Veidekke bestilte ni Valtra A104

10.04.2018
Fra venstre: Salgssjef Per Ivar Hveem hos Akershus Traktor, Atle Sjøn og Per Anders Gjørdsli fra Veidekke og selger Ola Vasaasen hos Akershus Traktor Hamar.
Akershus Traktor Hamar overleverte tre nye Valtra A104 til Veidekke uken etter påske. I løpet av våren skal seks tilsvarende traktorer overleveres. De nye traktorene skal i hovedsak benyttes til liming av asfalt.
Valtra fortsetter den gode trenden fra i fjor, og har ved utgangen av mars en markedsandel i Norge på over 20 prosent. Nå har Veidekke, et av Skandinavias ledende entreprenørselskaper med 8000 ansatte, kjøpt ni Valtra A104. De nye traktorene skal benyttes til asfaltarbeid på Østlandet, og traktorene skal bruke en sprøyte Veidekke har utviklet selv. Denne styres ved hjelp av GPS i traktoren.

Valtra A104 leveres med en firesylindret AGCO Power-motor på 100 hk. Den nye 4.generasjons A-serie fra Valtra er kjent for god ergonomi, lavt støynivå og et kompakt førerhus som samtidig er romslig. Effektiv oppvarming og klimaanlegg sikrer komfortable arbeidsforhold uansett været.

 

 


« Tilbake til oversikten