Reservedeler

Reservedeler

Som Valtraeier får du full nytte av AGCO sin store supportorganisasjon.

Topp moderne lager- og logistikksystemer sørger for rask levering av reservedeler og service. Innen Europa kan delene leveres allerede neste dag og i mange områder kan service- og deler bestilles 24 timer i døgnet. AGCO varemerke på delene garanterer for at du får originale Valtra deler som har gjennomgått nitidig testing og kontroll. Våre delelager leverer også deler til våre eldre Valmet og Valtra-Valmet modeller.

Overhalte motorer og girkasser

Hvis motor eller girkasse blir utslitt kan du bestille overhalte motorer og girkasser direkte fra Valtra. Vi tar i mot gamle motorer og girkasser, bytter ut ødelagte og utslitte deler med nye, kalibrerer dem og leverer overhalte motorer og girkasser med fabrikkgaranti.

Mer informasjon

Overhalte girkasser
Valtra overhalte girkasser er en rimelig og rask måte og reparerer girkassen på. Hver girkasse er så god som ny, overhalt av våre eksperter, kvalitetskontrollert og oppgradert til nyeste data. Alt dette til en pris av kun ca 60% av ny pris.  

Valtra overhalte girkasser er en rimelig og rask måte og reparerer girkassen på. Hver girkasse er så god som ny, overhalt av våre eksperter, kvalitetskontrollert og oppgradert til nyeste data. Alt dette til en pris av kun ca 60% av ny pris.  

På fabrikken tas den gamle girkassen inn. Den demonteres, vaskes og kontrolleres. Alle ødelagte deler og lager erstattes med nye. Arbeidet utføres av våre eksperter på området. Deler som er like gode kan brukes om igjen. Deretter monteres girkasse sammen, lakkeres og testes. All tilgjengelige oppgraderinger gjøres også. Overhalte girkasser leveres med sammen 1 års garanti som nye girkasser.

Valtra lagerfører ca 20 ulike overhalte girkassetyper, inkluderte kassene for N og T serien, 6000 og 8000 serien, samt A og 100 serien.  

Overhalte motorer

Med jevnlig og godt vedlikehold kan en traktormotor gå mer enn 15.000. timer. Når en motor til sist er utslitt kan den erstattes med en fabrikkoverhalt motor. Det er et godt, miljøvennlig, rimelig og raskt alternativ. En overhalt motor fra AGCO Power koster 20 - 40% mindre enn en ny.

AGCO Power fabrikken i Finland overhaler omlag 1000 motorer per år. Den gamle blokka vaskes og kontrolleres. Veiv og stempelstenger kan gjenbrukes hvis de slipper gjennom vår strenge kvalitetskontroll. Alle slitedeler som stempler, sylinderforinger, lager, pakninger og deksler erstattes med nye. Hver overhalte motor er like god som en ny og gjennomgår den samme tester og kontroller som en tilsvarende ny motor.

AGCO Power tilbyr overhalte motorer til nesten alle modeller. Fabrikkgarantien er den samme som for nye motorer. 

 

Skjul tilleggsinformasjon

Rutineservicer utføres enkelt med Valtra Servicepakker

Valtra Servicepakker er spesielt utviklet for komplette rutineservicer på traktoren din. Valtra Servicepakker er enkle å bruke. Bare kjøp med deg hele pakken fra din lokale forhandler . I pakken finner du alt du trenger. Billigere enn å kjøpe delene hver for seg. Dette sparer tid, problemer og penger.

Mer informasjon om Valtra Servicepakker
Hver pakke inneholder bare originale Valtra Servicedeler:
 • Filtre
 • O-ringer
 • Pakninger
 • Plastposer for avfall og gamle filter

I tillegg til Valtra Servicepakker trenger du bare Valtra olje, fett og væsker.

Servicepakken har håndtak og er lett å bære med seg helt tram til traktoren. Alle deler byttes samtidig. Når boksen er tom vet du at alt er gjort.

 

Rutineservice

Traktortimer

Servicepakke 100t

For førstegangsservice på din nye Valtra traktor 100

Servicepakke 500t

For hver 500 timer 500, 1500, 2500 osv.

Servicepakke 1000t

For hver 1000 timer 1000, 3000, 5000 osv.

Servicepakke 1000t
+ ekstra

For hver 2000 timer 2000, 4000, 6000 osv.

Alle servicepakker inneholder kun testede og originale Valtradeler med 12 mnd. garanti. Originale deler er pålitelige og varige deler som passer 100%. De garanterer for at din Valtratraktor fungerer prikkfritt år etter år etter år. Dermed framstår din Valtratraktor alltid som original, pålitelig og velholdt.

Skjul tilleggsinformasjon

Andre produkter

I tillegg til originale AGCO reservedeler har din Valtra forhandler også en hel del originalt ekstrautstyr  som passer perfekt til din traktor. Enten du ser etter smøremidler, batterier, ekstrautstyr i førerhuset, arbeidslys eller verktøy så finner du det hos din Valtraforhandler. Besøk forhandleren din ofte og følg med på tilbudene.

 

AGCO Parts Books

AGCO Parts Books er vår nettbaserte delekatalog, som gir deg enkel tilgang til deleinformasjon for din Valtra-traktor.

Nettsiden har blant annet følgende funksjoner:

 • Fullstendig informasjon om delene, inkludert skisser
 • Lar deg sende delelister på e-post til din lokale forhandler
 • Kompatibel med alle nåværende nettlesere
 • Tilgjengelig over hele verden på 14 forskjellige språk
 • Støtte for flere språk
 • Inkluderer alle modeller

Kontakt din lokale Valtra-forhandler for å få din personlige innloggingsinformasjon.

Gå til www.agcopartsbooks.com for mer informasjon.

AGCO Parts Books to Go™

AGCO Parts Books To Go™ er vår mobilapp som gir deg tilgang til informasjon om reservedeler til din Valtra-traktor når som helst. AGCO Parts Books To Go™ er tilgjengelig for både Android og Apple iOS (iOS 6 eller nyere) i 40 land og på 14 forskjellige språk.

Appen har blant annet følgende funksjoner:

 • Deleinformasjon som finnes enkelt via delelister eller delesøk
 • Interaktive skisser med zoom- og panoreringsfunksjon, samt visning av reparasjoner av serviceteknikere på stedet

 • Send delelister på e-post

 • Offlinetilgang

 • Støtte for flere språk

 • Inkluderer alle modeller 

Hvis forhandleren din har integrert sitt forretningssystem i appen, kan du:

 • Sjekke deletilgjengelighet hos forhandleren
 • Se forhandlerens utsalgspriser
 • Legge til deler i handlekurven og sende den direkte til forhandleren

Last ned til Apple-enheter via Apple Store eller Android-enheter via Google Play Store og ta kontakt med din lokale Valtra-forhandler for å få din personlige innloggingsinformasjon.