Entreprenørvirksomhet

Entreprenørvirksomhet

Andre ting å gjøre også? Se hvordan Valtra kan hjelpe deg med det:

Våt jord eller hard sprengstein under hjulene. Luften tykk av støv fra stein og anlegg. Bak deg en diger dumperhenger. Fulllastet. Under slike forhold ville mange andre gitt opp. Men Valtra er laget for dette også.

Valtras pålitelige traktorer og vår profesjonelle serviceorganisasjon er en uslåelig kombinasjon. Vi kjenner utfordringene i bransjen og vår respons er deretter. Når du vet alt dette skulle det være lett å velge en Valtra traktor neste gang.
Ideell på bæresvakt underlag

Ideell på bæresvakt underlag

Den lette konstruksjonen, den gode vektfordelingen, den høye bakkeklaringen og den flate, glatte undersiden gjør Valtra ideell for kjøring på bæresvakt underlag.
Kraftige SCR motorer, heavy-duty kraftuttak og Sigma Power boost gir deg de krefter og den trekkevne du måtte behøve – og likevel en uovertruffen drivstofføkonomi.

Stå på under alle forhold

Stå på under alle forhold

Det finnes oppgaver der samarbeid mellom maskin og menneske settes på prøve. Begge to må stå på 24/7, uansett forhold. Ofte slik at jo tøffere det er, jo viktigere er det å holde ut. Valtra traktorer er bygget for slike beintøffe forhold. Valtras effektive kjølesystem og høytliggende luftinntak får motorene til å yte sitt beste selv på de aller varmeste dagene. Førerhuset med seks stolper er tett så støv og støy forblir på utsiden – mens det stillegående klimaanlegget lar deg holde hodet kaldt og konsentrasjonen på topp.