Valtra er Nordens eneste traktorprodusent

Valtra er Nordens eneste traktorprodusent

Nordisk kunnskap

Nordisk kunnskap

Nordisk klima og kultur har gjort Valtra til en pålitelig og innovativ traktorprodusent.

År med hardt arbeid i skog og landbruk sammen med en innovativ utviklingsavdeling har gjort Valtra til de robuste og allsidige traktorer de er. Vi har møtt sol og regn, ekstrem hete i syd og arktisk kulde hjemme i Finland. Våre erfaringer har ikke bare gitt oss vår pålitelighet - de har også gjort oss tilpasningsdyktige til et allsidig landbruk i stadig endring over hele verden. Om det er melkeproduksjon, skogbruk eller sukkerproduksjon så har vi identifisert utfordringene og laget de pålitelige og robuste løsningene som situasjonen har krevd av oss.

Vi i Valtra har tatt mål av oss til å lage traktorer og serviceløsninger som forenkler ditt daglige virke. Hver eneste Valtra fra vår fabrikk i Suolahti, midt i Finland, er bygget for å møte et behov hos  én bestemt kunde. Vi gir deg det verktøyet og den hjelp du trenger for å løse dine oppgaver. Akkurat slik du ønsker.

Like enestående som deg

En av de store fordelene med Valtra er at hver eneste traktor er produsert i henhold til kundens spesifikke ønsker for å gjøre den så veltilpasset som mulig. Sammen med din Valtraforhandler kan du skreddersy traktoren til dine individuelle behov ut fra vår rikholdige utstyrsliste.

Betal bare for det du trenger
Et stort utvalg av alternative girkasser, hydraulikkpakker, førerhus og andre detaljer gjør det mulig å sette sammen en løsning som inneholder akkurat det du trenger. Slik kan du lage den perfekte traktoren for skogbruk, jordbruk, transport, offentlige etater eller entreprenørvirksomhet. Du får akkurat hva du trenger og betaler heller ikke for mer.

Les mer om Valtras produksjonsprosess
Den størrelsen du trenger
Det dine redskaper måtte behøve av effekt og hydraulikkapasitet er bestemmende for din optimale traktorstørrelse. Valtra lager traktorer fra 50 til 400 hk sammen med en rekke innovative løsninger for gir, kraftuttak og hydraulikk. Alle Valtra traktorer leveres med pålitelige AGCO Power motorer.

Effektive kraftoverføringer
Med riktig girkasse blir ikke traktoren bare økonomisk. Den blir også enkel, morsom og lettkjørt. Valtra tilbyr en rekke forskjellige girkasseløsninger inkludert HiTech, HiTech 5, Versu og Direct. Ved å velge riktig girkasse kan du være sikker på at arbeidet blir både effektivt og lønnsomt under alle forhold.  

En verden av muligheter og innovative løsninger
Valtra tilbyr et bredt utvalg av løsninger. Alle har blitt utviklet spesielt for å møte krav til sikkerhet, komfort og effektivitet. I tillegg til unike Valtraløsninger som TwinTrac eller HiTrol turbinkløtsj tilbyr vi også et stort utvalg av førerhus, fjæringer, seter, arbeidslys, trepunkt, hydraulikkløsninger, automatiske styringer, ISOBUS tilpasninger og mye mer.             

Individuelle traktorer
På Valtra’s finske fabrikk i Suolahti blir hver eneste Valtratraktor produsert i henhold til kundens ønsker. De tekniske spesifikasjonene sammen med fargen du velger gjør din traktor spesialtilpasset og unik. Du er også velkommen til å besøke fabrikken og se når vi produserer traktoren din.

Skjul tilleggsinformasjon

Kvalitet – et spørsmål om stolthet

Ved å lytte til kundene og forstå hva de ønsker blir vi trygge på at sluttproduktet passer til den jobben som skal gjøres. Vi leverer en traktor som er ferdig til ditt bruk og vi garanterer at den er ny og spesiallaget for deg.

Valtras store produksjon består også av kvalitetskontroll ikke bare av det ferdige produktet, men av hvert enkelt del som inngår i produksjonen. I tillegg gjennomgår hvert enkelt sluttprodukt en test i mellom 30 minutter og 3 timer, avhengig av type.

Et hvert avvik som måtte oppstå i produksjonsprosessen rapporteres til linjeleder, kvalitetssjef eller teknologiavdelingen avhengig av hva det består i. Større avvik rapporteres alltid direkte til relevant ledelse. Om nødvendig undersøkes også tidligere produserte traktorer i samme serie for å forsikre oss og kunden om at feilen ikke finnes der.

Avvik som krever større undersøkelser rapporteres også direkte til kvalitetsavdelingens ledelse. Behov for å endre et produkt, en del eller en funksjon bringes videre til utviklingsavdelingen.

Kvalitet er en ledetråd gjennom hele Valtra-organisasjonen hva enten det gjelder utvikling, produksjon, salg eller service og reservedeler. Kvalitet er vår stolthet.