Legendariske Finske SISU - markedets beste motor

Legendariske Finske SISU

Som hjerte i Valtra traktorer finner du alltid de mest pålitelige motorer på traktormarkedet. Spekket med den mest moderne motorteknologi som er å oppdrive.

Valtra traktorer har gått med AGCO Power motorer i mer enn 60 år. AGCO Power er verdens ledende i utvikling og produksjon av off-road motorer. Disse motorene er kjent for robust konstruksjon, holdbarhet, driftssikkerhet og ekstremt kraftig dreiemoment.

Motoregenskaper

Motorene i Valtra har vist sin holdbarhet gjennom generasjoner. De er erfarne og moderne på samme tid. De tilfredsstiller de strengeste miljøkrav uten at det går ut over verken ytelse eller lønnsomhet.

Motormodeller

AGCO Power 8.4AWF – revolusjonerende SCR teknologi
Den pålitelige 8.4 AWF AGCO POWER motoren er nøkkelen til produktivitet i S Serien. Motoren har topp moderne AGCO POWER forbrenningsteknologi  som samsvarer med utslippsstandarden Tier 4. Denne teknologien betyr at du får en pålitelig, økonomisk motor. AGCO POWER’s SCR teknologi ble introdusert på S-serien så tidlig som i 2008. Det var den gang den første traktorserie i verden som anvendte slik teknologi.
Les mer om S serie

AGCO Power 66 AWI og 74 AWI – kraftpakkene i T Serien
De pålitelige, tøffe motorene i T-serien har høyt dreiemoment og common-rail innsprøyting. Tomgangsturtallet er så lavt som 650 o/min sammenlignet med 850 o/min som er det normale. Det lave turtallet reduserer dieselforbruket og motorlyden. SCR (Selective Catalytic Reduction) teknologien gjør traktorene i T-serien miljøvennlige, drivstoffgjerrige og pålitelige.
Les mer om T serie

AGCO Power 44AWI og 49AWI – firesylindret makt
Common-rail motorene i de større N-serie traktorene har presis drivstoffinnsprøyting under høyt trykk (1600/1800 bar). Det gir høy utnyttelse av drivstoffet og ekstremt ren forbrenning. På N serien er radiator og intercooler plassert ved siden av hverandre så ren luft kan suges inn i motoren. Det fører i neste omgang til renere utslipp og lavere drivstofforbruk. SCR (Selective Catalytic Reduction) teknologien gjør traktorene i N-serien miljøvennlige, drivstoffgjerrige og pålitelige.
Les mer om N serie

AGCO Power 33CTA – en kompakt kraftpakke
Tredje generasjon 3-sylindrede AGCO Power 33CTA common-rail motorer er hjertet i A-seriens HiTech modeller. SisuTronic EEM3 elektronisk motorstyring kan justere innsprøytingen i hele fem faser under én forbrenning. 33CTA er en stillegående motor med store krefter og høyt dreiemoment. Motorene dekker de strenge utslippskravene fra EU gitt i Stage 3A standarden.
Les mer om A serie

Gjennomtestede krefter

Valtra sponser Tractor Pulling i Pro Stock kategorien i Europa. Konkurransetraktorene er basert på aktuelle Valtramodeller med mange av de samme delene som er i traktorene i T og S serien Pulling team traktorene har AGCO Power motorer som kan yte over 2000 HK med en enkel turbolader.
 
Valtras innsats på dette området bidrar til forskning og utvikling og gir verdifull informasjon om hvordan traktorer virker når de utsettes for ekstreme påkjenninger for å yte noe langt ut over det vanlige. Med andre ord, den erfaringen vi får gjennom Tractor Pulling teamet er med på å gjøre alle Valtra traktorer enda bedre.