SMART AND
MORE POWERFUL

SMART AND
MORE POWERFUL

Smart

Ny SmartTouch-armlene

Kraftig

Ny S394 med 405 hk

Produktivitet

gjennom lange dager

Høyeste utbytte

fra hver plett på åkeren

Valtra Serie S

DEN NYE VALTRA S394 MED 405 HK

HAR DU VURDERT HVOR MYE DU FÅR IGJEN FOR DIN INVESTING? DET HAR VI. Fjerdegenerasjons Valtra S-serien er en traktor med balanseytelsen slik at du får maksimalt utbytte av din nye investering for å maksimere effekten og minimere kostnadene. Vi har designet en pålitelig maskin der du kan kombinere alle tjenestene du måtte ønske. Dette gir deg størst mulig utbytte av investeringen. Traktorene i S-serien har alt du trenger og ingenting som du ikke trenger. Alle detaljene er nøye gjennomtenkt i det lønnsomheten er summen av konkurransedyktig teknologi, pålitelighet, driftskostnader, ergonomi, servicetilbud og gjensalgsverdi. Dette gjør Valtra til det rasjonelle valget blant investorer.

Valtra S Serie traktorer. Nøkkeldata

  • Det NYE Valtra SmartTouch-armlene - mer intuitivt enn din smarttelefon
  • AGCO POWER 84 AWF-motor: Den første traktormotoren som overholder stadie 4 utslippsstandard.
  • AVT-girkasse: Markedslederen som innfri de tøffeste kravene.
  • Ergonomiske kontroller, romslig førerhus og pneumatisk førerhusfjæring
  • Valtra traktorene kan brukes i begge retningene, noe som gir en vesentlig økning i produktiviteten (med inntil 15 %).
  • Alle traktorene i S-serien er utstyr til presisjonslandbruk. AutoGuide Ready er standard.
  • Valtra kan også levere traktoren i S-serien med AutoGuide automatisk styring og AgCommand-telemetri.
Tilbake til toppen

Modell PK kW Nm Hydraulikkpumpens oljekapasitet, l /min
S274 300 221 1300 205
S294 325 239 1390 205
S324 350 257 1500 205
S354 380 279 1590 205
S374 400 294 1600 205
S394 405 298 1600 205
Belastningsdata for disse modellene

DET NYE VALTRA SmartTouch ARMLENET i S-SERIEN.

DET NYE VALTRA SmartTouch ARMLENET i S-SERIEN.

SmartTouch – Finsk design og ingeniørkunst uten sidestykke. Mer intuitiv enn smarttelefonen din. Det er lett å komme til innstillinger med kun to hurtige bevegelser eller sveip.

Les mer om det nye Valtra SmartTouch-armlenet

DEN BESTE MOTOREN PÅ MARKEDET

DEN BESTE MOTOREN PÅ MARKEDET

Når du invester i en Valtra S-serie, investerer du også i den mest pålitelige og effektive motorteknologien som finnes på markedet.

Produksjonen av AGCO POWER-motoren sporer sin opprinnelse tilbake mer enn 60 år. AGCO POWER er den globale lederen innen motorer til terrengkjøring, og fabrikken produserer flere enn 70.000 motorer hvert år.

Den tidsmessige og pålitelige 8.4 AWF AGCO POWER-motoren er nøkkelen til S-seriens produktivitet. Denne motoren anvender den nyeste AGCO POWER-teknologien med service-fri HLA (Hydraulic Lash Adjustment) og er i samsvar med lag 4 endelig, trinn 4-utslippsstandard. Samme teknologi gir også en pålitelig motor uten at driftskostnadene økes. AGCO POWERs SCR-teknologi ble introdusert i S-serien i 2008. Dette var altså den første traktoren i verden med denne teknologien. Den nye modellen S394 gir inntil 24 kW mer effekt som du kan bruke ved stasjonært kraftuttak eller når du skal trekke tunge lass.

En stor traktor er en stor investering.

Din avkastning på investeringen garanteres med gjennomprøvde, pålitelige, ergonomiske og produktive løsninger.

Gjennomprøvd

Gjennomprøvd - under de tøffeste forhold

60 års erfaring
Valtra har laget traktorer i over 60 år. Hver enkelt traktor blir født med alle disse erfaringene. Din Valtra S Serie traktor leveres med tilpassede servicepakker som tar vare på din investering og gjør den effektiv og lønnsom nå og i lang tid fremover.

Testet under ekstreme forhold
Vårt omfattende testprogram dekker bruk under de hardeste forhold, fra sukkerproduksjon i varme Brasil til kulde og snø i de finske skoger.

Premium Care
Regelmessig vedlikehold og full servicehistorikk holder hjulene i gang og øker annenhåndsverdien på traktoren din. Dessuten bedrer det lønnsomheten og øker effektiviteten fordi det er billigere å forebygge enn å reparere. Men Valtra Premium Care kan du planlegge og standardisere vedlikeholdskostnadene helt fram til 10.000 driftstimer.

Deler innen neste dag
Valtra’s effektive serviceorganisasjon leverer reservedeler så raskt som innen neste morgen når det trengs. Det er godt å vite hvis noe skulle gå galt midt i en travel sesong.

Krefter

Krefter - du kan stole på

AGCO Power 84 AWF motor
Denne motoren er en finsk kraftpakke og den første i verden i sitt slag! Dette er den første traktormotoren som samsvarer med utslippsstandarden Tier 4. Teknologien sikrer en pålitelig, økonomisk motor.

AVT transmisjon
Trinnløs AGCO Variable Transmisjon er markedsledende, og ikke uten grunn. Dens popularitet er tuftet på anvendelighet og pålitelighet. Det er to kjøreprogram: Automatisk eller manuell. På den måten kan man kjøre optimalt i forhold til drivstofforbruk og kjørekomfort.

Twin turbo
Nye Valtra S Serie har to sekvensielle turboladere for å gi maksimal turboeffekt også på lave turtall med lite eksosutslipp. Det øker maskinens levetid og reduserer vedlikeholdskostnadene.

Drivstofføkonomi
S seriens drivstofføkonomi har alltid vært god. 8.4 AWF AGCO Power motoren i den nye S Serien har ytterligere 5% lavere drivstofforbruk.

SigmaPower
Når du trenger mer effekt på kraftuttaket henter motorens styresystem fram opp til 10% ekstra effekt. Da yter motorene opp mot 400 hk på de største S serie traktorene.

Produktiv

Produktiv - gjennom harde, lange arbeidsdager

Romslig førerhus
Det store førerhuset med firepunkts luftfjæring gjør at man som fører føler seg uthvilt selv etter lange, harde arbeidsdager på traktoren.

AutoComfort
AutoComfort er basert på nyeste teknologi. Sensorer registrerer førerhusets posisjon og justerer fjæringen alt etter det.

Arbeid året rundt
S Serien er laget for full innsats hele året. Derfor kommer førerhuset med varmeapparat og kjøleanlegg som standard. Førersetet er til og med ventilert.

Valtra ARM
Den patenterte Valtra ARM gir ikke bare perfekt støtte for armen. Den er også et kontrollsenter for de fleste og viktigste funksjonene på traktoren. Den er avansert, men enkel å bruke.. Gir, hydraulikk og hastighet er blant det som du har full kontroll med via Valtra ARM.

Optimalt utbytte
fra hver plett på åkeren

TwinTrac
Med Valtra TwinTrac jobber du like godt i begge retninger og produktiviteten stiger med inntil 15%. Å skifte kjøreretning med TwinTrac er raskt og enkelt. Det er ratt med justerbar stamme og fullt pedalsett også bak i traktoren. De andre funksjonene kontrolleres fra Valtra ARM som følger med når setet vendes bakover.

FUSE åpent system
FUSE er et åpent system som kan brukes sammen med  maskiner og produkter fra andre leverandører. Dermed kan du samle data fra alle maskiner og produksjoner på gården og behandle data fra hele produksjonskjeden i samme system.

AgCommand
AgCommand telemetri lar deg følge med på traktorens posisjon og ytelse hele tiden. Forebyggende vedlikehold, feilmeldinger og ytelsesrapporter - alt dette kan styres via AgCommand.

AutoGuide 3000
AutoGuide 3000 er AGCO’s automatiske styresystem som allerede brukes i tusenvis av traktorer. Disse avanserte løsningene sparer tid, drivstoff og materiell og gjør at traktorer med flere førere kan brukes likt av alle.

Størst mulig utbytte

Størst mulig utbytte - fra hver kvadratcentimeter

TwinTrac
En Valtra traktor jobber like godt i begge retninger. Det øker produktiviteten med opptil 15%. Å skifte kjøreretning med TwinTrac er raskt og enkelt. Det er ratt med justerbar stamme og fullt pedalsett også bak i traktoren. De andre funksjonene kontrolleres fra Valtra ARM som følger med når setet vendes bakover. 

FUSE åpent system
FUSE er et åpent system som kan brukes sammen med  maskiner og produkter fra andre leverandører. Dermed kan du samle data fra alle maskiner og produksjoner på gården og behandle data fra hele produksjonskjeden i samme system.

AgCommand
AgCommand telemetri lar deg følge med på traktorens posisjon og ytelse hele tiden. Forebyggende vedlikehold, feilmeldinger og ytelsesrapporter - alt dette kan styres via AgCommand.

AutoGuide 3000
AutoGuide 3000 er AGCO’s automatiske styresystem som allerede brukes i tusenvis av traktorer. Disse avanserte løsningene sparer tid, drivstoff og materiell og gjør at traktorer med flere førere kan brukes likt av alle.

Tried and tested

Tried and tested

Ekstrem trekkraft
Valtra sponser Tractor Pulling i Pro Stock kategorien i Europa. Konkurransetraktorene er basert på aktuelle Valtramodeller med mange av de samme delene som er i traktorene i T og S serien.

Valtra’s innsats på dette området bidrar til forskning og utvikling og gir verdifull informasjon om hvordan traktorer virker når de utsettes for ekstreme påkjenninger for å yte noe langt ut over det vanlige. Med andre ord, den erfaringen vi får gjennom Tractor Pulling teamet er med på å gjøre alle Valtra traktorer enda bedre.

Les mer om Valtra Tractor Pulling

Last ned S394 brosjyre
Last ned S-serie brosjyre
Tilbake til toppen