ALT INTEGRERT

LAST NED BROSJYRE

GI MEG ET TILBUD

SmartTouch armlene – enklere enn smarttelefonen din

Det nye Valtra SmartTouch armlenet med brukervennlig betjening hever produktiviteten til traktoren til neste nivå.

SmartTouch med 9" berøringsskjerm, den intelligente multifunksjonsspaken, den nye hydraulikkspaken og fullstendig integrert teknologi, letter arbeidsbelastningen din og gir den beste og mest enkle opplevelsen for å styre arbeidsmaskinen din.
Back to top

NY MULTIFUNKSJONSSPAK

Kjøring med SmartTouch multifunksjonsspak gir deg mer fleksibilitet og produktivitet. Den vertikale spaken gir en svært naturlig håndstilling når du kontrollerer kjørehastigheten ved å skyve eller trekke den.  Arbeidet ditt har aldri vært så enkelt: Med funksjonsknappene kan du betjene hele maskinen uten å måtte flytte hånden.

- Ergonomisk og funksjonelt design.
- Unik kjøreopplevelse.
- Forover-/bakoverhendelen på kjørespaken.
- To programmerbare minneknapper for enhver traktoroperasjon eller arbeidsoppgaver (f.eks. U-pilot)
- To lineære spak for å styre ekstern hydraulikk.

Tilbake til SmartTouch 3D

9" BERØRINGSSKJERM

Terminal med 9" berøringsskjerm er designet for å være enklere og mer intuitiv å bruke enn en moderne smarttelefon. Alle funksjonene på terminalen kan nås med maksimalt to "swipes" eller "taps", og du kan alltid lett gå tilbake til standardsiden med home-knappen. Navigasjonen er logisk og innstillingene lagres automatisk. Alle teknologifunksjoner er integrert i én skjerm, enten du vil kontrollere Auto-Guide, kamera eller ISOBUS.

- Ingen ekstra skjermer er nødvendig.
- Bekvem skjerm med dag, natt eller automatisk modus.
- Unik design og arkitektur med 4 eller 1 programmerbare kjøreskjermer.
- Lett å navigere menyen.
- Individuelle profiler for hver bruker og arbeidsoppgave.

Tilbake til SmartTouch 3D

PROGRAMMERBARE KNAPPER

Det er to programmerbare minneknapper på kjørespaken og en på berøringsputen. Minneknappene kan brukes til å lagre enten en enkelt handling eller en U-Pilot sekvens. Enhver traktorfunksjon kan enkelt programmeres ved hjelp av minneknappene M1, M2 og M3, og alle innstillinger lagres automatisk i profilene dine.

- Rask og enkel å programmere
- Enkel å endre bruken av minneknappene i henhold til profilinnstillingene
- På/av eller kontinuerlige programmerbare funksjoner

Tilbake til SmartTouch 3D

HYDRAULIKKSPAK

Den ergonomisk utformede og optimalt plasserte hydraulikkspaken kan styre en hvilken som helst hydraulikkventil, trepunktsløft eller frontlaster. Spaken har en hendel for 3. funksjonen på toppen som er ideell for styring av nye frontlastere.

- God ergonomi
- Utmerket frontlasterkontroll
- Nøyaktig kontroll av trepunktshydraulikken bak
- Proporsjonal og programmerbar

Tilbake til SmartTouch 3D

PRISVINNENDE DESIGN

SmartTouch er designet og konstruert i Finnland, og ble tildelt Red Dot designpris i 2017.

Det har blitt gitt spesiell oppmerksomhet på designet av ergonomi, brukerkomfort, brukervennlighet og enkelhet. Alle betjeningselementene på SmartTouch-armlenet er logisk arrangert og innen rekkevidde. Armlenet gir også god støtte for redusert belastning i hånd og arm. Plassering av kraftuttaksbrytere minimerer utilsiktet bruk.

De individuelle materialene er spesielt utvalgt for det tiltenkte formålet og for å støtte funksjonene. Polstring er gjort i Alcantara for mindre svetting i håndflatene.

Tilbake til SmartTouch 3D

FRONTLASTERARBEID

Den nye programmerbare spaken er den enkleste måten for betjening av frontlasteren, men du kan også bruke den til 3. funksjonen eller annen hydraulisk styring. 3. funksjonshendelen på toppen av hydraulikkspaken gjør det mulig å utføre ekstremt nøyaktige bevegelser.

Tilbake til toppen