Juridiske opplysninger

Utgiver:
Lantmännen Maskin AS

Adresse:
Industriveien 16
2050 Jessheim
Telefon +47 66 75 20 00
Faks +47 66 75 20 01
E-post postno.maskin@lantmannen.com
Internet: http://www.lantmannenmaskin.no/

Valtra takker for din interesse for vårt firma, og for at du besøker vår nettside. Denne nettsiden informerer deg om våre produkter, vår service og ting som ellers måtte være nyttig for deg som kunde å vite.

Sikkerhetspolitikk og datasikkerhet
Personlig informasjon som du måtte gi fra deg som kunde, det være seg på denne nettsiden eller ved andre henvendelser til Valtra, dvs. navn, adresse, telefonnummer,
e-post adresse osv, blir lagret i vår database og kun brukt av Valtra eller Valtras representant i forbindelse med henvendelser fra deg som kunde.

Valtra kommer ikke til å gi ut eller selge den informasjonen du oppgir til en tredje part.

Du som bruker har tilgang til å få se den informasjon som er lagret om deg. Er dette ønskelig ber vi om skriftlig henvendelse.

Lantmännen Maskin AS gjør det vi kan for å beskytte den informasjon du gir oss. Vi kan derimot ikke garantere for den informasjon som gis over Internett, da surfing på nettet utgjør en generell sikkerhetsrisiko. Valtra er kun ansvarlig dersom informasjon blir spredd som følge av grov forsømmelse eller bevisst handling fra vår side.

Opphavsrett
Alt materiell på denne nettsiden er eid av Valtra og under juridisk beskyttelse. Tekst, lyd, video, bilder, program eller annet innhold kan ikke kopieres, forandres, distribueres eller gjort tilgjengelig for en tredje part for kommersiell bruk uten tillatelse. Dette gjelder ikke bilder fra ”Image bank”, nedlastede instruksjonsbøker og pressemeldinger.

Reservasjon
Valtra vedlikeholder og oppdaterer denne nettsiden med stor nøyaktighet og omtanke. Vi kan derimot ikke garantere at feil ikke kan oppstå i tekst, bilder eller annet innhold. Innholdet blir stadig utsatt for forandring.
Valtra påtar seg ikke juridisk ansvar for skade som oppstår gjennom indirekte eller direkte bruk av denne nettsiden, så sant skaden ikke oppstår som følge av en bevisst handling eller grov forsømmelse fra Valtra sin side.

Alle sider tilknyttet Valtra sin nettside er optimalisert for Internett Explorer 8.0 eller nyere.

Nettsiden kan ha linker til nettsteder operert av en tredje part. Disse linkene er kun ment som en service til våre besøkende. Vi har dermed ingen innflytelse på disse. Valtra påtar seg ikke noe ansvar for tredje parts nettsteder, innholdet i disse eller eventuelle linker som måtte være på tredje part sine sider.