Valtra mottar nok en Red Dot Design Awards i 2017 Pressemelding

03.04.2017
Brukergrensesnittet til Valtra SmartTouch er det beste i bransjen når det gjelder brukervennlighet og design. Alle nøkkelfunksjoner er innen enkel rekkevidde.
Valtras SmartTouch armlene, som ble presentert i Paris i februar, har fått utmerkelsen Red Dot 2017 Design Award, mens fjerde generasjon Valta N-serie fikk hederlig omtale i samme konkurranse. Årets utmerkelse viderefører Valtras gode resultater i verdens mest kjente og berømte designkonkurranse. I fjor vant nemlig Valtra T4-serie Red Dot 2016 Design Award.

– Red Dot 2017 Design Award viser tydelig hvordan det å bruke industridesign som et fundament for vår suksess gir resultater. Den gode mottakelsen til Valtra SmartTouch armlene er spesielt hyggelig, siden vi de siste årene har fokusert ekstra på brukervennlighet og brukerens opplevelse for å gi våre kunder konkrete fordeler i hverdagen, sier Jari Rautjärvi, VP, Brand Lead, Valtra.
Valtras splitter nye SmartTouch armlene og brukergrensesnitt er revolusjonerende når det gjelder brukervennlighet. SmartTouch er resultatet av omfattende forskning og utvikling utført av ledende eksperter innen en rekke fagområder. Alle kontrollene i armlenet er logisk plassert og enkle å nå. Det er lagt spesielt vekt på ergonomi, komfort, brukervennlighet og enkelhet. Materialvalgene er gjort for å støtte de ulike funksjonene.

– Vi har oppnådd overveldende suksess de siste årene. N- og T-serien har fått en rekke utmerkelser, og i år ble den nye A4-serien utnevnt til «Machine of the Year 2017» i sin kategori ved SIMA-utstillingen i Paris. Den siste Red Dot 2017 Design Awards viser igjen hvordan industridesign kan benyttes for å hente ut det beste av den nyeste teknologien for å tilfredsstille brukernes behov, sier Kimmo Wihinen, ansvarlig for industridesign og brukeropplevelse hos Valtra.

Årets Red Dot-konkurranse mottok mer enn 5500 påmeldinger fra over 55 land. Juryen bestod av 40 internasjonale designeksperter. Utmerkelsen vil bli overrakt til vinnerne på Aalto Theatre i Essen, Tyskland den 3. juli.

Valtras siste utmerkelser gir dessuten et solid utgangspunkt for selskapets egen designkonkurranse, som ble lansert under årets SIMA-utstilling i Paris. Valtra Design Competition er åpen for designstudenter, enkeltdesignere og designselskaper over hele verden. Målet med konkurransen er å få innspill fra designere på hvordan fremtidens traktorer bør være, og hvordan de kan bidra til at landbruket blir mer effektivt og miljøvennlig. De tre beste bidragene vil bli presentert og få sine utmerkelser 31. mars 2017. Gjeldende vilkår og betingelser finner du på www.valtra.com/designchallenge.

Red Dot Design Competition 2017: http://red-dot.de/pd/?lang=en

Valtra mottar nok en Red Dot Design Awards i 2017


« Tilbake til oversikten