Intelligente løsninger som integrerer maskinene med landbruket på en måte du ikke har sett tidligere

Intelligente løsninger

AGCO Fuse™ Teknologi integrerer maskinene med resten av landbruket. Det gjøres sømløst og effektivt og øker både produktivitet og lønnsomhet.

Valtra traktorer har innebygget high-tech løsninger som standard. Det gjør traktorene mer anvendelige, lettkjørte og intelligente. ISOBUS kommunikasjon mellom traktor og redskap, Auto-Guide 3000 automatisk styring og AgCommand telemetrisystem effektiviserer arbeidet. Det blir lettere og mer oversiktlig og data kan gjøres tilgjengelige online.

Auto-Guide 3000™ øker produktiviteten

Akkurat som i mange sportsgrener er det centimeter og sekunder som teller også når man kjører traktor. Auto-Guide 3000™ systemet lar deg kjøre ekstremt nøyaktig så du sparer penger både når du sår og høster.

Maksimal effektivitet
Auto-Guide automatisk styring er basert på GNSS teknologi inkludert GPS og Glonass satellitter. Det gjør det enkelt og komfortabelt å kjøre nøyaktig uansett lys eller mørke, klarvær eller tåke. Systemet kan styre traktoren med bare noen centimeters avvik uten at føreren trenger så mye som å ta i rattet. Dermed kan føreren fokusere på kontroll og bruk av redskapene mens traktoren passer seg selv.
 
Auto-Guide sparer tid og penger siden den utnytter hele redskapsbredden til effektivt arbeide. Både kvaliteten og kvantiteten øker ettersom ikke noe av åkeren verken blir overkjørt eller utelatt.

Fordeler med Auto-Guide 3000™

Fordeler med Auto-Guide 3000

 • Sparer drivstoff og tid
 • Du kjører like godt i mørke, tåke og støv.
 • Traktoren kjører presis der den skal mens du som fører kan konsentrere deg om redskapenes funksjoner og innstilling.
 • Gjør det raskere å snu på vendeteigene
 • Det blir mindre frø, gjødsel og plantevernmidler som går tapt. 
 • Redusert overlapping gir mindre legde.
 • Nøyaktig sprøyting gir mindre ugress. 
 • Nøyaktig sprøyting reduserer bruken av plantevernmidler.
 • Redusert overlapping betyr mindre kjøring og mindre jordpakking.
 • Alt i alt bedre avkastning på investeringene.
 • Eliminerer behovet for markører
Skjul tilleggsinformasjon

Valtra ISOBUS gjør det enkelt å styre redskapene

Valtra ISOBUS gjør det enkelt å kontrollere moderne utstyr, spesielt de med mange muligheter og et høyt automasjonsnivå. ISOBUS systemet sender og mottar data mellom traktor og redskap.

Hjertet i systemet er en virtuell terminal i førerhuset. Fra den styres redskapene og data synliggjøres og lagres. ISOBUS lar deg utnytte moderne teknologi til fulle og antall redskaper som bruker ISOBUS er stadig, raskt voksende. Valtra tilbyr to ISOBUS terminaler. C1000 med en 7" skjerm og C3000 med 12,1" berøringsskjerm.

AgCommand holder styr på traktoren

AgCommand er et telemetrisystem basert på bl a GPS teknologi slik at traktorens posisjon kan følges. Dermed kan man også følge med på ytelse, servicebehov og mye annet fra en PC som er koblet til Internett.

AgCommand lagrer data om traktor, posisjon og innsats på en server slik at du kan følge og måle ytelsen også i ettertid. Dette er av stor verdi for mange, og ikke minst for entreprenører som administrerer mange maskiner på forskjellige oppdrag. Man kan også følge maskiner som er utleid eller lånt bort til andre. Systemet er så presist at selv de minste oppdrag blir registrert.
Dataene som fanges og lagres med AgCommand kan senere nyttiggjøres på en PC som er koblet til Internett. Dataene sendes automatisk fra traktoren via GSM nettet uten at føreren behøver å gjøre noe som helst.

Med AgCommand mobil App kan dataene også administreres med Iphone eller Ipad.


 

AGCO Fuse Teknologi

Les mer om AGCO Fuse teknologi her: http://www.agcotechnologies.com