share

Connect, Care and Go! - Valtra introduserer servicetilbud som gir maksimal brukstid

8.1.2019

Valtra kunder kan nå benytte seg av Valtra “Connect, Care & Go” service. Kundene gis tilgang til et bredt spekter av servicetilbud til deres maskiner, og det til en fast pris.

Med Valtra Connect kan kunder ved hjelp av mobiltelefon eller PC, hente tilgjengelig informasjon slik som dieselnivå, GPS-posisjon, can-bus signaler, servicekoder og mye mere. Traktoreieren kan også dele adgangen til traktoren med forhandler som kan foreslå service og vedlikehold, eller bruke informasjon til feilsøking.  

Etter en lengere testperiode er nå tilbudet kommersielt tilgjengelig for N- og T-serie traktorer og vil bli tilrettelagt for A- og S-serie senere I 2019. Fra tidlig i 2018 ble alle “Smart Touch” traktorer i N- og T-serien forberedt for Valtra Connect telemetri. Kunder som ønsker å aktivere tjenesten kan enkelt gjøre det ved å kontakte sin forhandler, sier Mikko Lehikoinen, markedssjef for Valtra.

Valtra Connect er inkludert i utsalgsprisen på nye traktorer og tjenesten er uten kostnader de tre første årene. Etter denne perioden vil anbefalt kundepris for tjenesten være 199 € per år. Valtra Connect kan også bli ettermontert på utvalgte Valtra-modeller.

Valtra-kunder som kjøper ny traktor i Norge får med Valtra Care utvidet garantiavtale som standard. Avtalen sikrer kunden mot uventede reparasjonskostnader relatert til skader utover forventet slitasje. Avtalen gjelder i 5år eller 2500timer for A4 serien, 5år eller 4200timer for Nog T serien og 5år og 4000timer for S-serien, avhengig av hva som inntreffer først.

For maksimal brukstid, garantert effektivitet og høyest mulig restverdi, tilbyr Valtra forhandlere og deres servicepartnere et utvidet tilbud: “Valtra Go”, service pakke. Dette inkluderer alt vedlikehold beskrevet i servicehefte opp til 10.000 timer. 

Cookie Notice

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre og tilpasse nettstedene og tjenestene våre. Dette omfatter informasjonskapsler fra tredjepartsnettsteder for sosiale medier, som kan spore din bruk av nettstedet vårt. Hvis du fortsetter uten å endre innstillingene, går vi ut fra at du er glad for å motta alle informasjonskapslene på nettstedet vårt. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst. Les mer

Forstått!