share

Eikmaskin kåret til årets Valtaimportør

18. april 2018

Under en samling i franske Cannes ble Eikmaskin kåret til årets Valtraimportør i AGCO. Prisen ble overrakt av Valtra VD Jari Rautjarvi og salgsdirektør Ville Mansikkamäki.

– Det er helt rått å bli kåret til det beste landet i Valtras salgsområde. Jeg har verdens beste team med meg, med Terje Kjemperud, Nils Sand og Ingun Sørby Slåtsveen. I tillegg har vi et veldig aktivt og oppegående salgsapparat rundt i det langstrakte land, som gjør en fantastisk jobb for Valtra, forteller salgssjef Tor Jon Garberg.

Blant kriteriene for å motta prisen er størst prosentvise økning i levering fra fabrikk, å være markedsleder, markedsandel, samt å levere et positivt bidrag til fabrikken i Finland. Valtra ble som kjent Norges største traktormerke i 2017, og har fortsatt det gode salget i 2018 med en markedsandel på over 20 prosent så langt i år.

– Vi jobber hver dag for å yte best mulig service til kundene våre og være konkurransedyktige. Med alle fjerdegenerasjonsmodellene på plass har vi et utvalg traktorer som passer det norske markedet veldig godt, uansett hvor stor traktor du trenger. Dessuten bidrar Valtra Unlimited til at vi kan skreddersy traktorer etter behov. Innovasjoner som SmartTouch-armlenet og SmartGlass viser at vi er i forkant av den teknologiske utviklingen, og da er det opp til oss å opprettholde den gode trenden, sier Garberg.

Cookie Notice

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre og tilpasse nettstedene og tjenestene våre. Dette omfatter informasjonskapsler fra tredjepartsnettsteder for sosiale medier, som kan spore din bruk av nettstedet vårt. Hvis du fortsetter uten å endre innstillingene, går vi ut fra at du er glad for å motta alle informasjonskapslene på nettstedet vårt. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst. Les mer

Forstått!