share

Fjerde generasjon Valtra blir enda smartere

8.1.2019

Valtra vil i løpet av 2019 oppgradere N-, T- og S-serie traktorer over 130 kW, slik at de tilfredsstiller Stage 5 utslippskrav. Samtidig vil flere nye funksjoner bli lansert som forbedrer førerkomfort og reduserer den totale eierkostnaden på maskinen.

INNFASING AV STAGE 5

Valtra starter med å produsere T- og S-serien kompatibel i samsvar med Stage 5 utslippskrav i januar 2019. Produksjonen av N-serie traktorer kompatibel med Stage 5 utslippskrav, starter til våren for N174-modellene. For N134- og N154-modellene starter produksjonen til høsten.

Under panseret på de nye modellene sitter det motorer av typen LFTN-D5 AGCO Power. De er utstyrt med SCR-teknologi. Takket være de hydrauliske ventilløfterne får motorene en mykere gange og mindre vedlikehold. N- og T-serien fortsetter med å være fri for eksosresirkuleringsteknologi og på S-serien er nivået av EGR holdt under 15%. Dette muliggjør at motorene går pålitelig og effektivt, mens de holder seg innenfor de tillatte grenser for utslipp.

Ettermontering av Stage 5-teknologi er tilpasset det eksisterende designet på N-, T- og S-serien. Sikten fra førerhuset, som allerede er på et utmerket nivå, er nå ytterligere forbedret. På S-serien er adgang til førerhuset forbedret med forsterkede stigtrinn, og det er blitt større oppbevaringsplass for verktøy. Traktorene tar seg også bedre ut med oppgraderte baklys og nye fargevalg tilgjengelig fra fabrikk.

Nye og bedre tilpassede løsninger for Smart landbruk

Valtra-modellene vil også bli smartere i 2019. En terminal nummer 2 er nå tilgjengelig for Smart Touch-modellene i N-, T- og S-serien. Terminalen, som kan monteres hvor som helst i førerhuset, kan brukes som skjerm for å implementere ISOBUS-styrt redskap. Terminalen vil gi nye muligheter for styring av satellitt-assistert redskap og administrasjon av oppgavebehandling, eller oppkoblet mot eksternt kamera.

Den same brukervennlige terminalen er nå også tilgjengelig på Activ- og HiTech-modellene i N- og T-serien. Dette muliggjør Smart landbruk også i disse enklere traktorene.

Valtra Smart Touch er svært godt mottatt takket være sin intuitive betjening. I dag leveres 40% av traktorene i T-serien med Auto-guide. Vi forplikter oss til å levere løsninger og service for pressisjonslandbruk som bønder og entreprenører enkelt kan nyttegjøre seg. Det hjelper dem med å få mer ut av maskinene og å holde kontroll på driftskostnadene, sier Mikko Lehikoinen, markedssjef for Valtra.“

For å gi kundene mulighet til å maksimere driftstiden på deres maskiner, har Valtra også lansert “Connect, Care & Go” Tilbudet gir kundene innsikt i en rekke faste og variable kostnader relatert til maskinene og service. Tilbudet inkluderer “Valtra Connect” telemetri, “Valtra Care” utvidet garanti for nye maskiner og “Valtra Go” vedlikeholdsavtaler tilgjengelig for nye og brukte maskiner. 

Cookie Notice

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre og tilpasse nettstedene og tjenestene våre. Dette omfatter informasjonskapsler fra tredjepartsnettsteder for sosiale medier, som kan spore din bruk av nettstedet vårt. Hvis du fortsetter uten å endre innstillingene, går vi ut fra at du er glad for å motta alle informasjonskapslene på nettstedet vårt. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst. Les mer

Forstått!