share

Møt Valtra på Agroteknikk 2018

Møt Valtra på Agroteknikk 2018

15. mai 2018

Den 8. til 11. november arrangeres Agroteknikk 2018 på Norges Varemesse. Valtra er selvfølgelig til stede på årets største landbruksmesse, og her vil du få muligheten til å se på et bredt utvalg traktorer.

Det er duket for en skikkelig folkefest når landbruket inviterer til Agroteknikk 2018. I år stiller Valtra ut på samme område som Eikmaskin i Hall E. Fredag er det konsert i Oslo Spektrum med DDE, Postgirobygget, Byting, Loveshack og Beist fra scenen. Billettsalget er allerede i gang, så det gjelder å være rask.

Det faglige programmet er omfattende. Onsdag 8. november har Agroteknikk spesielt fokus på ungdom i landbruket, med egen ungdomsscene. Lørdag er det motevisninger, mens søndag byr på dyrskue og livdyrauksjon. Les mer på agroteknikk.no.

Cookie Notice

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre og tilpasse nettstedene og tjenestene våre. Dette omfatter informasjonskapsler fra tredjepartsnettsteder for sosiale medier, som kan spore din bruk av nettstedet vårt. Hvis du fortsetter uten å endre innstillingene, går vi ut fra at du er glad for å motta alle informasjonskapslene på nettstedet vårt. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst. Les mer

Forstått!