share

Rekordstor markedsandel i 2019

Valtra endte opp med 682 solgte traktorer i 2018. Det er bare seks traktorer fra rekordåret 2017, og i et litt synkende totalmarked gir det oss en rekordhøy markedsandel på 21 prosent.

– Vi er veldig godt fornøyd med salget i 2018. Det er gjort en fantastisk god jobb ute hos våre forhandlere og til tross for synkende marked opprettholder vi omtrent salgstallet og øker vår markedsdel. Det viser at vi har gode produkter tilpasset nordiske forhold og ikke minst et veldig godt serviceapparat rundt i det ganske land, sier Tor Jon Garberg, salgssjef Valtra i Norge.

Samtidig gleder vi oss over at Eikmaskin igjen er landets suverent største traktorimportør med 46,6 prosent markedsandel. Vi takker alle som har valgt Valtra i året som har gått, og gleder oss til å samarbeide med dere i tiden fremover.

Cookie Notice

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre og tilpasse nettstedene og tjenestene våre. Dette omfatter informasjonskapsler fra tredjepartsnettsteder for sosiale medier, som kan spore din bruk av nettstedet vårt. Hvis du fortsetter uten å endre innstillingene, går vi ut fra at du er glad for å motta alle informasjonskapslene på nettstedet vårt. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst. Les mer

Forstått!