share

Valtra powershift løftes til nye høyder med A-serien

8.1.2019

A-serien fra Valtra har nå blitt mer allsidig og komfortabel med introduksjon av de nye A-104 og A-114 modellene med HiTech 4 transmisjon.

Den nye 16+16R powershift transmisjonen tilbyr fire hastighetsområder med fire powershift-trinn i hvert område. Transmisjonen er ytterligere forbedret for arbeid på jordet og på gårdsplassen med seks hastighetstrinn som kan benyttes mellom 4 og 12 km/t. Et alternativ med krypegir 32 +32R er tilgjengelig og muliggjør hastighet ned til 100 meter per time ved et motorturtall på 1400 o/min. 

Komfort og enkel betjening

De nye HiTech 4-modellenes konstruksjon gir en myk og behagelig opplevelse med minimal bruk av kløtsjpedal. Traktoren betjenes med trykknapper på den ergonomisk riktig plasserte spaken. Flere automatiserte og forhåndsprogrammerte funksjoner gir sjåføren anledning til å holde fullt fokus på redskapene og omgivelsene, mens traktoren selv finner riktig gir. Arbeid med frontlaster kan nå utføres med den største presisjon ved bruk av en elektronisk joystick som Valtra tilbyr. Den har mulighet for betjening av 3. og 4. funksjon, SoftDrive lastdemper og hydraulisk redskapslås.

Førerkomforten i A-seriens HiTech 4-modeller når nye høyder. En mekanisk førerhusfjæring med to Panhard-stag for økt stabilitet er nå tilgjengelig. Nivået av fjæring kan forhåndsinnstilles på samme måte som for Valtra N- og T-serie traktorer.

Nytt nivå på ytelse

Overvåking av ytelsen til traktoren er nå lettere takket være det nye dashbordet. Instrumentpanelets design gjør det oversiktlig og lettlest selv i sterkt sollys. Instrumentet kan enkelt tilpasses visning av informasjon relevant for den spesifikke arbeidsoppgave.

A104 og A114 HiTech 4-modeller har firesylindrede AGCO Power AWFC motorer som yter opp til 100 og 110 hk. Stage 4 kompatible motorer tilbyr “only SCR” renseteknologi, dette gir reduserte utslipp samtidig som vedlikeholdskostnadene holdes på et minimum.

Som en respons på kundenes etterspørsel, kan nå de nye A-serie modellene utstyres med trepunktshydraulikk og kraftuttak foran levert via Valtra Unlimited studio på fabrikken I Suolahti.

 

Connect, Care and Go – Maksimal brukstid

Valtra’s A-serie traktorer er nå tilpasset Valtra “Connect, Care & Go” service som tilbyr kunden forhåndsdefinerte servicekostnader relater til maskinen. Valtra Connect tilbyr adgang til online service og feilsøking, flåtestyring og proaktiv vedlikeholdsavtale med forhandler.

Valtra A4 Hitech 4 har som standard “Valtra Care” utvidet garantiavtale som tilbyr sikkerhet mot reparasjonskostnader (utover forventet slitasje). Utvidet garanti for A4-serien, gjelder i 5år eller 2500timer avhengig av hva som inntreffer først.

For maksimal brukstid, garantert effektivitet og høyest mulig restverdi, tilbyr Valtra-forhandlere og deres servicepartnere et utvidet tilbud: “Valtra Go”, service pakke. Dette inkluderer alt vedlikehold beskrevet i servicehefte opp til 10.000 timer.

Award-winning design

Etter presentasjonen i 2017 har Valtra A-serie høstet gode kritikker, dette takket være enestående design og brukervennlighet. Traktorserien ble valgt til “Machine of the Year” 2017 og vant        “Red Dot Design award” i 2018 i kategorien “Commercial Vehicles”. 

Produksjon og levering av de nye HiTech 4-modellene har allerede startet. De vil bli presentert for publikum på LAMMA show I England 8-9. januar 2019. 

Modell Engine Maks. Hk Maks. kW Maks. Nm Enkel transmisjon
Nye powershift transmisjon
A104 44 AWFC 100 75 410 12 + 12R (24+24R krypegir valg) 16 + 16R
            (32 + 32R krypegir valg)
A114 44 AWFC 110 82 417 12 + 12R (24+24R krypegir valg) 16 + 16R
            (32 + 32R krypegir valg)

Bilder

Den Award-vinnende A Serien er, som resultat av etterspørsel fra kunder, utvidet. De to modellene A104 og A 114 med middels store chassis er nå tilgjengelige med HiTech 4 transmisjon.

Å holde oversikten i en Valtra A-serie er nå enda enklere takket være den nye instrumenteringen og den ergonomisk riktig plasserte spaken for girskifteknappene.

Flere automatiserte funksjoner i betjeningen av transmisjonen gjør A-serien med HiTech 4 enkel å bruke og utnytte.

Cookie Notice

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre og tilpasse nettstedene og tjenestene våre. Dette omfatter informasjonskapsler fra tredjepartsnettsteder for sosiale medier, som kan spore din bruk av nettstedet vårt. Hvis du fortsetter uten å endre innstillingene, går vi ut fra at du er glad for å motta alle informasjonskapslene på nettstedet vårt. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst. Les mer

Forstått!