share
valtra tractor sky

SKREDDERSYDD FOR DEG

Agco Finance

valtra finance

Tilpasset Finansiering

For å finansiere kjøp av dine landbruksmaskiner, tilbyr AGCO Finance et utvalg av tilpassede finansieringsalternativer, spesielt tilpasset landbruksbransjen. Ordningene tilbyr en rekke fasiliteter som leasing, leiekjøp, kontraktsleie og lån.

I dagens marked er finansierings- og leasingalternativene ofte en like viktig del av kjøpsbeslutningen som de mekaniske egenskapene og fordelene med utstyret du velger. Våre finansprogrammer hjelper deg med å skaffe utstyr som har ytelser, effektivitet og teknologi til å drive en lønnsom virksomhet til en kostnad du har råd til. Du vil få muligheten til å bruke og eie noe av verdens beste landbruksutstyr.

Dine fordeler:

  • Fleksible betalingsbetingelser
  • Rask og enkel kreditt / dokumentasjonsprosess
  • Programmer skreddersydd for å møte dine kontantstrømbehov
  • Praktisk finansiering hos din lokale Valtra-forhandler

SKREDDERSYDDE FINANSIERINGS-MULIGHETER

FINANSIERING – leasing

AGCO Finance kjøper utstyret fra forhandleren og «leier» det deretter ut til kunden. Finansiell leasing (leieavtale) inkluderer en primær leieavtale (i utgangspunktet tilbakebetaling av kapital og renter som HP-avtalen («Hire Purchase»), etterfulgt av en årlig sekundær leieperiode som skal betales. Retten til utstyret forblir hos AGCO Finance til avhending.

Hva med momsen?

MVA betales ved hvert forfall, så det er ikke nødvendig å betale denne på forskudd. AGCO Finance beregner mva og utsteder mva-fakturaer på ordinært vis.

Vil beløpene endres?

AGCO Finance leasing er alle til en fast rente, noe som betyr at tilbakebetaling normalt ikke endres i løpet av leieperioden.

Kan innbetalingene tilpasses kontantstrømmen min?

Selvfølgelig! Akkurat som HP-alternativet, vil AGCO Finance gjerne diskutere tilbakebetalingsprofilen som best passer din kontantstrøm.

AVBETALING

Dette er den vanligste måten å finansiere maskiner på. Du bestemmer hvilket utstyr du skal kjøpe, forhandler med forhandleren, og signere en HP-avtale (avbetalingsavtale) for å tilbakebetale avdrag og renter til AGCO Finance. Forhandlerens faktura avgjøres umiddelbart av AGCO Finance, og når den endelige avgiften er betalt, tilhører utstyret deg.

Hva med momsen?

Vanligvis betales mva til AGCO Finance fra begynnelsen. Hvis det ligger innbytte i avtalen, er det kun momsforskjellen som skal betales. Ved individuelle tilbakebetalinger er det ikke mva.

Hvem får skattefordelene?

Kapitalutgiftene hevdes akkurat som om du hadde betalt kontant for utstyret. Ingen skattefordeler er tilgjengelig for AGCO Finance.

Vil beløpene endres?

Renten fastsettes vanligvis ved inngåelse av avtalen.

Kan innbetalingene tilpasses kontantstrømmen min?

Selvfølgelig! Det kan være viktig å vurdere den beste tiden på året for å foreta tilbakebetalinger, og AGCO Finance vil gjerne diskutere tilbakebetalingsprofilen som best passer din kontantstrøm.

KONTRAKTSLEIE

Du betaler bare leie til AGCO Finance, som gir deg mulighet til å bruke utstyret i den perioden som er spesifisert i kontraktsavtalen. Din leverandør kan tilby en egen kontrakt for å dekke regelmessig service og vedlikehold mens du har maskinen på leie.

Hva skjer i slutten av leieperioden?

Etter avtalen vil utstyret normalt bli returnert til leverandøren og din forpliktelse avsluttes. På dette stadiet vil du kanskje diskutere forlengelse av leieperioden, kjøpe utstyret eller leie noe annet. Valget er ditt.

Er det dyrere?

Leieprisene vil bli lavere enn om du hadde kjøpt ved hjelp av en HP-avtale eller Finansiell Lease type avtale, fordi verdien av utstyret ved utgangen av kontraktsperioden (vanligvis to til fem år) blir gjenopprettet av AGCO Finance. Denne verdien er innebygd i starten for å gi lavere utleie.

Hva er fordelene?

Lavere utleie og vanlig service gjør det mulig å bedre kunne forutsi utstyrets driftskostnad. Alt du betaler for i tillegg til AGCO Finance leieavgifter og eventuelle forhandler vedlikeholdskontrakt er drivstoff, andre løpende driftskostnader, forsikring osv. samt arbeidskraft.

Hva med moms?

MVA betales ved hvert forfall, så det er ikke nødvendig å betale denne på forskudd. AGCO Finance beregner mva og utsteder mva-fakturaer på ordinært vis.

Vil beløpene endres?

AGCO Finance kontraktsleie er alle til en fast rente, noe som betyr at tilbakebetaling normalt ikke endres i løpet av leieperioden.

MER INFORMASJON

FINN DIN NÆRMESTE FORHANDLER

Hver kundes økonomiske situasjon, skattesituasjon og utstyrsbehov er forskjellige. Finn ut hvordan du både best måte anvender disponible finanser. Samarbeid med din lokale Valtra-forhandler for å finne det utstyrs- og finansieringsprogrammet som passer best til dine behov for drift og kontantstrøm. For mer informasjon kontakt din lokale Valtra-forhandler

Cookie Notice

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre og tilpasse nettstedene og tjenestene våre. Dette omfatter informasjonskapsler fra tredjepartsnettsteder for sosiale medier, som kan spore din bruk av nettstedet vårt. Hvis du fortsetter uten å endre innstillingene, går vi ut fra at du er glad for å motta alle informasjonskapslene på nettstedet vårt. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst. Les mer

Forstått!