share

JOBB SMARTERE, LEV MER

Utnytt SMART FARMING

Lenge dager i en hektisk sesong betyr mindre tid til å leve ditt eget liv. Hva om vi fortalte deg at det er mulig å bruke mindre tid i førerhuset og likevel utvikle virksomheten din - slik at du får mer tid til å gjøre andre ting? Valtras SMART FARMING-teknologier gjør det mulig å spare både tid og penger, samtidig som effektiviteten i dokumentasjonsprosessen forbedres, og gir deg en høyere avkastning på investeringen din – alt mens du tar vare på miljøet.

Ved å utnytte SMART FARMING kan du øke avkastningen – samtidig som du reduserer kostnader, risiko og nedetid. Viktigst av alt, du vil spare tid, slik at du kan leve mer.

SMART FARMING er innebygd

Valtra gir deg verktøyene du trenger for å få jobben gjort – uansett vilkårene. Derfor har vi utviklet smart teknologi som er integrert i våre traktorer fra N, T og S-serien. En bedre livskvalitet er lett tilgjengelig – bokstavelig talt. Innstillingene er lett tilgjengelige med to berøringer eller sveip over skjermen på armlenet SmartTouch.

Hva er Valtra SMART FARMING?

Valtra SMART FARMING er et sett med teknologier som fungerer sømløst sammen – Valtra Guide, ISOBUS, Seksjonskontroll og Taskdoc – som alle styres fra SmartTouch-terminalen, vår unike løsning for å ta traktoren din til neste nivå. SmartTouch er utformet for å være enda enklere å bruke enn en smarttelefon. Valtra Connect telemetri på din stasjonære datamaskin eller smarttelefon fullfører pakken fullstendig.

Hvordan kan du dra nytte av Valtras SMART FARMING?

Vi gjør mer enn å snakke. Vi gjør noe. Last ned publikasjonen for å se eksempelberegninger av hvordan SMART FARMING kan gi fordeler til operasjoner i alle former og omfang.

Personvernreglene

Dine rettigheter

Du kan helt eller delvis tilbakekalle ditt samtykke når som helst uten å angi årsaken til AGCO. Du kan utøve dine rettigheter til tilgang, rettelse, sletting og innvending ved å skrive til AGCO ved AGCO International GmbH, Data Privacy, Victor von Bruns-Strasse 17, 8212 Neuhausen am Rheinfall, Sveits eller bare ved å sende en email til: dataprivacy@agcocorp.com

TEKNISKE LØSNINGER

Les mer om våre SMART FARMING-løsninger.

AGCO Technologies

Besøk AGCO Fuse

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring

Cookie Notice

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre og tilpasse nettstedene og tjenestene våre. Dette omfatter informasjonskapsler fra tredjepartsnettsteder for sosiale medier, som kan spore din bruk av nettstedet vårt. Hvis du fortsetter uten å endre innstillingene, går vi ut fra at du er glad for å motta alle informasjonskapslene på nettstedet vårt. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst. Les mer

Forstått!