share

Skreddersydde traktorløsninger for krevende forhold

NÅR DET KOMMER TIL TRAKTORER KOKER DET NED TIL EN ENKELT IDÉ – HVA OM DU KAN FÅ ALT?

Da vi presenterte et utvalg ulike traktorfarger for markedet i 1988 var det grensesprengende. Men den virkelig banebrytende endringen fant sted i 2013 da vi begynte å tilpasse traktorer i Valtra Unlimited Studio i henhold til kundenes behov. Siden den gang har det handlet om så mye mer enn bare farger.

I dag er hver femte traktor som produseres en Unlimited-traktor. De  tilfredsstiller de høye forventningene til tusenvis av kunder over hele verden, samtidig som vi jobber med nye ideer og arbeider for å utvikle oss videre. Vi betjener kunder i forretningsegmenter som varierer fra jordbruk, skogbruk og entreprenørvirksomhet til bransjer du sannsynligvis aldri har tenkt på, som østersdyrking, polititjenester og rengjøringsoppgaver langs kysten. 

Vi har stor tro på, og har bevist, at de allsidige kvalitetene til en traktor gjør den uslåelige i forhold til mange spesialmaskiner. Med riktig utstyr og ubegrensede funksjoner som forbedrer sikkerheten, effekten, utseendet og komforten er det mulig å forberede en traktor for de mest kreative oppgaver du kan tenke deg.

Bransjer