share

Den beste traktoren i 100-155 hk-segmentet

Det er mange ting å vurdere når du velger en traktor. Riktig effekt for de aktuelle oppgavene er et godt utgangspunkt. Men med et bredt spekter av modeller tilgjengelig, er det viktig å vurdere faktorer som transmisjon, hydraulikk-kapasitet, teknologinivå og komfort. I denne bloggen tar vi deg gjennom noen av modellene Valtra har i området 100 til 150 hk for å hjelpe deg å velge den beste 100-150 hk traktor for dine behov.

Valtra A-serie traktorer

Best for hverdagsbruk der kompakt størrelse og smidighet er nødvendig - 105 til 135 hk traktorer

Valtras A-serie er en smidig, kompakt traktor tilgjengelig i 7 modeller. A105, A115, A125 og A135 har alle en Stage V-kompatibel 4-sylindret motor med en maksimal effekt på mellom 105 og 135 hk (78-100 kW). A105 og A115 er tilgjengelige med en mellomstor ramme (2430 mm akselavstand), mens A125 og A135 leveres med større ramme (2500 mm akselavstand). Alle de fire større A-serie modellene er tilgjengelige med en mekanisk transmisjon med 12 gir forover og 12 gir bakover, som du styrer med Valtras vendegirspak. De to mindre modellene kan du også få som HiTech 4-modeller. Disse har elektronisk styrt transmisjon. Alle modeller leveres med firehjulsdrift og Autotraction som standard.

A-serien er «den lille giganten som redder dagen». Den 4,4 liters AGCO-motoren er kraftig nok til å håndtere daglig gårdsarbeid, men likevel kompakt nok til å tillate det stilige skrånende panseret. Dette, kombinert med det relativt store glassarealet, maksimerer arbeidssikten - noe som gjør A-serien til en perfekt traktor for frontlasterarbeid hvor manøvrerbarhet er viktig. Hvis du er ute etter en mindre traktor som er enkel å bruke, og som er perfekt for arbeid med frontlaster, og ikke trenger Smart Farming-funksjoner, er A-serien et godt valg.

Sjekk videoen for å bli kjent med A-serien

Pålitelig frontlastertraktor og beste traktor for inngang til Smart Farming – 100 til 140 hk traktorer

Valtra G-serie tilbyr perfekt balanse mellom størrelse og funksjonalitet. Alle modeller har den samme kompakte AGCO 4-sylindrede 4,4 liters motoren som i A105 til A135 modellene. Dette gjør G-serien i stand til å ha et aggressivt skrånende panser, som sammen med totalt 5,7m2 glassflate gir god sikt for frontlasterarbeid. G-serien kommer i tre varianter, inkludert HiTech, Active og Versu. HiTech- og Active-modellene leveres med Valtra armlene, som har en brukervennlig powershift- og frontlasterkontroll. G-seriens Active og Versu leveres med lastkjennende hydraulikk og mulighet for å benytte Precision Farming-oppgaver med Valtra Guide. Versu-modeller leveres også med det revolusjonerende SmartTouch-brukergrensesnittet, som åpner for en verden av Smart Farming-muligheter.

Valtra G-serie traktorer

G-serien er en stilig og praktisk traktor som har vunnet mange priser. Hvis du trenger en relativt kompakt traktor som kan håndtere Smart Farming oppgaver og er en flott allrounder, vil G-serien med sin perfekte blanding av intelligens, størrelse og funksjonalitet være et godt valg.

Sjekk videoen for å bli kjent med G-serien

Beste traktor for kraft, allsidighet og komfort – 135 til 155 hk traktorer

N-serien er den største Valtra-traktoren i dette hk-området. Den er tilgjengelig i tre hk-størrelser, N135, N155e og N175. N-serien er en kraftig arbeidsmaskin. 4,9 liters AGCO-motoren har det nøyaktige volumet som kreves for denne HK-kategorien. Den er kraftig nok til å håndtere alle jordbruksoppgaver, men likevel kompakt nok til å håndtere hvilken som helst oppgave. Med N-serien kan du velge mellom fire transmisjoner: HiTech, Active, Versu og Direct. Alle de fire modellene leveres med Valtras innovative skjerm på A-stolpen som plasserer motor- og transmisjonsinformasjon på øyenivå, noe som gir bedre sikt framover. Versu- og Direct-modeller leveres også med det anerkjente og brukervennlige Valtra SmartTouch-brukergrensesnittet. N-serien er også tilgjengelig med fabrikkmontert TwinTrac vendbar førerplass. TwinTrac revolusjonerer virkelig arbeidsmåten og gir best mulig oversikt over utstyret, samtidig som det sparer sjåførens rygg, tid og penger. Med en toppfart på 50 km/t er N-serien også et godt valg for veitransport og logistikk.

Valtra N-serie traktorer

Den kraftige og kompakte N-serien er den smidige arbeidshesten i Valtra-familien. Den større motorstørrelsen, full Smart Farming-teknologi tilgjengelighet og den robuste konstruksjonen med høy nyttelast gjør N-serien til den mest allsidige traktoren i dette HK-segmentet. Hvis du trenger en kraftig 4-sylindret traktor som er i stand til å håndtere Smart Farming-oppgaver, og ønsker å høste fordelene med TwinTrac, så er N-serien din arbeidsmaskin.

Sjekk videoen for å bli kjent med N-serien

Å velge en traktor i 100 til 150 HK-segmentet

Hvis du er ute etter en kompakt, smidig og pålitelig frontlastertraktor som er i stand til å manøvrere inn og ut av låven, og ikke trenger Smart Farming teknologi, så A-serien er perfekt for deg. Men hvis du trenger mer allsidighet, har tyngre og mer sofistikerte redskaper og krever Smart Farming muligheter; Den kompakte og kraftige G-serien er sannsynligvis den beste flerbrukstraktoren på markedet. Hvis du trenger en kraftig og allsidig traktor som kan håndtere enhver jobb du setter den til, så er N-serien den smidig arbeidshest som vil få jobben gjort.

Er du fortsatt ikke sikker på hvilken traktor som passer best til dine behov? Kontakt din lokale forhandler, og en spesialist vil svarer på dine spørsmål.