share

Valtra Unlimited

Skreddersydd til dine behov

Be om et tilbud

Løsninger for landbruk

Fra Valtra Unlimited

Unlimited landbruk

Løsninger for flyplasser

Fra Valtra Unlimited

Unlimited flyplass

Løsninger for entreprenører

Fra Valtra Unlimited

Unlimited entreprenører

Spesial-løsninger

Fra Valtra Unlimited

Unlimited spesial-løsninger

Kommer snart...

Valtra Unlimited 10 år

Besøk siden
MED VALTRA UNLIMITED BLIR TRAKTOREN DIN ET EKTE FLERBRUKSKJØRETØY, BYGGET ETTER DINE SPESIFIKASJONER, MED DESIGN, KOMFORT OG FUNKSJONER DU TRENGER FOR Å LYKKES

Be om et tilbud

VALTRA UNLIMITED 10 ÅR

Bli med oss i 2023 når vi feirer de første ti årene med Valtra Unlimited, som tilbyr de beste og mest unike løsningene for våre kunder. Vi deler historier om fornøyde kunder fra de siste ti årene, lanserer to eksklusive Valtra Unlimited jubileumspakker, tar en titt på hva fremtiden kan ha i vente, og mye mer!

Valtra Unlimited customised tractor municipality 5th generation

EN LIDENSKAP FOR Å GJØRE TING ANNERLEDES

Å skreddersy spesifikt for våre kunders behov har alltid vært Valtras hjertesak. Med Valtra Unlimited har tilpasning blitt tatt opp til et helt nytt nivå. Valtra Unlimited-konseptet ble født for 10 år siden, vi ønsket å levere en best mulig kundeopplevelse ved å tilby en komplett løsning for ditt daglige arbeid. Vi forstår at du har individuelle behov og spesielle krav til din maskin. Vi brenner for å finne de riktige løsningene som gjør deg i stand til å nå dine mål og lykkes med den ene tingen du brenner for – jobben din.

Valtra Unlimited er så mye mer enn skreddersøm. Det gir total trygghet. Med Valtra Unlimited får du en fabrikkmontert løsning med servicen, garantien og delene du trenger, alt fra ett sted og med én bestilling. Det er enkelheten og skjønnheten i vårt unike Valtra Unlimited-konsept.

Be om et tilbud
Valtra Unlimited customised tractor municipality 5th generation

VALTRA Unlimited: DU HAR OPPGAVENE. VI FINNER LØSNINGENE.

Hvorfor kjøpe fem traktorer når én maskin kan gjøre alt? Med Valtra Unlimited skreddersydde løsninger, blir traktoren din et ekte flerbrukskjøretøy. Den er bygget i henhold til dine spesifikasjoner, med design, komfort og funksjoner du trenger for å lykkes i enhver situasjon

Be om et tilbud
Valtra Unlimited customised tractor municipality 5th generation

DETTE ER DIN FLERBRUKSTRAKTOR

En traktor er den perfekte maskinen for jordbruk, entreprenørvirksomhet, flyplassvedlikehold, skogbruk, forsvarsformål og mye mer. Enten det er redskapene for å effektivisere arbeidet ditt, et spesielt fargevalg, ekstra hydraulikk og kontakter, eller du bare vil slippe kreativiteten løs, så,sikrer Valtra Unlimited at du får akkurat den traktoren du trenger for å lykkes.

Be om et tilbud

NYE FUNKSJONER

VALTRA UNLIMITED VIEW

VIEW er et kamerabasert støttesystem for traktorførere som øker sikkerheten både i trafikken og på jordet. Systemet bruker ISOBUS-informasjon og maskinlæring for å identifisere farer og varsle sjåføren.

SERVICE

Connect, Care & Go

Rolig til sinns. I dine hender.

Vi tror på en sømløs forbindelse mellom våre kunder, forhandlere, maskiner og Valtra-fabrikken. Når du er tilkoblet kan du være trygg på at du får oppfølgingen som kreves. Vi tar vare på deg, slik at du kan ta vare på virksomheten din.

LES MER OM CONNECT, CARE, & GO