share

Traktorer for entreprenører

En maskin for alle oppgaver

HVORFOR VELGE TRAKTOR TIL ENTREPRENØRVIRKSOMHET?

For de svært forskjellige oppgavene en maskinentreprenør skal utføre må du være allsidig, effektiv og smart. Med en Valtra-traktor og redskapskombinasjoner fra vårt Unlimited Studio, får du den perfekte flerbruksmaskinen.

HVORFOR VELGE VALTRA?

Hvorfor kjøpe fem maskiner når en Valtra kan takle hele det brede spekteret av kommunale oppgaver? Traktorens smidighet og allsidighet passer perfekt for alle oppgaver. Kombiner en Valtra-traktor med spesialiserte redskaper for veivedlikehold, snørydding, klipping og andre kommunale oppgaver, så har du et multifunksjonskjøretøy for hele året.

Kontakt din Valtra-representant for å snakke om alternativer

Finn din lokale forhandler

FORDELER

Sikkerhet

Sikkerhet er en helt sentral funksjon i kommunalt arbeid. Ekstra sikkerhetsfunksjoner, som signalfarger, varsellamper og alkolås, kan monteres på traktoren din i Valtra Unlimited Studio.

Ekstra komfort

Det kan være tøft å sitte i en traktor dag etter dag, det gjør det enklere å jobbe med ekstra komfortfunksjoner som spesielle seter, stereoanlegg og tilpasset interiørdesign.

Utvidet sikt

Ekstra siktfunksjoner, som for eksempel frontkamera, optimaliserte speil, oppvarmede vindusviskere og sidevinduer, garanterer en overlegen sikt rundt arbeidsområdet ditt.

Be om et tilbud

Referanser

LØSNINGER FOR KOMMUNALE OPPGAVER

Valtra får jobben gjort

Bransjer

Cookie Notice

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre og tilpasse nettstedene og tjenestene våre. Dette omfatter informasjonskapsler fra tredjepartsnettsteder for sosiale medier, som kan spore din bruk av nettstedet vårt. Hvis du fortsetter uten å endre innstillingene, går vi ut fra at du er glad for å motta alle informasjonskapslene på nettstedet vårt. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst. Les mer

Forstått!