share

ALLTID KOBLET TIL SANNTIDSINFORMASJON OM POSISJON OG YTELSE

Valtra Connect er den eksterne telemetritjenesten som gir deg tilgang til data om traktorene, slik at du kan arbeide mer effektivt, planlegge vedlikehold, maksimere oppetid og øke produktiviteten.

Du kan ikke være overalt samtidig, men med Valtra Connect kan du vise data om sanntidsbruk og vedlikehold fra hvor som helst på enhetene dine.

Valtra Connect leveres som standard på alle traktorer i N-, T- og S-serien samt Versu i G-serien. Det er også tilgjengelig som tilleggsutstyr for modeller i HiTech i A-serien, HiTech 4 i G-serien og Active.

Med ekstern maskinovervåking kan forhandleren hjelpe deg med å forbedre driftstiden og effektiviteten gjennom proaktivt vedlikehold og støtte.

FORDELER

SE STATUSEN TIL HELE FLÅTEN I SANNTID

Etter at du har registrert deg hos Connect, kan du overvåke statusen for traktorene enkeltvis eller over hele flåten. Overvåk hvor traktorene er, og motta automatiske varsler med Geofencing når en traktor kjører inn i eller forlater et valgt område, slik at du får tid til å planlegge i forkant og slipper stress.

Forebygging er bedre enn kur. Ved å automatisk dele diagnosedata med forhandleren kan du unngå uforutsett nedetid og unngå uventede kostnader.

SE DET STORE BILDET

Få oversikt over hva traktoren brukes til over tid, og identifiser operasjoner og tider hvor effektiviten kan økes og forbedringer kan gjøres. Logistikk, vær samt førertretthet og uoppmerksomhet er vanlige årsaker til tomgangstid. Ved å bruke Connect er det mulig å identifisere og redusere årsakene til tomgangstid, noe som sparer tid og drivstoff.

DE FØRSTE 5 ÅRENE ER UTEN KOSTNAD

Du får et 5-årig Connect-abonnement uten kostnad med den nye maskinen. Bare koble til maskinen og nyt alle fordelene.

REFERANSER

JEG VIL KOBLE TIL – HVORDAN GJØR JEG DET?