share
valtra tractor sky

SKREDDERSYDD FOR DEG

Agco Finance

Tilpasset Finansiering

For å finansiere kjøp av dine landbruksmaskiner tilbyr AGCO Finance et utvalg av tilpassede finansieringsalternativer for landbruksbransjen. Ordningene tilbyr en rekke alternativer som leasing, operasjonell leasing og lån.

I dagens marked er finansierings- og leasingalternativene ofte en like viktig del av kjøpsbeslutningen som de mekaniske egenskapene og fordelene med utstyret du velger. Våre finansprogrammer hjelper deg med å skaffe utstyr som har ytelser, effektivitet og teknologi til å drive en lønnsom virksomhet til en kostnad du har råd til. Du vil få muligheten til å bruke og eie noe av verdens beste landbruksutstyr.

Dine fordeler:

  • Fleksible betalingsbetingelser
  • Rask og enkel kreditt / dokumentasjonsprosess med elektronisk signering
  • Programmer skreddersydd for å møte dine kontantstrømbehov
  • Praktisk finansiering hos din lokale Valtra-forhandler

DINE FINANSIERINGSALTERNATIV GJORT ENKELT

Rimelige måter å kjøpe, leie og lease på

Det er flere måter du kan finansiere din neste Valtra på. Klikk på alternativene nedenfor for å finne ut hvilket rimelig finansieringsalternativ som passer best for deg?

valtra finance

Lavere rente med bærekraftig drift

Er du sertifisert under FSC-ordningen eller økologisk landbruk (Debio) kan du som Valtra-kunde få ekstra gode vilkår ved finansiering av ny Valtra-traktor gjennom din forhandler og AGCO Finance når du legger frem sertifiseringen. Rabatten kommer på toppen av eksisterende kampanjerenter.

AGCO og Valtra er opptatt av bærekraftige løsninger. Kontakt din forhandler for et tilbud. Forhandleren vil kontakte AGCO Finance for å få et endelig tilbud med renterabatt.

Kontakt din forhandler

SKREDDERSYDDE FINANSIERINGS-MULIGHETER

FINANSIERING – leasing

AGCO Finance kjøper utstyret fra forhandleren og «leier» det deretter ut til kunden. Finansiell leasing (leieavtale) inkluderer en primær leieavtale etterfulgt av en årlig sekundær leieperiode som skal betales. Retten til utstyret forblir hos AGCO Finance til avhending.

Hva med merverdiavgift?

Merverdiavgift betales ved hvert forfall, så det er ikke nødvendig å betale denne på forskudd. AGCO Finance beregner mva og utsteder mva-fakturaer på ordinært vis.

Vil beløpene endres?

AGCO Finance leasing er alle til Nibor-basert rente (Norges Bank sin pengemarkedsrente), noe som betyr at kunderenten endrer seg i forhold til Nibor i løpet av leieperioden.

Kan innbetalingene tilpasses kontantstrømmen min?

Selvfølgelig! AGCO Finance tilpasser gjerne tilbakebetalingsprofilen slik at den best passer din kontantstrøm.

AVBETALING

Du bestemmer hvilket utstyr du skal kjøpe, forhandler med forhandleren, og signerer en avbetalings-/låneavtale for å tilbakebetale avdrag og renter til AGCO Finance. Forhandlerens faktura avgjøres umiddelbart av AGCO Finance, og når den endelige avgiften er betalt, tilhører utstyret deg.

Hva med merverdiavgift?

Det lånes maksimalt ut 100 prosent av kundeprisen eks. mva, da det ikke er mulig å pantsette over dette. Hvis det ligger innbytte i avtalen og dette overstiger mva på nytt utstyr kalkuleres lånebeløpet i henhold til det.. Ved tilbakebetalinger er det ikke mva da denne er oppgjort tidligere.

Hvem får skattefordelene?

Kapitalutgiftene hevdes akkurat som om du hadde betalt kontant for utstyret. Her benyttes saldoavskrivning i regnskapet.

Vil beløpene endres?

Renten fastsettes vanligvis ved inngåelse av avtalen og følger Nibor.

Kan innbetalingene tilpasses kontantstrømmen min?

Selvfølgelig! Det kan være viktig å vurdere den beste tiden på året for å foreta tilbakebetalinger, og AGCO Finance vil gjerne tilpasse tilbakebetalingsprofilen som best passer din kontantstrøm.

OPERASJONELL LEASING

Du betaler bare leie til AGCO Finance, som gir deg mulighet til å bruke utstyret i den perioden som er spesifisert i kontraktsavtalen. Din leverandør har beregnet en egen kontrakt for å dekke regelmessig service og vedlikehold mens du har maskinen på leie i forhold til antall timer avtalen baserer seg på. Avtalen inneholder også forsikring med ansvar, kasko, maskinskade og avbruddsdekning.

Hva skjer i slutten av leieperioden?

Etter avtalen vil utstyret normalt bli returnert til leverandøren og din forpliktelse avsluttes. På dette stadiet vil du kanskje diskutere forlengelse av leieperioden, kjøpe utstyret eller leie noe annet. Valget er ditt.

Hva er fordelene?

Lavere utleie og vanlig service gjør det mulig å bedre kunne forutsi utstyrets driftskostnad. Alt du betaler for i tillegg til AGCO Finance leieavgifter er drivstoff, Ad-Blue andre løpende driftskostnader. samt arbeidskraft.

Hva med merverdiavgift?

MVA betales ved hvert forfall, så det er ikke nødvendig å betale denne på forskudd. AGCO Finance beregner mva og utsteder mva-fakturaer på ordinært vis.

Vil beløpene endres?

AGCO Finance kontraktsleie er alle til en Nibor-basert rente, noe som betyr at tilbakebetaling endrer seg kun i forhold til Nibor i løpet av leieperioden.

MER INFORMASJON

FINN DIN NÆRMESTE FORHANDLER ELLER AGCO FINANCE

Hver kundes økonomiske situasjon, skattesituasjon og utstyrsbehov er forskjellige. Finn ut hvordan du både best måte anvender disponible finanser. Samarbeid med din lokale Valtra-forhandler for å finne det utstyrs- og finansieringsprogrammet som passer best til dine behov for drift og kontantstrøm. For mer informasjon kontakt din lokale Valtra-forhandler

Eller kontakt Agco Finance direkte :
Anne Mette Rasmussen – annemette.rasmussen@agcofinance.com – m +45 2982 3280
Julian Svarliaunet –  julian.svarliaunet@agcofinance.com – m +47 901 47 355
Jan Tore Gløtta – jantore.glotta@agcofinance.com – m +47 992 00 993
Torstein Røislien –  torstein.roislien@agcofinance.com – m +47 976 11 614

JEG ØNSKER FINANSIERING

HVOR ER DIN NÆRMESTE FORHANDLER?

FINN DIN FORHANDLER