share

Spesial-løsninger

Fra Valtra Unlimited

Be om et tilbud
ÉN TILPASSET VALTRA UNLIMITED-TRAKTOR FOR MANGE SPESIALISERTE OPPGAVER. SKREDDERSYDDE LØSNINGER DEKKER INDIVIDUELLE BEHOV BEDRE FOR KOSTNADSEFFEKTIVE RESULTATER

Be om et tilbud

VALTRA UNLIMITED SPESIAL-LØSNINGER

Sammen med våre solide og kvalitetspartnere er Valtra Unlimited-traktorer ideelle flerbrukskjøretøy for en rekke arbeidsoppgaver. Hvorfor kjøpe mange spesialkjøretøy for ulike formål, når Valtra Unlimiteds skreddersydde løsninger kan håndtere flere oppgaver kostnadseffektivt med én enkelt traktor? Forklar oss oppgaven, så finner vi en løsning for å få jobben gjort.

BRANNSLUKKING

Valtra Unlimited-traktorer er ideelle for brannslukking i utfordrende terreng. Valtra Unlimited kan tilpasse mange utstyrsalternativer, som denne KESLA brannslukkings-tilhengeren med nedsenkbar pumpe og lasterbommontert vannkanon som kan sprute opptil 30 meter.

Be om et tilbud

GRAVING OG FLYTTING

Med spesialutstyr som graveredskaper fabrikkmontert av Valtra Unlimited, blir traktoren din en flerbruksmaskin for spesielle grave- og grøfteoppgaver.

Be om et tilbud

FORSVAR

Valtra Unlimited-traktorer er virkelig flerbruksmaskiner. Derfor er de klarert av det finske forsvaret for å tilby fleksible løsninger, inkludert logistikk, adkomst- og veivedlikehold, graving og transport av personell. Det norske Forsvaret har en rammeavtale med Valtra.

Be om et tilbud