share
valtra tractor cabin people talking

KUNNSKAPSRIKE SPESIALISTER

Valtra opplæring

SENTRALISERT OPPLÆRING

Valtras kurssenter ved Suolahti-fabrikken i Finland er ansvarlig for opplæring av vårt internasjonale service- og reservedelspersonale. Sentralisert opplæring sikrer høy kvalitet og gjennomført service, i tillegg til rask informasjonsstrøm fra våre kunder til hele Valtra-organisasjonen.

TEKNISK KUNNSKAP

Mekanikere hos din lokale forhandler får den aller beste opplæring enten fra Valtras førsteklasses kurssenteret i Suolahti, Finland eller på annen måte fra AGCO.  Sentralt koordinert opplæring sikrer høy kvalitet og konsekvent service og gir mekanikerne våre kunnskap og trygghet.

Vanligvis har mekanikerne muligheten til å delta i et produktspesifikk opplærlingprogram og til å følge kurs som er en del av AGCO-akademiet. For å oppmuntre til enda høyere standarder tilbyr vi ordninger som premierer de beste mekanikerne. Vi gir dem også muligheten til å utvide horisonten med utvekslingsprogrammer til andre forhandlere over hele verden.

AGCOnet

Enten arbeidet skjer i verkstedet eller i feltet har mekanikeren direkte tilgang til vår nettbaserte kunnskapsdatabase. Dette oppdateres daglig med de siste nyhetene og tekniske opplysninger om våre maskiner.