share

Aktuelle kampanjer

Få et godt tilbud i dag

Unlimited-kampanjer

Vi introduserer tre nye superkule Valtra Unlimited-kampanjer: Ultra Green, Ruby Red og Turquoise. Disse lekre modellene kompletterer det store utvalget av Unlimited-kampanjepakker.

Alle Unlimited-kampanjepakker er tilgjengelige for Active, Versu og Direct-modeller i N- og T-serien og  rett etter 30. mars blir de tilgjengelige for Active og Versu-modeller i G-serien.

Les mer her

Kampanje Valtra G125ea

Sammenlignet med standardmotorer er turtallet på Valtra G125eA redusert med 400 o/min, mens toppmomentet har blitt opprettholdt innen dette området. Det reduserer drivstofforbruket med opptil 10 prosent.

Fra kr 889.000

Les mer her

FRONTLASTER-PAKKER

Skaff deg alt du trenger for lasterarbeid. Med Valtra får du hele pakken fabrikkmontert og sømløst integrert. I tillegg inkluderer PRO-pakken stort glasstak for bedre sikt, samt Precision Lift & Load som veier lasten, lagrer data og gjør jobben din mye enklere.

Les hele saken

Utstyrspakker

Alle Valtra-traktorer kan leveres med ulike utstyrsnivåer avhengig av hvilken modell og hva slags transmisjon du velger. Nå får du gode tilbud på disse utstyrspakkene.

 

Les hele saken

Kampanje Valtra G 105 HiTech

Valtras nye G-serie har blitt en populær modell i det norske markedet. Dette er den perfekte allroundtraktoren og nå har vi kampanjepris på Valtra G 105 HiTech.

Fra kr 815.000

 

Les hele saken

KAMPANJE PÅ FMG SKRAPER OG SKJÆR

FMG veiskraper og skjær gjør det enkelt å vedlikeholde grusveier om sommeren og fjerne islag om vinteren. En kraftig traktor med denne typen skjær kan erstatte mer spesialiserte maskiner, til en vesentlig lavere timepris. Nå har vi tilbud på to av våre mest populære modeller.

Les hele saken

KESLA - #YOURLIFETIMEMATCH

KESLA er mesteren i materialhåndtering i og utenfor skogen. Produktene er basert og produsert på finske erfaringer, noe som gjør de til et utmerket valg selv i de mest utfordrende fohold. Passer perfekt for enhver traktor og kunde. Benytt deg av forsesongtilbud på 104 vogn med 204T kran.

Les hele saken

Sosiale medier

FACEBOOK

Følg oss  for ukentlige produktvideoer, kundeberettelser, innsiktsfull produktinformasjon, tilbakeblikkstorsdag og mye mer

INSTAGRAM

Følg oss for eksklusive Valtra-produkter og Unlimited Studio-bilder, kundeberettelser, konkurranser, direkte sendinger fra arrangementer og mer!

YouTube

Følg oss på YouTube for å finne de nyeste videoer med produkter, arrangementer og mer