share

Aktuelle kampanjer

Få et godt tilbud i dag

Kampanje på Valtra T234D SmartTouch

Vi har bygd traktorer i 70 år, og T-serien er kulminasjonen av erfaringen vår så langt. Vi konstruerte den for de allsidige behovene til bønder og de mest krevende forholdene Norge har å by på. Nå er det kampanjepris på arbeidshesten Valtra T234 Direct SmartTouch.

Fra kr 1.485.000

Les hele saken

Lanseringskampanje Valtra G 105 HiTech

Valtras nye G-serie er kåret til «Tractor of the Year» i klassen for flerbrukstraktorer. Dette er den perfekte allroundtraktoren og nå har vi lanseringskampanje på Valtra G 105 HiTech.

Fra kr 785.000

 

Les hele saken

FMG - FOR NORDISKE VINTERVEIER

FMG er en profesjonell aktør innen veivedlikehold, uansett årstid. Akkurat nå kan du få redskap for vintervedlikehold til meget gunstige priser.

Les hele saken

KESLA - #YOURLIFETIMEMATCH

KESLA er mesteren i materialhåndtering i og utenfor skogen. Produktene er basert og produsert på finske erfaringer, noe som gjør de til et utmerket valg selv i de mest utfordrende fohold. Passer perfekt for enhver traktor og kunde. Benytt deg av forsesongtilbud på 104 vogn med 204T kran.

Les hele saken

Sosiale medier

FACEBOOK

Følg oss  for ukentlige produktvideoer, kundeberettelser, innsiktsfull produktinformasjon, tilbakeblikkstorsdag og mye mer

INSTAGRAM

Følg oss for eksklusive Valtra-produkter og Unlimited Studio-bilder, kundeberettelser, konkurranser, direkte sendinger fra arrangementer og mer!

YouTube

Følg oss på YouTube for å finne de nyeste videoer med produkter, arrangementer og mer

Cookie Notice

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre og tilpasse nettstedene og tjenestene våre. Dette omfatter informasjonskapsler fra tredjepartsnettsteder for sosiale medier, som kan spore din bruk av nettstedet vårt. Hvis du fortsetter uten å endre innstillingene, går vi ut fra at du er glad for å motta alle informasjonskapslene på nettstedet vårt. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst. Les mer

Forstått!