share

Aktuelle kampanjer

Få et godt tilbud i dag

Valtra Unlimited fyller 10 år!

Bli med oss i 2023 når vi feirer de første ti årene med Valtra Unlimited, som tilbyr de beste og mest unike løsningene for våre kunder. Vi deler historier om fornøyde kunder fra de siste ti årene, lanserer to eksklusive Valtra Unlimited jubileumspakker, tar en titt på hva fremtiden kan ha i vente, og mye mer!

For å feire tiårsjubileet tilbyr Valtra Unlimited to fantastiske pakker med begrenset opplag tilgjengelig for N-, T- (Versu & Direct) og Q-serien. Velg en Unlimited-pakke med Valtra Unlimited 10-Year Edition eller Valtra Unlimited 10-Year Light Edition til en spesialpris og motta en Unlimited-gave...

Les mer her

ROBUST FMG-PLOG

FMG Ivalo 350 er en multifunksjons leddplog som passer til tøffe forhold og dyp snø. Plogen er testet i snødekte Lappland og for å sikre funksjonaliteten med sandsmeltet grunn. Den er laget spesielt for rydding av veier med dyp snø som for eksempel skogsveier.

Vingene er ekstra høye og bladene er stive. Plogen har en meget robust struktur for profesjonell bruk. Du kan rydde veien og lage en snuplass eller parkeringsplass uten å kaste bort tid og penger på å bytte utstyr eller bruke flere maskiner.

Les mer her

Unlimited-kampanjer

Vi introduserer tre nye superkule Valtra Unlimited-kampanjer: Ultra Green, Ruby Red og Turquoise. Disse lekre modellene kompletterer det store utvalget av Unlimited-kampanjepakker.

Alle Unlimited-kampanjepakker er tilgjengelige for Active, Versu og Direct-modeller i N- og T-serien og  rett etter 30. mars blir de tilgjengelige for Active og Versu-modeller i G-serien.

Les mer her

Kampanje Valtra G125ea

Sammenlignet med standardmotorer er turtallet på Valtra G125eA redusert med 400 o/min, mens toppmomentet har blitt opprettholdt innen dette området. Det reduserer drivstofforbruket med opptil 10 prosent.

Fra kr 999.000

Les mer her

FRONTLASTER-PAKKER

Skaff deg alt du trenger for lasterarbeid. Med Valtra får du hele pakken fabrikkmontert og sømløst integrert. I tillegg inkluderer PRO-pakken stort glasstak for bedre sikt, samt Precision Lift & Load som veier lasten, lagrer data og gjør jobben din mye enklere.

Les hele saken

Utstyrspakker

Alle Valtra-traktorer kan leveres med ulike utstyrsnivåer avhengig av hvilken modell og hva slags transmisjon du velger. Nå får du gode tilbud på disse utstyrspakkene.

 

Les hele saken

KESLA - #YOURLIFETIMEMATCH

KESLA er mesteren i materialhåndtering i og utenfor skogen. Produktene er basert og produsert på finske erfaringer, noe som gjør de til et utmerket valg selv i de mest utfordrende fohold. Passer perfekt for enhver traktor og kunde. Vi har vogner på lager for rask levering.  

Les hele saken

Sosiale medier

FACEBOOK

Følg oss  for ukentlige produktvideoer, kundeberettelser, innsiktsfull produktinformasjon, tilbakeblikkstorsdag og mye mer

INSTAGRAM

Følg oss for eksklusive Valtra-produkter og Unlimited Studio-bilder, kundeberettelser, konkurranser, direkte sendinger fra arrangementer og mer!

YouTube

Følg oss på YouTube for å finne de nyeste videoer med produkter, arrangementer og mer