share

Bli kjent med Valtra teknologiløsninger

La Valtra traktoren gjøre tungarbeidet

Kjedelige manuelle oppgaver kan automatiseres med våre avanserte teknologiløsninger. Et tastetrykk kan gi deg full kontroll over både traktor og redskap. Du kan jobbe mer nøyaktig, produsere mer og tjene bedre – med mindre innsats.

Alle de smarte funksjonene kan styres fra Valtra SmartTouch-armlene med kun noen få knapper eller berøring. Alt sammen med GPS-støttet presisjon så du jobber like godt under alle slags forhold. Tåke, mørke og dårlig sikt er ingen hindring og reduserer ikke nøyaktigheten.

Valtra teknologiløsninger kan leveres på Valtra traktorene i N, T, og S serien.

Prøv det!

Valtra teknologiløsninger kan leveres på Valtra traktorene i N, T, og S serien. Vi er sikre på at teknologiløsningene i våre traktorer er markedets enkleste å bruke. Er du i tvil? Prøv det og kjenn at du liker det.
Bestill prøvekjøring

SmartTouch - enklere enn smarttelefonen din

Valtra SmartTouch gir deg et enklere liv til fingerspissene – bokstavelig talt. Det er en kombinasjon av en 9” berøringsskjerm med tydelig arrangerte knapper, en multifunksjonsspak, en hydraulikk-joystick og et komfortabelt armlene. Det er enkelt, godt anlagt og veldig lett å bruke. Og det gir deg full kontroll over alle de smarte funksjonene.

FINN UT MER

Valtra Guide

Presisjonslandbruk – gjort enkelt

Valtra Guide er vårt automatiske styresystem, utviklet og tilpasset etter ønsker fra våre praktiske brukere. Vi ønsket å gjøre innspilling og konfigurering av linjer og grenser så enkelt som mulig. Derfor er Valtra Guide din gode følgesvenn når du vil jobbe mer effektivt og øke avkastningen, mens du bekymrer deg mindre for overlapping og glipp eller hvordan du skal kjøre på vendeteigene.

Valtra Guide styrer traktoren for deg ved hjelp av GPS satellittnavigasjon. Den automatiske styringen følger nøyaktig de linjer og kjørespor som den skal og reduserer overlapping og glipp og sparer tid, drivstoff og penger. Fordi du ikke trenger å fokusere på styringen, vil du kunne konsentrere deg om redskapene, jobbe lengre dager, rekke mer og stresse mindre.

 

Les mer

ISOBUS

 

Smart control. Enkel tilkobling.

 

Med Valtra SmartTouch og ISOBUS kan du jobbe med alle ISOBUS-kompatible redskaper, fra alle produsenter. SmartTouch kobler deg raskt og enkelt til ISOBUS-kompatible redskaper, og gir deg den nøyaktighet og effektivitet som moderne presisjonslandbruk krever. Det er ISOBUS-standarden (ISO 11783) som gjør dette mulig. SmartTouch armlenet fungerer som en ISOBUS terminal. Når du gir en kommando, går den umiddelbart til redskapet. ISOBUS er “Plug and Play” med kompatible redskaper. Når du kobler redskapet til Valtra-traktoren din, blir alle relevante maskindata lastet opp til terminalen med det samme.

 

 

Ikke behov for mange skjermer

 

Med SmartTouch-terminalen som ISOBUS-terminal trenger man ikke å ha dyre, separate skjermer for hvert enkelt redskap. Det sparer tid og penger og gjør førerhuset ryddig og oversiktlig. Det er bare å koble til redskapets ISOBUS-kontakt bak på traktoren. Da laster den opp all informasjon til SmartTouch-terminalen - ingen ekstra kabler, ingen ekstra braketter og ikke noe stress.

 

Alltid de riktige parameterne

SmartTouch gir deg full kontroll over dine ISOBUS-kompatible redskaper, slik at alle oppgaveparametrene kan settes riktig i henhold til avlings- og oversiktskart for hvert enkelt felt.

Les mer

Valtra Section Control

Automatisk nøyaktighet. Bedre avkastning.

Med seksjonskontroll blir traktoren din og redskapene dine styrt nøyaktig og automatisk for å levere optimale mengder av frø, gjødsel og plantevernmidler til ulike deler av hvert felt. Dette reduserer kostnader, optimaliserer avkastningen og øker fortjenesten.

Høy presisjon og færre anstrengelser

Valtra Section Control er markedets beste system for seksjonsstyring. Den slår rader og bomavsnitt automatisk av og på for å eliminere overlapping og unngå gap. Section Control gjør det enkelt å planlegge, lagre og huske arbeid og innstillinger for hvert felt. Section Control gir deg høy presisjon, selv med store redskaper. Like trygt og nøyaktig i dårlig sikt og mørke. Section Control fungerer med alle kompatible ISOBUS-redskaper som samsvarer med ISO 11783-standarden og som støtter seksjonskontroll.

Les mer

Variable Rate Control

Variable Rate Control er det mest nøyaktige og responssive styresystem på markedet. Variable Rate Control betjenes med en 9” SmartTouch berøringsskjerm.. Variable Rate Control justerer mengdene automatisk i forhold til redskapet og i henhold til avlings- og mengdekart over hvert enkelt område. Slik får man alltid riktig mengde frø, gjødsel eller plantevernmidler på hver del av feltet. Aldri for mye. Aldri for lite. Det sparer ressurser, øker kvaliteten på avlingen og gir deg bedre utbytte.

TaskDoc

Trådløs forbindelse mellom traktoren og kontoret

Med TaskDoc® gjør du mer på åkeren og mindre på papiret. Det er bare å begynne å jobbe, så lages all nødvendig dokumentasjon automatisk i bakgrunnen. Når du avslutter sendes dokumentasjonen trådløst til dine landbruksadministrative systemer på kontoret. Planlegg jobben og lag kart på kontoret og overfør dem deretter til traktoren. Så sørger den for automatisk styring og kontroll. TaskDoc® er enkelt og intuitivt.

Sikkerhet

TaskDoc registrerer oppdragene dine automatisk og overfører informasjonen trådløst til din FMS. (Farm Management Software). Dataene dine er alltid trygge og sikre.

Tilgjengelighet

Du kan få tilgang til dataene dine når som helst og hvor som helst via FMS på gårdskontoret og SmartTouch i traktoren. Uansett hvor du er, vil du alltid vite hva du skal gjøre videre.

Nøyaktighet

Automatisk dokumentasjon betyr at data for hvert enkelt felt alltid vil være nøyaktige. Slik hjelper det deg også å overholde regler og forskrifter.

Valtra Connect

Hold rede på traktoren din

Valtra Connect er en telemetri-løsning som registrerer traktoraktivitet og GPS-bevegelser kontinuerlig. Den kan vise historikk og sanntidsdata på din mobile enhet, og du kan få tilgang til dataene når som helst og hvor som helst. Denne informasjonen gjør det mulig for deg og din Valtra servicepartner å forutse vedlikeholdsbehov, planlegge service og reagere raskere for å løse mindre problemer og unngå ekstra besøk til ditt autoriserte Valtra servicesenter.

Valtra Connect lar deg også styre traktorflåten din og følge med på hvor produktive de ulike enhetene er, hvilket arbeid som er fullført og hva som gjenstår. Det gir deg den informasjonen du trenger for å sikre optimal utnyttelsesgrad, redusere lønnskostnadene og gjøre maskinene så effektive som mulig.

Les mer

Hvordan kan du dra nytte av Valtras SMART FARMING?

Last ned publikasjonen for å se eksempelberegninger av hvordan SMART FARMING kan gi fordeler til operasjoner i alle former og omfang.

Be om et tilbud

Teknologiløsninger

Les mer om våre SMART FARMING-løsninger.

AGCO Technologies

Besøk AGCO Fuse

Bestill prøvekjøring

Bestill prøvekjøring