share

BÆREKRAFT HOS VALTRA

Alle har en rolle å spille for å gjøre verden til et bedre sted å leve. Å ta bærekraftige valg er avgjørende, og ulike bransjer har et stort ansvar for å lede an. De beste resultatene kan ofte oppnås ved å fokusere på egen kompetanse og forstå hvordan verden kan dra nytte av den. Hos Valtra kjenner vi maskiner – allsidige, pålitelige og holdbare traktorer som er bygget for å vare.

Vi kjenner også kundene våre. De er kjernen i all Valtras virksomhet. Alt vi gjør er å gjøre livet deres enklere. Derfor er hensikten med Valtras bærekrafttiltak å beskytte levebrødet til bøndene, og dermed også vår virksomhet, ansatte, interessenter og, selvfølgelig, jorden.

Les videre for å se hvordan bærekraft ligger i bunnen av alt vi gjør hos Valtra

VALTRAS FOKUSOMRÅDER FOR BÆREKRAFT

Vi er forpliktet til å utvikle og forbedre bærekraften til alle våre virksomheter, interaksjoner og relasjoner gjennom tre sentrale fokusområder.

VALTRA ER TROLIG DEN MEST BÆREKRAFTIGE TRAKTOREN I VERDEN

SMARTE BEVEGELSER GJORT ENKELT

For å få bedre utbytte må jorda være i god stand. For å overholde regelverket må karbonutslipp holdes i sjakk. Svaret er en smart maskin som hjelper deg å jobbe bærekraftig hver dag. Optimal nøyaktighet, presisjon og effektivitet er sikret og etterlevelse av forskrifter blir automatisk. Smart Farming-teknologier vil spare deg for tid, penger og holder jorda di lønnsom, og det beste er at du ikke engang trenger å tenke på det.

Smart Farming for sunn jord

Smart Farming er måten å øke helsen til jorda for bedre kvalitet. Optimalisering av nærings- og skadedyrkontrolleffekt, håndtering av jordpakking og maskinoptimalisering er nøkkelmuligheter der bønder kan bruke riktige data for å øke utbyttet og forbedre miljøet. Å binde karbon i jordbruksjord og øke avlingene er en naturlig vinn-vinn situasjon for både bonde og miljø.

REDUKSJON AV KARBONFOTAVTRYKK

Smart Farming bruker avansert teknologi for å øke produktiviteten og samtidig redusere energisvinn. Forbedring av driftseffektiviteten reduserer drivstofforbruket og reduserer kostnadene. For å støtte dette utvikler vi  alternative drivstoffløsninger. Vi både oppfyller og overgår de lokale utslippsstandardene med våre Stage V-kompatible AGCO Power-motorer.

SJEKK HVORDAN SMART FARMING KAN GJØRE JOBBEN DIN MER BÆREKRAFTIG!

RIKTIG TID

Kjenn den perfekte timingen for oppgavene dine basert på værhistorikken for gården din og optimaliser langsiktig avling ved å øke innhøstingssykluser og dobbel innhøsting. Uansett oppgave betyr riktig timing mest fortjeneste.

Lær å bruke TaskDoc

RIKTIG STED

Følg kjøresporene nøyaktig, vær oppmerksom på det som skjer på bakken og maksimer det dyrkede arealet. Enten du planter, dyrker, sprøyter eller høster, vil du spare tid, drivstoff og penger.

Utnytt Valtra Guide

RIKTIG MENGDE

Spar ressurser og forbedre avlingskvaliteten ved å bruke akkurat riktig mengde gjødsel eller spray på hver del av åkeren, foreta justeringer mens du er på farten. Alt registreres mens du jobber, noe som gjør det lett å følge regelverket.

Hva kan Variable Rate Control gjøre for deg?

UNIKT VALTRA

Hos Valtra tror vi handlinger sier mer enn ord. Vi er stolte av vårt langvarige arbeid og resultater innen bærekraft. Fra spennende samarbeid med våre partnere til bærekraftig drevne fabrikker og unike produkter og tjenester, - med Valtra kan du være trygg på at maskinen din er det mest bærekraftige valget på markedet.

LES MER I BLOGGEN VÅR

AGCO BÆREKRAFTSMÅL

Valtra er et verdensomspennende merke for AGCO og oppfyller fullt ut moderorganisasjonens bærekraftsmål. Sammen er vi sterkere og mer i stand til å prioritere bærekraftstiltak og investeringer som har størst og mest umiddelbar positiv innvirkning på bøndene og vår industri.

Vi anerkjenner viktigheten av FNs bærekraftsmål (SDG), som tar sikte på å gjøre betydelige fremskritt med globale økonomiske, sosiale og miljømessige utfordringer innen 2030. Fra å fremme bærekraftig matproduksjon til å oppmuntre til effektive partnerskap, samsvarer våre bærekraftsprioriteringer med seks av FNs bærekraftsmål.