share

Connect, Care & Go er din sikkerhet

Kom i gang med Connect, Care & Go

Kontakt oss

Connect – Hold kontakten hvor som helst, når som helst

Ved å velge Valtra har du tilgang til et lag av dyktige fagfolk som hjelper deg med å få mest mulig ut av virksomheten din. Du kan kontakte din lokale brukerstøtte via vår online kundeportal. Der får du også tilgang til opplæringsprogrammer, kontraktinformasjon og servicetilbud for maskinene dine døgnet rundt.

Valtra Connect registrerer kontinuerlig traktoraktivitet og GPS-bevegelser. Systemet kan vise historikk og sanntidsdata på mobilenheten, og du kan når som helst og hvor som helst få tilgang til dataene.

Disse dataene gjør at du og din Valtra servicepartner kan forutse vedlikeholdsbehov og reagere raskere for å løse mindre problemer og unngå ekstra besøk hos et autorisert servicesenter.

Les mer om Valtra Connect

CARE - Fred i sjelen

Med Valtra Care garantikontrakter får du den ultimate tryggheten mot ekstra reparasjonskostnader (gjelder ikke slitedeler). Valtra Care gir deg muligheten til å sikre deg mot store, uventede kostnader når du kjøper en Valtra-traktor eller når standardgarantien utløper.

Valtra Care er standard på alle Norske Valtra traktorer og inkluderer fem år eller 4200-timers utvidet fabrikkgaranti for G-, N-, T-, Q-, og S-serie og 5 år og 2400-timers utvidet fabrikksgaranti for A-serien, avhengig av hva som intreffer først av timer eller år.

Les mer om Care

GO - Maksimal tilgjengelig driftstid

Få full oversikt over kostnadene når du kjøper en Valtra-traktor og sørg for optimal ytelse samtidig som du er garantert effektivitet og får en høyest mulig restverdi.

Valtra Go-service sikrer regelmessig og grundig vedlikehold, noe som vil forlenge den pålitelige driften av din Valtra. Vedlikeholdskostnader er små sammenlignet med reparasjonskostnader som kan oppstå som følge av manglende vedlikehold.

CONNECT + CARE – VELG BEGGE OG SPAR

Økt tilgjengelighet, effektivt vedlikehold og kostnadskontroll. Nyt godt av gode priser på service når din traktor kjører med Connect.

Be om et tilbud

Be om mer informasjon

Kontakt din lokale forhanlder