share
valtra tractor field

TILPASS DIN SERVICE-STØTTE MED Valtra Care

Valtra Care

extended warranty

UTVIDET GARANTI

Valtra Care er en gunstig måte å holde kontroll på kostnadene når du kjøper en Valtra eller når fabrikkgarantien utløper.

Valtra PremiumCare gjør at du får fleksible vedlikeholdskostnader for utstyret, slik at du bedre kan administrere driftskostnadene. Regelmessig vedlikehold og full servicehistorikk bidrar til å gi en høyest mulig annenhåndsverdi på traktoren.

Valtra Care reduserer også livssykluskostnadene til traktoren. Det kan inkludere opptil fem års eller 6000-timers utvidet fabrikkgaranti.

Valtra Care-pakker kan tilpasses dine ønsker om betaling og driftstid.

secure your property

SIKRE DINE EIENDELER

Valtra PremiumCare er tilgjengelig for alle Valtra-modeller. Forutsetningen er at traktoren kun brukes til det formål den er konstruert for. Alt periodisk vedlikehold og eventuelle reparasjoner og utskiftninger av komponenter skal utføres av en autorisert Valtra-forhandler som kun bruker originale Valtra-deler og fyller ut servicerapportene på riktig måte.

Cookie Notice

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre og tilpasse nettstedene og tjenestene våre. Dette omfatter informasjonskapsler fra tredjepartsnettsteder for sosiale medier, som kan spore din bruk av nettstedet vårt. Hvis du fortsetter uten å endre innstillingene, går vi ut fra at du er glad for å motta alle informasjonskapslene på nettstedet vårt. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst. Les mer

Forstått!