share

JOBBE HOS VALTRA

Ubegrensede muligheter

Ledige jobber

INTERNASJONALT FINSK.

Valtra kombinerer en lang og imponerende historie med dagens høy-teknologiske erfaring. Vi er et internasjonalt selskap, noe som kommer til syne i alle deler av vårt arbeid. Valtra er en del av det verdensomspennende konsernet AGCO Corporation, som gjør at vi kan tilby allsidige utviklingsmuligheter og attraktive karriereveier innenfor vår organisasjon.

Valtra ansattstatistikk fra desember 2023

Den reneste fabrikken

Vår fabrikk ligger i Suolahti, i hjertet av det lykkeligste landet i verden, Finland. I tillegg til å være en av verdens nordligste traktorfabrikker, er den også AGCOs mest bærekraftige, og bruker 100 prosent fornybar energi. Fabrikken ligger i de finske skoger, men Jyväskylä internasjonale lufthavn er mindre enn 25 km unna. Ikke rart at Valtra er den største arbeidsgiveren i regionen.

Mer om bærekraft i Suolahti

Lett å komme til, når du trenger det

Valtra-fabrikken ligger bare 35 minutter fra Jyväskylä, eller 10 sanger fra spillelisten din, én episode av favorittpodcasten din, eller en halv ishockeykamp på radioen. Men vi jobber også ofte eksternt!

«Ekstern jobbing gjør hverdagen mye mer fleksibel. Hvis du for eksempel har et møte med kolleger eller partnere i USA eller Asia, trenger du ikke gå til kontoret, du kan gjøre det hjemmefra om morgenen eller kvelden.» – Tanja Patrikainen

«Pendlingen fra Jyväskylä er ikke så dum. Jeg synes det er litt terapeutisk å sitte en halvtime eller så på for meg selv før og etter arbeidsdagen.» – Petri Sagulin

 

Stine Sæther

For en som ikke har bakgrunn fra landbruket må jeg si jobben som innkjøpsansvarlig for Valtra i Norge har vært som å komme hjem. Det er en spennende, givende og utfordrende jobb med gode ledere som er klare og tydelige. Vi har ukentlige møter med fabrikken i Finland og ligger tett på produksjonen, noe som gjør at vi har riktig informasjon og tilgang til flinke folk på alle områder.

Min jobb er å sørge for at alle Valtra-traktorer som selges i Norge kommer fra fabrikken til avtalt tid og med de spesifikasjonen kunden har bedt om. Valtra er utrolig spennende å jobbe med. Du kan spesifisere en traktor som passer deg til fingerspissene, fra fargen og lydanlegget til hvor mange kameraer du har. Du skaper rett og slett din egen arbeidsplass, og det er moro å se variasjonene.

Andreas Mangerud

Bakgrunnen min er fra en mindre gård på Eidsvoll som driver med sau og geit. Jeg vokste opp med gardsdrift og fikk etter hvert jobb på en større gård i nærheten. Da virket det naturlig å utdanne seg som mekaniker. Etter endt skolegang fikk jeg lærlingplass hos Akershus Traktor. Hos Akershus Traktor Jessheim ble jeg godt tatt imot og ble en del av et veldig bra arbeidsmiljø.

Etter to år som lærling og to år som mekaniker begynte jeg i 2023 som selger. Det er en spennende og givende jobb der jeg møter mye trivelige folk og får selge et kvalitetsprodukt. Akershus Traktor gir meg dessuten store muligheter for å utvikle meg. Ved siden av selgerjobben driver jeg som landbruksentreprenør med blant annet snøbrøyting og rundballepressing, og har naturligvis en Valtra selv, en T234.

Ingunn Sørby Slåtsveen

Jeg begynte som logistikksjef i landbruksmaskinbransjen i 2011 og har jobbet tett med Valtra siden. Da importen av Valtra ble overført til Eikmaskin høsten 2016 fikk vi et betydelig løft, og Valtra har etablert seg som et av landets mest solgte traktormerker. Vi er et godt team som jobber tett sammen og vi utvikler oss i takt med teknologien.

Samarbeidet med Valtra i Finland er svært utviklende og lærerikt. De har en profesjonell organisasjon som gir oss verdifull støtte, både sentralt, til selgerne og mekanikerne ute hos forhandlerne og ettermarked. Dette gjør at Valtra fremstår som en profesjonell aktør og leverandør til landbruket, entreprenører og markedet ellers.

Johannes Eid

Jeg vokste opp på gård med ammekyr og litt korn. Interessen for traktorer og maskiner har vært der siden barndommen. Derfor valgte jeg å utdanne meg innen arbeidsmaskiner på Jessheim videregående skole. Gjennom skolen fikk jeg utplassering hos Akershus Traktor to dager i uka, og deretter lærlingeplass. Med fagbrevet i lomma fikk jeg tilbud om fast jobb.

Her trivdes jeg kjempegodt, med gode kollegaer som har lært meg mye og som bidrar med mye humor i hverdagen. I dag kjører jeg utegående servicebil, har varierte arbeidsoppgaver og utvikler meg hele tiden. Det er både spennende og interessant. Å utdanne seg til landbruksmekaniker og søke seg til Akershus Traktor er noe jeg absolutt kan anbefale andre. Jeg kunne i alle fall ikke hatt det noe bedre.

Nils Odden

Jeg har jobbet med salg av Valtra i Norge siden 2003, og er i dag selger på Eiksenteret Tolga. Valtra er en sterk og god merkevare med gode produkter. Vi som jobber ute på senterne får god støtte fra Valtra-teamet sentralt, og får svar der og da når vi sitter i en salgssituasjon. Vi har kort vei til designere og utviklere hos Valtra i Finland, og blir lyttet til når vi melder inn våre ønsker og forslag. Dermed får vi produkter tilpasset behovet til den norske bonden.

Gjennom Valtra Unlimited kan kundene få akkurat det de ønsker seg fabrikkmontert. Her i Innlandet er vintersesongen lang og kald, med mye snø i perioder. Det stiller krav til maskinene, og det er tydelig at Valtra er tilpasset nordiske forhold. Derfor kan vi også imøtekomme kundenes behov på en best mulig måte.

Ledige stillinger internasjonalt

Ta en titt på våre uthevede stillinger nedenfor eller den komplette listen over våre ledige stillinger til høyre. På samme side kan du registrere deg for automatisk e-postvarsling når passende jobber blir ledige.

Hva betyr den beste traktoropplevelsen?

Vi ser etter de beste talentene for å gi den beste traktoropplevelsen i alt vi gjør; enten det er programvareutvikling, maskin- og elektroteknikk, maskindrift og montering, finans, agronomi eller en rekke andre spesialiteter. Her er noen få høydepunkter som viser hvordan våre ansatte bidrar til å gi kundene våre den beste traktoropplevelsen.

WELCOME TO VALTRA R&D | SHAPING THE FUTURE MACHINES

For Valtra, research and development is a key means of guaranteeing the best tractor experience for our customers. Meet some of Valtra's experts developing future innovations in farming technology, tractor engineering, industrial design and user experience. See how a diverse team of researchers, designers, and engineering specialists from Valtra are leading the way in industrial and product design, virtual prototyping, testing and development of future machines that deliver real agronomic, ergonomic, and sustainability benefits for farmers.

Bli med i Valtra-teamet

Ledige stillinger

Spørsmål?

Kontakt oss