share

KARRIERE

JOBBE HOS VALTRA

VALTRA SOM ARBEIDSPLASS

Valtra har en kombinasjon av lang og imponerende historie og dagens topp teknologisk ekspertise. Vi er et internasjonalt selskap som er synlig innen nesten alle delene av vårt arbeid. Valtra er en del av det globale AGCO-konsernet. Dette betyr av vi kan tilby allsidige utviklingsmuligheter og attraktive karriereplaner innen organisasjonen.

Valtra preges av en holdning blant den enkelte ansatte der man utfører og fullfører oppgaver og er stolt av ansvaret man har for å yte sitt beste i arbeidet. Valtra har nesten 800 ansatte i Suolathi, Finland, der det utføres en rekke forskjellige oppgaver, inkludert forskning og utvikling, salg og markedsføring, ettersalg, logistikk, økonomi, kvalitet, innkjøp og produksjon. Vi hos Valtra er svært stolte over vår unike kundeservice, kvaliteten til produktene og entusiasmen i arbeidet vårt.

Nils Odden

Selger, Eiksenteret Tolga

«Vi har kort vei til designere og utviklere hos Valtra i Finland, og blir lyttet til når vi melder inn våre ønsker og forslag »

LEDIGE STILLINGER HOS VALTRA OG AGCO

Du kan se etter ledige stillinger hos Valtra og hos AGCO på verdensbasis ved å gå til nettstedet https://careers.agcocorp.com/go/Valtra/2578600/. På den samme siden kan du også registrere deg for å motta automatiske e-postmeldinger når aktuelle jobber blir ledige. 

Folk hos Valtra

Ingunn Sørby Slåtsveen

Jeg begynte som logistikksjef i landbruksmaskinbransjen i 2011 og har jobbet tett med Valtra siden. Da importen av Valtra ble overført til Eikmaskin høsten 2016 fikk vi et betydelig løft, og Valtra har etablert seg som et av landets mest solgte traktormerker. Vi er et godt team som jobber tett sammen og vi utvikler oss i takt med teknologien.

Samarbeidet med Valtra i Finland er svært utviklende og lærerikt. De har en profesjonell organisasjon som gir oss verdifull støtte, både sentralt, til selgerne og mekanikerne ute hos forhandlerne og ettermarked. Dette gjør at Valtra fremstår som en profesjonell aktør og leverandør til landbruket, entreprenører og markedet ellers.

Nils Odden

Jeg har jobbet med salg av Valtra i Norge siden 2003, og er i dag selger på Eiksenteret Tolga. Valtra er en sterk og god merkevare med gode produkter. Vi som jobber ute på senterne får god støtte fra Valtra-teamet sentralt, og får svar der og da når vi sitter i en salgssituasjon. Vi har kort vei til designere og utviklere hos Valtra i Finland, og blir lyttet til når vi melder inn våre ønsker og forslag. Dermed får vi produkter tilpasset behovet til den norske bonden.

Gjennom Valtra Unlimited kan kundene få akkurat det de ønsker seg fabrikkmontert. Her i Innlandet er vintersesongen lang og kald, med mye snø i perioder. Det stiller krav til maskinene, og det er tydelig at Valtra er tilpasset nordiske forhold. Derfor kan vi også imøtekomme kundenes behov på en best mulig måte.