share

Traktorer for jordbruk

Lett å bruke til alle oppgaver

Flerbruksmaskinen du kan stole på

Moderne landbruk krever de ultimate ferdigheter med flere oppgaver. Vi tilbyr deg uslåelige løsninger for alle oppgaver - din Valtra er den minste bekymring.

Du trenger også den riktige flerbruksmaskinen for å kunne arbeide effektivt, og det er der vi kommer inn. Vi tilbyr deg uslåelige traktorløsninger for alle oppgaver- din Valtra er den minste bekymring.

Vil du prøve selv?

Bestill prøvekjøring

Hvorfor velge Valtra?

Valtra traktorer er konstruert for å utføre perfekt i forskjellige mange forskjellige oppgaver, for eksempel slått, jordbearbeiding, planting og mange andre oppgaver.

Få kraften du trenger, uten at det går ut over komforten eller smidigheten. Traktorene våre er bygget for å vare - også fra en generasjon til den neste.

Med lengre serviceintervaller og lavere drivstofforbruk holdes de totale eierkostnadene på et minimum, og du kan fokusere på selve arbeidet.

 

Kontakt din Valtra-representant for å snakke om alternativer

Finn din forhandler

FORDELER

Kraft og komfort

Arbeid effektivt og komfortabelt med imponerende løftekraft og perfekt balanse - Valtra-traktorer har optimal akselavstand og vektfordeling

Mer arbeidstid på jordet

Øk traktorens driftstid ved å legge til funksjoner som vendbar vifte, automatisk smøring og ekstra strømkontakter foran eller bak

Spar tid og penger

Valtra-traktorer har imponerende smidighet, med 4,5 m svingradius - selv med frontlaster og fronttrepunkt

Be om et tilbud

Løsninger for moderne, allsidig landbruk

Valtra får jobben gjort

Bransjer