share

Har du jobben finner vi løsningen

Traktorer er et kjent syn på jordet, men de er også den perfekte løsningen for skogbruk, flyplasser, maskinentreprenører, forsvaret og mye mer.

Enten du jobber i landbruk, skogbruk, som maskinentreprenør eller med vedlikehold av flyplasser, innen bygg og anlegg eller i andre næringer; Valtra får jobben gjort.

Alle produktene våre er laget med komfort og brukervennlighet som førsteprioritet, med de nyeste teknologiinnovasjonene for å gjøre arbeidet så rimelig og effektivt som mulig.

Traktorer er selvfølgelig et kjent syn innen landbruk, men med traktorenes smidighet, allsidighet og mulighet for å drive et stort spekter av spesialredskaper gjør den også til den perfekte løsningen for mange andre virksomheter og bransjer.

Vi kommer fra Finland. Våre lange vintre og uforutsigbare somre er det perfekte miljøet for å utvikle en traktor som gjør jobben hvor som helst, når som helst på året. Innen forskjellige bransjer varierer oppgavene fra dag til dag. Det gjør også Valtra.

 

Be om et tilbud

VÅR EKSPERTISE

Gjennom vår lange erfaring med tilpassede, teknologibaserte løsninger for en rekke virksomheter og segmenter, brenner vi for å hjelpe virksomheten din til å vokse. Vi utmerker oss med å optimalisere ressursene dine i en stadig skiftende verden med tusenvis av arbeidsoppgaver og behov.

For å holde deg på rett vei, hold deg oppdatert om vår innsikt innen emner som fremtiden for landbruk, bærekraft, skreddersøm og mer.

Les mer