share

Flyplasser

Velg en traktor til flyplassvedlikehold

VELG EN TRAKTOR FOR VEDLIKEHOLD AV FLYPLASSER

De spesielle funksjonene ved vedlikehold av flyplasser krever et bestemt kjøretøy. Sikkerhetsproblemer, store arbeidsområder, lange transiter, behov for stor drivstoffkapasitet, bruk av flere redskaper og førerkomfort - alt dette kan håndteres med en Valtra Unlimited-traktor.

Valtra tilbyr en rekke velprøvde løsninger for internasjonale, regionale og lokale flyplasser. Enten det er vedlikeholdsoppgaver på sommertid eller brøyting av rullebaner og plasser om vinteren, har Valtra omfattende løsninger som får jobben gjort. I samarbeid med pålitelige partnere utstyrer Valtra Unlimited Studio traktoren din med riktig redskaper.

Vil du prøve selv?

Bestill prøvekjøring

HVORFOR VELGE VALTRA?

Hva om det fantes en maskin som trygt, enkelt og raskt kan håndtere alle de varierte behovene for flyplassvedlikehold? Traktorer kan enkelt erstatte lastebiler på flyplasser på grunn av deres allsidighet og egnethet for mange typer redskap og oppgaver innen det enorme arbeidsområdet.

En traktor er optimal med tanke på sikt, komfort, ergonomi og arbeidskvalitet. Listen over redskaper som kan tilpasses en traktor er nesten uendelig, og det samme er listen over oppgaver som en Valtra kan takle.

Kontakt din Valtra-representant for å snakke om alternativer

Finn din lokale forhandler

FORDELER

Kostnadseffektivitet
Ved å velge et Valtra kan investeringskostnadene og driften reduseres med opptil 30 prosent: Lastebilbasert avisingsutstyr eller feiemaskin koster det samme som en Valtra utstyrt med tilsvarende maskiner.

Økt førerkomfort
Det komfortable førerhuset gir god sikt til redskapene. Ved hjelp av funksjoner som auto-styring, kan føreren fokusere på å sikre kvaliteten på arbeidet.

Pålitelig partner
Valtra har full kundesupport over hele Europa, med 935 lokasjoner for service og reservedeler. Med høye produksjonsvolumer er maskinene holdbare og enkle å vedlikeholde. Reservedeler er også tilgjengelig til eldre maskiner.

Miljøvennligere
For luftfartsindustrien er miljøaspekter stadig viktigere. Valtras maskiner kan kjøre på fornybart drivstoff, og leveres med den nyeste renseteknologien. Maskinene produseres ved å bruke meste mulig lokalt produserte komponenter for å minimere virkningen av transport når det gjelder CO2-utslipp.

Be om et tilbud

Les mer om flyplassløsningene våre

VEDLIKEHOLD AV FLYPLASS-BELYSNING

En rullebane har flere hundre forskjellige lys for forskjellige formål. Lys trenger vedlikehold, og spesielt om vinteren må de rengjøres nøye for snø. Derfor er det ikke nok med snøbrøyting, spesialverktøy er nødvendig med plog- og feie- / børstekombinasjoner.

Kjørelys på rullebaner er i gjennomsnitt 43 cm høye, så det trengs spesialverktøy for å fjerne snøen rundt lysene ordentlig. Denne oppgaven kan utføres med en spesialmaskin - en Lamp Sweeper - en lampefeier.

Lampefeier er konstruert spesielt for rengjøring av snø fra lamper langs rullebaner. Utstyret kan brukes som en normal plog for å fjerne snø mellom lampene, og de midtre delene av hovedvingene kan deretter flyttes til side for å børste lampene med to feiemaskiner på begge sider. Snøen blir deretter fjernet av bakvingene for videre fjerning. Lampefeiere kan brukes med mellomstore traktorer. Kombinert med Valtra auto-guide-system og vendbar førerplass kan arbeidet utføres svært nøyaktig, raskt og enkelt.

Spørs oss om lampefeiing

GRESSKLIPPING ER ENKELT

På en flyplass må grasmarker holdes korte og ryddige. Sidene rundt rullebanen er spesielt viktig på grunn av det faktum at dyr - særlig fugler - har en tendens til å legge reir i høyere vegetasjon, noe som kan føre til en sikkerhetsrisiko for sikker start og landing av fly.

Selv mindre flyplasser kan lett ha rundt 500 da grasmark og større flyplasser kan ha tusenvis av dekar som må vedlikeholdes regelmessig - mange ganger per år.

En Valtra-traktor med Valtra Guide og en slept rotorslåmaskin er den perfekte kombinasjonen for denne oppgaven. Å kjøre frem og tilbake etter lange rette A-B-linjer uten unødvendig overlapping mellom hvert drag gjør arbeidet enkelt og effektivt. Ved å bruke Valtra Guide sparer du tid fordi overlapping holdes på et minimum og kvaliteten på arbeidet er utmerket: Føreren kan fokusere mer på redskapen og omgivelsene rundt, og holde øye med hindringer fra førerhuset. Valtra kan skilte med markedsledende sikt og komfort.

Spør oss om gressklipping

Løsninger for luftfart

Valtra får jobben gjort

Bransjer