share
valtra man working on reman

SÅ GOD SOM NY

valtra acgo reman

FABRIKKOVERHALTE MOTOR- OG TRANSMISJONSKOMPONENTER

Når den dagen kommer at motor eller transmisjon er utslitt, kan du bestille førsteklasses fabrikkoverhalte komponenter. Vi demonterer din gamle motor eller transmisjon, erstatter skadde eller slitte deler med nye, kalibrerer komponenter og tilbyr fabrikkgaranti på vårt arbeid.

FABRIKKOVERHALTE TRANSMISJONER

Valtras fabrikkoverhalte transmisjoner er et billig og raskt alternativ. Hver transmisjon er så god som ny, ekspertmontert, kvalitetsstyrt og utstyrt med alle de nyeste oppgraderingene – alt til rundt 60 prosent av prisen på en sammenlignbar ny transmisjon.

På fabrikken blir den gamle transmisjonen tatt fra hverandre, vasket og inspisert. Eventuelle defekte deler og alle lagrene erstattes med nye av profesjonelt utdannede spesialister. Ubeskadigede deler som fortsatt er i god stand, gjenbrukes om mulig. Transmisjonen er da montert, lakkert og testet. Alle tilgjengelige oppgraderinger er også inkludert. Fabrikkoverhalte transmisjoner leveres med samme ett års garanti som nye.

Valtra tilbyr for tiden rundt 120 typer fabrikkoverhalte transmisjoner, vendegirkasser og kraftuttaksenheter, inkludert for N og T-serien, 6000 og 8000-serien, og A- og 100-serien.

FABRIKKOVERHALTE MOTORER

Ved vanlig og godt vedlikehold kan en traktormotor vare i mer enn 15.000 timer. Når en motor først må byttes ut kan en fabrikkoverhalt motor være et miljøvennlig, rimelig og raskt alternativ. Kostnaden for en fabrikkoverhalt AGCO Power-motor er 20 til 40 prosent lavere enn for en ny motor.

AGCO Power fabrikken i Finland overhaler om lag 1000 motorer hvert år. Blokken fra den gamle motoren kontrolleres og vaskes. Også veivaksel og råder kan gjenbrukes hvis de overholder de strenge kvalitetskontrollene på fabrikken. Alle slitedeler som stempler, sylinderfôringer, lagre, tetninger og lokk/deksler skiftes. Hver fabrikkoverhalt motor er så god som ny: den gjennomgår de samme testene som en sammenlignbar ny motor.

AGCO Power tilbyr fabrikkoverhalte motorer til nesten alle sine modeller. Fabrikkgarantien er den samme som for en ny motor.