share

NYHETER OG ARRANGEMENTER

Siste nytt

Rekordsalg for Valtra i Norge

3. januar 2020

I 2019 solgte Valtra hele 742 traktorer i Norge. Det er en fremgang på 54 fra året før, noe som gir en markedsandel på 22,4 prosent. Ekstra gledelig er det at Valtra N174 ble Norges mest solgte traktor uansett merke. Det er tredje året på rad med rekordsalg for Valtra, som har hatt en salgsøkning på 60 prosent siden 2016.

– Vi må takke alle våre kunder for tilliten, og ikke minst serviceapparatet med mekanikere og selgere over hele landet som har bidratt til dette fantastiske resultatet. Vi lover å fortsette å levere god service og solide traktorer tilpasset norske forhold også i 2020, sier salgssjef Tor Jon Garberg hos Valtra.

Tryggere og mer bærekraftig vedlikehold av flyplasser – Valtra og Nokian Tyres går sammen om autonom snørydding

14.5.2019

Robotstøvsugere og robotgressklippere er allerede en del av hverdagen vår, men kan samme ideen brukes på en sju-tonns maskin som rydder snø på en flyplass? Vi har vist at det er mulig. Valtra og Nokian Tyres gikk i mars 2019 sammen med tre andre finske selskaper om et felles prosjekt for å demonstrere konseptet på EUs nordligste flyplass. To Valtra T254 Versu utstyrt med Hakkapeliitta TRI-dekk dro hver sin 4,5 m sope og blåsemaskin som automatisk ryddet rullebanen ved Ivalo flyplassen i finsk Lappland. 

Les mer her

INFORMASJON FRA VALTRA OM KORONAVIRUSET

19. mars 2020

Valtra har som mange andre gjennomført tiltak for å begrense korona-smitte. Våre mekanikere er på jobb og selv om våre selgere sitter på hjemmekontor er de tilgjengelig på e-post og telefon. Det er fortsatt mulig å prøvekjøre traktor og dere får naturligvis utført service som vanlig. Det er i slike tider vi ser hvor viktig norsk landbruk er. Bøndene fortsetter å jobbe, og vi skal fortsette å hjelpe dem der vi kan.

Les mer

SMART TOUR

SMART TOUR 2020

Valtra Smart Tour kommer til Norge høsten 2020. Da vil du kunne prøvekjøre de nyeste modellene og snakke med nasjonale og internasjonale fagfolk. Vi kommer også til Agrisjå. Følg med på våre nettsider og Facebook for mer informasjon når det nærmer seg.

Flere nyheter

Nyhetsarkiv

FREMTIDGE ARRANGEMENTER

AGRISJÅ 2020

Agrisjå 2020 arrangeres 28. til 30. august 2020. Dette er årets store fagmesse med fokus på traktorer, anleggsmaskiner, redskaper, utstyr og verktøy for landbruk og andre næringer. Valtra vil naturligvis være på plass.

VALTRA TEAM

KUNDEBLAD PÅ INTERNETT

Valtra-Teamets kundeblad på Internett inneholder siste nytt og informasjon om nye produkter, kundeerfaringer og mye mer.

Tilgjengelig nå!

LES HER

Sosiale medier

FACEBOOK

Følg oss  for ukentlige produktvideoer, kundeberettelser, innsiktsfull produktinformasjon, tilbakeblikkstorsdag og mye mer

INSTAGRAM

Følg oss for eksklusive Valtra-produkter og Unlimited Studio-bilder, kundeberettelser, konkurranser, direkte sendinger fra arrangementer og mer!

YouTube

Følg oss på YouTube for å finne de nyeste videoer med produkter, arrangementer og mer

Cookie Notice

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre og tilpasse nettstedene og tjenestene våre. Dette omfatter informasjonskapsler fra tredjepartsnettsteder for sosiale medier, som kan spore din bruk av nettstedet vårt. Hvis du fortsetter uten å endre innstillingene, går vi ut fra at du er glad for å motta alle informasjonskapslene på nettstedet vårt. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst. Les mer

Forstått!