share

Nyheter og arrangementer

Kjøpte Valtra Q305 på Agrovisjon

Roar Roda i Roda Agri Maskin slo til og kjøpte en Valtra Q305 under årets Agrovisjon. Den skal brukes til transport og andre tunge oppgaver. Ved siden av entreprenørselskapet er han Valtra-servicemann for Eiksenteret Klepp, så han vet godt hva traktormerket står for.

Les mer her

Valtra Q-serie vant Farm Machine 2023

Den helt nye Valtra Q-serien har vunnet den meget ettertraktede FARM MACHINE 2023 Jury Award. FARM MACHINE-prisen, tidligere kjent som Machine of the Year, er en av de mest prestisjefylte prisene innen landbruksteknikk.

Les mer her

Valtra Unlimited VIEW

Valtra Unlimited VIEW – Vision-based Intelligent Electronic Warnings (synsbaserte intelligente elektroniske advarsler) – er en ny funksjon utgitt i forbindelse med 10-årsjubileet til Valtra Unlimited. 

Les mer her

Q-serien tar Norge med storm

Mange benyttet muligheten til å prøvekjøre den nye Q-serien når Valtra SmartTour 2022 tok turen gjennom Norge fra Trøndelag til Vestfold. Kombinasjonen av kjent Valtra-teknologi, ny CVT-transmisjon og ekstra hestekrefter fristet mange.

Les mer her

Riktig størrelse for riktig jobb

Valtra F-serien er den perfekte traktoren for spesialproduksjoner som frukt og grønnsaker. Den er ideell for de trange passasjene mellom disse verdifulle avlingene. Nå kommer den med Stage V-motorer.

Les mer her

Velkommen til Agrovisjon

Valtra er på plass i Stavanger Forum under årets Agrovisjon 4. til 6. november. Her viser vi fram traktoren i A-serien, G-serien, N-serien, T-serien og en Q305 fra den splitter nye Q-serien. Du finner Valtra sine representater på standen til Eiksenteret Klepp, sammen med redskaper fra våre partnere FMG og Kesla.

Les mer her

Valtra N-serie vant iF Design Award 2022

5. generasjon Valtra N-serie har vunnet iF Design Award 2022 for beste produktdesign med toppscore fra juryen. Denne siste designprisen viser N-seriens overlegenhet i sin klasse og fortsetter Valtras enorme suksess i designkonkurransene.

Les mer her

SmartTurn snur traktoren automatisk på vendeteigen

Nyheten SmartTurn innebærer at føreren ikke trenger å røre rattet i det hele tatt på vendeteigen. Den forbedrer presisjonen, sparer tid og drivstoff, forhindrer jordpakking og gjør det mulig for føreren å fokusere helt på kvaliteten på arbeidet.

Les hele saken

Valtra N-serie vant Red Dot Design Award 2022

Den populære 5. generasjon Valtra N-serien har vunnet Red Dot Design Award 2022 i klassen for produktdesign. Dermed fortsetter Valtra sin vedvarende suksess i Red Dot-designkonkurransen de siste tiårene.

Les mer her

Seksjonskontroll 96 med Multiboom gir enda bedre presisjon

Presisjonslandbruk vil bli enda mer presist når Valtra-kundene får tilgang til Section Control 96 med Multiboom-funksjon. Nå kan du dele bommen i opptil 96 forskjellige seksjoner, mens Multiboom-funksjonen gjør det mulig å samtidig styre opptil tre forskjellige bommer fullstendig automatisk.

Les hele saken

G-serien vant FARM MACHINE 2022 i klassen for flerbrukstraktor

G-serien overbeviste juryen om at den er en ekte frontlastermester, takket være det integrerte frontlasterfundamentet, Valtras elektronisk frontlasterbetjening og 5,7 kvadratmeter glassareal som gir god sikt.

Les hele saken

Ny utmerkelse til Valtra – G135 mottar iF Design Award

iF Design Award er en av verdens mest prestisjetunge designkonkurranser. Valtra G135 gikk til topps i kjøretøyklassen for produktdesign.

Les hele saken

Valtras femte generasjon N- og T-serie er her

Etter lanseringen av G-serien i fjor og A-serien i begynnelsen av i år, fortsetter Valtra utviklingen av femte generasjon ved å introdusere sine nye traktorer i N- og T-serien.

Les hele saken

Valtras smarte frontlaster

Precision Lift & Load app løfter frontlasterkontrollen til et nytt nivå

Valtras lange erfaring med fabrikkmonterte frontlastere kulminerer i år i en helt ny opplevelse av frontlasterkontroll. Sammen med sin femte generasjon traktorer lanserer Valtra den helt nye SmartTouch-appen Precision Lift & Load for G-, N- og T-serie.

Les hele saken

G-serien mottar Red Dot Design Award 2021

Valtra G135 har mottatt Red Dot Design Award 2021 i klassen for produktdesign. Dette er den sjette Red Dot-utmerkelsen i Valtra-historien og viser hvordan Valtras sukesesshistorie fortsetter med den nyeste, femte generasjon traktorer.

Les hele saken

Valtra feirer 70-årsjubileum

2. februar 2021

Valtra fyller 70 år i 2021 og feirer jubileet på en rekke måter gjennom året. Valtras teknologi og tjenester har alltid vært der for å imøtekomme kundenes behov. Men det er de siste ti årene at de største stegene er tatt. I årene som kommer ser Valtra at digitalisering og presisjonslandbruk vil endre måten vi driver jordbruk på.

Les hele saken

Valtra Connect lærer å forutsi feil

2. februar 2021

Valtra Connect har i flere år gjort det mulig for traktoreiere og deres lokale serviceteknikere å overvåke traktordata eksternt. I nær fremtid kan du velge å gjøre disse dataene tilgjengelige for AGCO Machine Monitoring Center, hvor servicebehov kan avdekkes på forhånd gjennom kontinuerlig behandling og analyse av dataene som sendes fra traktoren.

Les hele saken

Femte generasjon A-serie lansert

29. januar 2021

Den populære Valtra A-serien, to ganger mottaker av Machine of the Year-prisen i henholdsvis 2017 og 2019, er klar for sin femte generasjon. A-serien er nå tilgjengelig med mange nye egenskaper etter ønske fra kundene. Den omfatter fortsatt sju ulike modeller, alle er tilgjengelige i såkalte GL-modeller som inkluderer en brukervennlig mekanisk transmisjon. De bestselgene modellene med 105 og 115 hestekrefter er også tilgjengelige med en firestegs powershift-transmisjon.

Les hele saken

Valtra Norges mest solgte traktor i 2020

Vi er stolte over at Valtra er Norges mest solgte traktor i 2020. Med 596 solgte traktorer ender vi opp med en markedsandel på 22,9 prosent. Det er takket være dyktige medarbeidere i alle ledd, fra fabrikken i Finland til salg og service her hjemme.

Les hele saken

Valtra G135 Versu Europas beste flerbrukstraktor

Valtra Best Utility i Tractor of the Year 2021

21. desember 2020

Under årets virtuelle «Tractor of the Year»-seremoni fredag 18. desember ble Valtra G135 Versu kåret til vinner i klassen «Best Utility». Den splitter nye G-serien er den første av 5.generasjon Valtra-traktorer på markedet.

Les hele saken

Valtra-traktorer er klare for presisjonslandbruk og sporfølging

Kjørespor-assistent forbedrer automatisert styring

28. august 2020

Valtra G-, N-, T- og S-serie traktorer er alle konstruert og bygget for presisjonslandbruk. Valtra tilbyr nå et nytt Wayline Assistant-alternativ sammen med Valtra Guide sporfølging

Les hele saken

Fem vaner som kan ødelegge traktoren din

15. april 2020

Dårlige rutiner kan forkorte levetiden på maskinene dine. Helt ubevisst kan unntakene bli en regel, og plutselig er de en del av hverdagen. Her er fem vaner du kanskje ikke visste kan ødelegge traktoren din.

Du får virkelig lengre levetid ved å gjøre det til en god vane å kontrollere traktoren din hver gang du skal ut og kjøre. Sjekk oljenivå (med målepinne og nivåglass), kjøleveske, samt alle andre væsker på traktoren.

 

Les hele saken

INFORMASJON FRA VALTRA OM KORONAVIRUSET

19. mars 2020

Valtra har som mange andre gjennomført tiltak for å begrense korona-smitte. Våre mekanikere er på jobb og selv om våre selgere sitter på hjemmekontor er de tilgjengelig på e-post og telefon. Det er fortsatt mulig å prøvekjøre traktor og dere får naturligvis utført service som vanlig. Det er i slike tider vi ser hvor viktig norsk landbruk er. Bøndene fortsetter å jobbe, og vi skal fortsette å hjelpe dem der vi kan.

Les mer

VALTRA TEAM

KUNDEBLAD PÅ INTERNETT

Valtra-Teamets kundeblad på Internett inneholder siste nytt og informasjon om nye produkter, kundeerfaringer og mye mer.

Tilgjengelig nå!

LES HER

Sosiale medier

FACEBOOK

Følg oss for ukentlige produktvideoer, kundeberettelser, innsiktsfull produktinformasjon, tilbakeblikkstorsdag og mye mer

INSTAGRAM

Følg oss for eksklusive Valtra-produkter og Unlimited Studio-bilder, kundeberettelser, konkurranser, direkte sendinger fra arrangementer og mer!

YouTube

Følg oss på YouTube for å finne de nyeste videoer med produkter, arrangementer og mer

Valtra nominert til Tractor of the Year 2022

Vi er stolte av å kunne meddele at vi igjen er nominert til Tractor of the Year Award! Valtra T235 Direct er finalist i kategorien «Tractor of the Year», og A115 HiTech i kategorien «Beste flerbrukstraktor».

Les hele saken