share

Nyheter og arrangementer

Se S-serien for første gang på Agroteknikk i novmeber

Salgsrepresentanter fra hele landet og det norske Valtra-teamet kommer til Agroteknikk i NOVA Spektrum på Lillestrøm 14. til 17. november. Der ser du S-serien for første gang på norsk jord. Vi håper å treffe deg der! 

Les mer her

Møt oss på stand B203 under Dyrsku’n

Rundt 800 utstillere er på plass under Dyrsku’n i Seljord 13. til 15. september 2024. Valtra har samme stand som i fjor og viser et bredt utvalg traktorer og redskap. Her kan du også slå av en traktorprat om du ønsket det.

Les mer her

Beste GPS-løsningen på markedet

I en uavhengig test utført av de respekterte fagpublikasjonene Koneviesti fra Finland, Trekker fra Nederland, Bedre Gårdsdrift fra Norge og TraktorTech fra Danmark, ble Valtras navigasjonsfunksjoner og brukergrensesnitt kåret til det beste.

Les mer her

Nytt kundetilpasset arbeidslyssystem

Valtra Unlimited har utviklet et nytt LED-arbeidslyssystem der du kan velge fargetemperatur fra en varm gul 2700K til en kald blå 6500K og lysintensitet fra 0 til opptil 2900 effektiv lumen.

Les mer her

Lærte å utnytte Valtra Guide

Rundt 40 personer var med da Akershus Traktor avdeling Verdal og Steinkjer arrangerte kurs i Valtra Guide på selveste Valentinsdagen. Kursholder Nils Sand benyttet anledningen til å dele lønnsom kunnskap.

Les mer her

FMG veiskrape for de tyngste jobbene

De legendariske FMG-veiskrapene er populære redskap for å fjerne is og jevne veier. Den nye heavy duty veiskrapen fra FMG kompletterer utvalget for traktorer over 200 hk eller 10000 kg og er tiltenkt tunge arbeidsoppgaver.

Les mer her

Valtra på vei til Dronning Maud Land

Mandag 4. desember ble en Valtra T235 Active fra Akershus Traktor lastet ombord på skipet Silver Arctic. Neste stopp er Antarktis og den norske forskningsstasjonen Troll.

Les mer her

Finlands president deler ut pris til AGCO

AGCO har mottatt den årlige internasjonaliseringsprisen fra Finlands president Sauli Niinistö i kategorien langsiktig internasjonal investor.

Les mer her

Mer nøyaktig spredning av kunstgjødsel

Valtra Unlimited introduserer Smart Top Link for en mer nøyaktig spredning av kunstgjødsel

Les mer her

Endringer i Valtra-ledelsen

Valtra kunngjør at Jari Rautjärvi går av med pensjon som visepresident og administrerende direktør, Valtra EME og etterfølges av Mikko Lehikoinen

Les mer her

Reduserer karbonavtrykket

I samarbeid med Neste og AGCO Finance hjelper Valtra bøndene med å redusere karbonfotavtrykket ved hjelp av Neste MY fornybar diesel.

Les mer her

Spar drivstoff med Valtra Coach-appen

Valtras innovative nye Valtra Coach-app bruker traktortelemetridata for å redusere tomgangstiden og redusere karbonutslipp

Les mer her

Ny Valtra S-serie produsert i Finland

Sjettegenerasjon S-serie produseres i Suolahti.  I tillegg til flere design- og funksjonsforbedringer er hele S-serien nå tilgjengelig med de berømte Valtra Unlimited-tilpasningsalternativene og toppmodellen har hele 420 hk.  

Les mer her

moderniserer og utvider fabrikken

Nylige investeringer i Valtras traktorfabrikk muliggjør enda bedre kundeservice gjennom forbedret produksjonseffektivitet og bedre arbeidsforhold for mange av de 1200 ansatte.

Les mer her

Kostnadseffektivt veivedlikehold

Nå får du teknisk avanserte FMG Sensor Blade underliggende skjær på Valtra T-serie og Q-serie. Det hindrer ikke bruk av annet arbeidsutstyr og gir fri mulighet til å bruke fronthydraulikk/frontlaster og trekkrok/trekkarmer.

Les mer her

Q-serien vant Red Dot Design Award

Valtra Q-serie har mottatt nok en prestisjetung Red Dot Award: Product Design. Den nye traktorserien er designet for å være den mest komfortable og velutstyrte traktoren på sitt område.

Les mer her

Innbyr til ekte tvekamp

Farming Reality er en virkelig konkurranse basert på det populære spillet Farming Simulator. De franske influenserne Stervio & Germain og vennene dere inviterer spillere til en IRL-konkurranse, som blir lagt ut på YouTube.

Les mer her

På innsiden av Valtra Unlimited studio

I år feirer Valtra Unlimited ti år med å tilby kundespesifiserte traktorløsninger til landbruk, luftfart, skogbruk, kommunale og andre spesielle sektorer.

Les mer her

Reduserer utslipp med Neste MY

I år markerer Valtra fem års samarbeid med energiselskapet Neste om fornybar diesel. Det nordiske traktormerket bruker Neste MY Renewable Diesel til all traktortesting, og fyller traktorenes drivstofftanker med fornybar diesel før den forlater Suolahti-fabrikken i Finland.

Les mer her

Lavere rente med bærekraftig drift

Er du sertifisert under FSC-ordningen eller økologisk landbruk (Debio)? Da kan du som Valtra-kunde få ekstra gode vilkår ved finansiering av ny Valtra-traktor gjennom din forhandler og AGCO Finance når du legger frem sertifiseringen. Rabatten kommer på toppen av eksisterende kampanjerenter.

Les mer her

Teknologistøtte til Valtra-kunder

Valtra-importør Eikmaskin har inngått en avtale med Norsk Landbruksrådgiving (NLR) om hjelp til å utnytte digitale verktøy og annen teknologi de benytter i hverdagen. Avtalen gjelder både nytt og gammelt utstyr og kan gi verdifull hjelp til norske Valtra-eiere.

Les mer her

Kjøpte Valtra Q305 på Agrovisjon

Roar Roda i Roda Agri Maskin slo til og kjøpte en Valtra Q305 under årets Agrovisjon. Den skal brukes til transport og andre tunge oppgaver. Ved siden av entreprenørselskapet er han Valtra-servicemann for Eiksenteret Klepp, så han vet godt hva traktormerket står for.

Les mer her

Valtra Q-serie vant Farm Machine 2023

Den helt nye Valtra Q-serien har vunnet den meget ettertraktede FARM MACHINE 2023 Jury Award. FARM MACHINE-prisen, tidligere kjent som Machine of the Year, er en av de mest prestisjefylte prisene innen landbruksteknikk.

Les mer her

Valtra Unlimited VIEW

Valtra Unlimited VIEW – Vision-based Intelligent Electronic Warnings (synsbaserte intelligente elektroniske advarsler) – er en ny funksjon utgitt i forbindelse med 10-årsjubileet til Valtra Unlimited. 

Les mer her

Q-serien tar Norge med storm

Mange benyttet muligheten til å prøvekjøre den nye Q-serien når Valtra SmartTour 2022 tok turen gjennom Norge fra Trøndelag til Vestfold. Kombinasjonen av kjent Valtra-teknologi, ny CVT-transmisjon og ekstra hestekrefter fristet mange.

Les mer her

Riktig størrelse for riktig jobb

Valtra F-serien er den perfekte traktoren for spesialproduksjoner som frukt og grønnsaker. Den er ideell for de trange passasjene mellom disse verdifulle avlingene. Nå kommer den med Stage V-motorer.

Les mer her

SmartTurn snur traktoren automatisk på vendeteigen

Nyheten SmartTurn innebærer at føreren ikke trenger å røre rattet i det hele tatt på vendeteigen. Den forbedrer presisjonen, sparer tid og drivstoff, forhindrer jordpakking og gjør det mulig for føreren å fokusere helt på kvaliteten på arbeidet.

Les hele saken

Seksjonskontroll 96 med Multiboom gir enda bedre presisjon

Presisjonslandbruk vil bli enda mer presist når Valtra-kundene får tilgang til Section Control 96 med Multiboom-funksjon. Nå kan du dele bommen i opptil 96 forskjellige seksjoner, mens Multiboom-funksjonen gjør det mulig å samtidig styre opptil tre forskjellige bommer fullstendig automatisk.

Les hele saken

Valtra N-serie vant Red Dot Design Award 2022

Den populære 5. generasjon Valtra N-serien har vunnet Red Dot Design Award 2022 i klassen for produktdesign. Dermed fortsetter Valtra sin vedvarende suksess i Red Dot-designkonkurransen de siste tiårene.

Les mer her

G-serien vant FARM MACHINE 2022 i klassen for flerbrukstraktor

G-serien overbeviste juryen om at den er en ekte frontlastermester, takket være det integrerte frontlasterfundamentet, Valtras elektronisk frontlasterbetjening og 5,7 kvadratmeter glassareal som gir god sikt.

Les hele saken

Valtras smarte frontlaster

Precision Lift & Load app løfter frontlasterkontrollen til et nytt nivå

Valtras lange erfaring med fabrikkmonterte frontlastere kulminerer i år i en helt ny opplevelse av frontlasterkontroll. Sammen med sin femte generasjon traktorer lanserer Valtra den helt nye SmartTouch-appen Precision Lift & Load for G-, N- og T-serie.

Les hele saken

Sosiale medier

FACEBOOK

Følg oss for ukentlige produktvideoer, kundeberettelser, innsiktsfull produktinformasjon, tilbakeblikkstorsdag og mye mer

INSTAGRAM

Følg oss for eksklusive Valtra-produkter og Unlimited Studio-bilder, kundeberettelser, konkurranser, direkte sendinger fra arrangementer og mer!

YouTube

Følg oss på YouTube for å finne de nyeste videoer med produkter, arrangementer og mer