share

Nyheter og arrangementer

På innsiden av Valtra Unlimited studio

I år feirer Valtra Unlimited ti år med å tilby kundespesifiserte traktorløsninger til landbruk, luftfart, skogbruk, kommunale og andre spesielle sektorer.

Les mer her

Reduserer utslipp med Neste MY

I år markerer Valtra fem års samarbeid med energiselskapet Neste om fornybar diesel. Det nordiske traktormerket bruker Neste MY Renewable Diesel til all traktortesting, og fyller traktorenes drivstofftanker med fornybar diesel før den forlater Suolahti-fabrikken i Finland.

Les mer her

Se Q-serien på Dyrsku'n

Tradisjonen tro er Valtra på plass under Dyrsku’n 8. til 10. september. Du treffer oss på standen til Akershus Traktor, der vi viser frem de ulike traktorene våre fra A-, G-, N-, T- og den nye Q-serien, samt feirer tiårsjubileet til Valtra Unlimited.

Les mer her

Møt oss på Agrisjå

Valtra er på plass under Agrisjå i Stjørdal 25. til 27. august sammen med Akershus Traktor og Eiksenteret Midt-Norge. Vi feirer Valtra Unlimited 10 år og viser frem et stort utvalg Unlimited-traktorer – inkludert Unlimited VIEW for første gang i Norge.

Les mer her

Lavere rente med bærekraftig drift

Er du sertifisert under FSC-ordningen eller økologisk landbruk (Debio)? Da kan du som Valtra-kunde få ekstra gode vilkår ved finansiering av ny Valtra-traktor gjennom din forhandler og AGCO Finance når du legger frem sertifiseringen. Rabatten kommer på toppen av eksisterende kampanjerenter.

Les mer her

Teknologistøtte til Valtra-kunder

Valtra-importør Eikmaskin har inngått en avtale med Norsk Landbruksrådgiving (NLR) om hjelp til å utnytte digitale verktøy og annen teknologi de benytter i hverdagen. Avtalen gjelder både nytt og gammelt utstyr og kan gi verdifull hjelp til norske Valtra-eiere.

Les mer her

Kjøpte Valtra Q305 på Agrovisjon

Roar Roda i Roda Agri Maskin slo til og kjøpte en Valtra Q305 under årets Agrovisjon. Den skal brukes til transport og andre tunge oppgaver. Ved siden av entreprenørselskapet er han Valtra-servicemann for Eiksenteret Klepp, så han vet godt hva traktormerket står for.

Les mer her

Valtra Q-serie vant Farm Machine 2023

Den helt nye Valtra Q-serien har vunnet den meget ettertraktede FARM MACHINE 2023 Jury Award. FARM MACHINE-prisen, tidligere kjent som Machine of the Year, er en av de mest prestisjefylte prisene innen landbruksteknikk.

Les mer her

Valtra Unlimited VIEW

Valtra Unlimited VIEW – Vision-based Intelligent Electronic Warnings (synsbaserte intelligente elektroniske advarsler) – er en ny funksjon utgitt i forbindelse med 10-årsjubileet til Valtra Unlimited. 

Les mer her

Q-serien tar Norge med storm

Mange benyttet muligheten til å prøvekjøre den nye Q-serien når Valtra SmartTour 2022 tok turen gjennom Norge fra Trøndelag til Vestfold. Kombinasjonen av kjent Valtra-teknologi, ny CVT-transmisjon og ekstra hestekrefter fristet mange.

Les mer her

Riktig størrelse for riktig jobb

Valtra F-serien er den perfekte traktoren for spesialproduksjoner som frukt og grønnsaker. Den er ideell for de trange passasjene mellom disse verdifulle avlingene. Nå kommer den med Stage V-motorer.

Les mer her

SmartTurn snur traktoren automatisk på vendeteigen

Nyheten SmartTurn innebærer at føreren ikke trenger å røre rattet i det hele tatt på vendeteigen. Den forbedrer presisjonen, sparer tid og drivstoff, forhindrer jordpakking og gjør det mulig for føreren å fokusere helt på kvaliteten på arbeidet.

Les hele saken

Seksjonskontroll 96 med Multiboom gir enda bedre presisjon

Presisjonslandbruk vil bli enda mer presist når Valtra-kundene får tilgang til Section Control 96 med Multiboom-funksjon. Nå kan du dele bommen i opptil 96 forskjellige seksjoner, mens Multiboom-funksjonen gjør det mulig å samtidig styre opptil tre forskjellige bommer fullstendig automatisk.

Les hele saken

Valtra N-serie vant Red Dot Design Award 2022

Den populære 5. generasjon Valtra N-serien har vunnet Red Dot Design Award 2022 i klassen for produktdesign. Dermed fortsetter Valtra sin vedvarende suksess i Red Dot-designkonkurransen de siste tiårene.

Les mer her

G-serien vant FARM MACHINE 2022 i klassen for flerbrukstraktor

G-serien overbeviste juryen om at den er en ekte frontlastermester, takket være det integrerte frontlasterfundamentet, Valtras elektronisk frontlasterbetjening og 5,7 kvadratmeter glassareal som gir god sikt.

Les hele saken

Valtras smarte frontlaster

Precision Lift & Load app løfter frontlasterkontrollen til et nytt nivå

Valtras lange erfaring med fabrikkmonterte frontlastere kulminerer i år i en helt ny opplevelse av frontlasterkontroll. Sammen med sin femte generasjon traktorer lanserer Valtra den helt nye SmartTouch-appen Precision Lift & Load for G-, N- og T-serie.

Les hele saken

Sosiale medier

FACEBOOK

Følg oss for ukentlige produktvideoer, kundeberettelser, innsiktsfull produktinformasjon, tilbakeblikkstorsdag og mye mer

INSTAGRAM

Følg oss for eksklusive Valtra-produkter og Unlimited Studio-bilder, kundeberettelser, konkurranser, direkte sendinger fra arrangementer og mer!

YouTube

Følg oss på YouTube for å finne de nyeste videoer med produkter, arrangementer og mer