share

NYHETER OG ARRANGEMENTER

Siste nytt

Tryggere og mer bærekraftig vedlikehold av flyplasser – Valtra og Nokian Tyres går sammen om autonom snørydding

14.5.2019

Robotstøvsugere og robotgressklippere er allerede en del av hverdagen vår, men kan samme ideen brukes på en sju-tonns maskin som rydder snø på en flyplass? Vi har vist at det er mulig. Valtra og Nokian Tyres gikk i mars 2019 sammen med tre andre finske selskaper om et felles prosjekt for å demonstrere konseptet på EUs nordligste flyplass. To Valtra T254 Versu utstyrt med Hakkapeliitta TRI-dekk dro hver sin 4,5 m sope og blåsemaskin som automatisk ryddet rullebanen ved Ivalo flyplassen i finsk Lappland. 

Les mer her

Fjerde generasjon Valtra blir enda smartere

8.1.2018

Valtra vil i løpet av 2019 oppgradere N-, T- og S-serie traktorer over 130 kW, slik at de tilfredsstiller Stage 5 utslippskrav. Samtidig vil flere nye funksjoner bli lansert som forbedrer førerkomfort og reduserer den totale eierkostnaden på maskinen.

Les mer her

Valtra N-Serie er nå tilgjengelig med luftfjæret foraksel

8.1.2018

Valtra introduserer nå “AIRES” luftfjæret foraksel som et tilleggsutstyr på N-serien i 2019.

Luftfjæring har lenge vært vanlig på flere typer kjøretøy, men blant traktorer har dette vært en unik Valtra-løsning i 20 år.

Les mer her

Connect, Care and Go!

8.1.2018

Valtra introduserer servicetilbud som gir maksimal brukstid

Valtra kunder kan nå benytte seg av Valtra “Connect, Care & Go” service. Kundene gis tilgang til et bredt spekter av servicetilbud til deres maskiner, og det til en fast pris.

Les mer her

Valtra powershift løftes til nye høyder med A-serien

8.1.2018

A-serien fra Valtra har nå blitt mer allsidig og komfortabel med introduksjon av de nye A-104 og A-114 modellene med HiTech 4 transmisjon. 

Les mer her

Ny Valtra A-serie med powershift

7. januar 2019

A-serien fra Valtra har nå blitt mer allsidig og komfortabel med introduksjon av de nye A-104 og A-114 modellene med HiTech 4 transmisjon. Den nye 16+16R powershift transmisjonen tilbyr fire hastighetsområder med fire powershift-trinn i hvert område.

 

Les mer her

Rekordhøy markedsandel

3. januar 2019

Valtra endte opp med 682 solgte traktorer i 2018. Det er bare seks traktorer fra rekordåret 2017, og i et totalmarked som er litt synkende gir det oss en rekordhøy markedsandel på 21 prosent.

Lær mer

Veidekke bestilte ni Valtra A104

10.4.2018

Akershus Traktor Hamar overleverte tre nye Valtra A104 til Veidekke uken etter påske. I løpet av våren skal seks tilsvarende traktorer overleveres. De nye traktorene skal i hovedsak benyttes til liming av asfalt.

Lær mer

SMART TOUR

KOMMER I FEBRUAR

I februar får du muligheten til å prøvekjøre nye Valtra A114H selv, når Valtra SmartTour 2019 gjør fire stopp i Norge. I tillegg er de nye Stage V-versjonene av Valtra N174V, Valtra T154D og Valtra S394 med på traileren, og det blir også lokale demotraktorer og diverse utstyr fra den lokale forhandleren. Denne SmartTouren skal i løpet av to måneder gå over hele Europa, og Norge er ett av landene som får besøk først. Vi har lagt opp en reiserute for å nå flest mulig på de fire dagene vi har fått.

Les mer her

More news

News archive

FREMTIDGE ARRANGEMENTER

SIMA 2019

Paris, 24. til 28. februar 2019

VALTRA TEAM

KUNDEBLAD PÅ INTERNETT

Valtra-Teamets kundeblad på Internett inneholder siste nytt og informasjon om nye produkter, kundeerfaringer og mye mer.

Tilgjengelig nå!

LES HER

Sosiale medier

FACEBOOK

Følg oss  for ukentlige produktvideoer, kundeberettelser, innsiktsfull produktinformasjon, tilbakeblikkstorsdag og mye mer

INSTAGRAM

Følg oss for eksklusive Valtra-produkter og Unlimited Studio-bilder, kundeberettelser, konkurranser, direkte sendinger fra arrangementer og mer!

YouTube

Følg oss på YouTube for å finne de nyeste videoer med produkter, arrangementer og mer

Cookie Notice

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre og tilpasse nettstedene og tjenestene våre. Dette omfatter informasjonskapsler fra tredjepartsnettsteder for sosiale medier, som kan spore din bruk av nettstedet vårt. Hvis du fortsetter uten å endre innstillingene, går vi ut fra at du er glad for å motta alle informasjonskapslene på nettstedet vårt. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst. Les mer

Forstått!