share

NYHETER OG ARRANGEMENTER

Siste nytt

Valtra Norges mest solgte traktor i 2020

Vi er stolte over at Valtra er Norges mest solgte traktor i 2020. Med 596 solgte traktorer ender vi opp med en markedsandel på 22,9 prosent. Det er takket være dyktige medarbeidere i alle ledd, fra fabrikken i Finland til salg og service her hjemme.

Les hele saken

Valtra G135 Versu Europas beste flerbrukstraktor

Valtra Best Utility i Tractor of the Year 2021

21. desember 2020

Under årets virtuelle «Tractor of the Year»-seremoni fredag 18. desember ble Valtra G135 Versu kåret til vinner i klassen «Best Utility». Den splitter nye G-serien er den første av 5.generasjon Valtra-traktorer på markedet.

Les hele saken

Valtra-traktorer er klare for presisjonslandbruk og sporfølging

Kjørespor-assistent forbedrer automatisert styring

28. august 2020

Valtra G-, N-, T- og S-serie traktorer er alle konstruert og bygget for presisjonslandbruk. Valtra tilbyr nå et nytt Wayline Assistant-alternativ sammen med Valtra Guide sporfølging

Les hele saken

Valtra har som mål å tilby den beste traktoropplevelsen

Ny strategi og nytt utseende

28. august 2020

Valtra har skapt en ny visjon for å tilby sine kunder den beste brukeropplevelsen i bransjen. Den nye visjonen omfatter den totale brukeropplevelsen i stedet for å fokusere på traktoren alene. 

Les hele saken

Valtra og Elisa utvikler fjernstyrt traktor

Sammen med det finske telekom-selskapet Elisa har Valtra utviklet en løsning der du kan å fjernstyre traktorer ved hjelp av 5G-nettverket og et 360-graders kamera. Løsningen er den første av sitt slag i verden.

– Radiostyrte traktorer har vært i bruk i en årrekke, men det har krevd at du har vært innen synsvidde. 5G-revolusjonen innebærer at traktoren nå kan fjernstyres fra hvor som helst, sier Mikko Lehikoinen, visepresident for salg og markedsføring i Valtra.

Det var i mars Valtra og Elisa presenterte prototypen på en fjernstyrt traktor som utnytter den nye 5G-teknologien.Den muliggjør real-time styring av traktorer hundrevis av kilometer unna.

Les hele saken

Fem vaner som kan ødelegge traktoren din

15. april 2020

Dårlige rutiner kan forkorte levetiden på maskinene dine. Helt ubevisst kan unntakene bli en regel, og plutselig er de en del av hverdagen. Her er fem vaner du kanskje ikke visste kan ødelegge traktoren din.

 

Du får virkelig lengre levetid ved å gjøre det til en god vane å kontrollere traktoren din hver gang du skal ut og kjøre. Sjekk oljenivå (med målepinne og nivåglass), kjøleveske, samt alle andre væsker på traktoren.

Les hele saken

INFORMASJON FRA VALTRA OM KORONAVIRUSET

19. mars 2020

Valtra har som mange andre gjennomført tiltak for å begrense korona-smitte. Våre mekanikere er på jobb og selv om våre selgere sitter på hjemmekontor er de tilgjengelig på e-post og telefon. Det er fortsatt mulig å prøvekjøre traktor og dere får naturligvis utført service som vanlig. Det er i slike tider vi ser hvor viktig norsk landbruk er. Bøndene fortsetter å jobbe, og vi skal fortsette å hjelpe dem der vi kan.

Les mer

Flere nyheter

Nyhetsarkiv

FREMTIDGE ARRANGEMENTER

AGRISJÅ 2020

Agrisjå 2020 er dessverre avlyst. Vi kommer tilbake med mer informasjon om fremtidige arrangementer etter hvert som vi vet mer.

VALTRA TEAM

KUNDEBLAD PÅ INTERNETT

Valtra-Teamets kundeblad på Internett inneholder siste nytt og informasjon om nye produkter, kundeerfaringer og mye mer.

Tilgjengelig nå!

LES HER

Sosiale medier

FACEBOOK

Følg oss  for ukentlige produktvideoer, kundeberettelser, innsiktsfull produktinformasjon, tilbakeblikkstorsdag og mye mer

INSTAGRAM

Følg oss for eksklusive Valtra-produkter og Unlimited Studio-bilder, kundeberettelser, konkurranser, direkte sendinger fra arrangementer og mer!

YouTube

Følg oss på YouTube for å finne de nyeste videoer med produkter, arrangementer og mer

Cookie Notice

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre og tilpasse nettstedene og tjenestene våre. Dette omfatter informasjonskapsler fra tredjepartsnettsteder for sosiale medier, som kan spore din bruk av nettstedet vårt. Hvis du fortsetter uten å endre innstillingene, går vi ut fra at du er glad for å motta alle informasjonskapslene på nettstedet vårt. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst. Les mer

Forstått!