share

FMG veiskrape for de tyngste jobbene

De legendariske FMG-veiskrapene er populære redskap for å fjerne is og jevne veier. Den nye heavy duty veiskrapen fra FMG kompletterer utvalget for traktorer over 200 hk eller 10000 kg og er tiltenkt tunge arbeidsoppgaver.

FMG HD veiskrape er designet for å imøtekomme holdbarheten og de mer fleksible betjeningsfunksjoner som kreves på kraftigere og tyngre traktorer. Den har samme funksjoner som en vanlig veiskrape, men også nyheter som hydrauliske utskytbare vinger som ekstrautstyr. Alt er utformet slik at traktorens belastninger på strukturene til redskapen er tatt hensyn til, og hele skrapen er enda mer robust.

Den nye FMG HD veiskrapen er utstyrt med avtagbar hydraulisk trykksylinder, som gjør koblingen av skrapen enklere. Det tre meter brede skjæret får jobben gjort, men de valgfrie hydrauliske utskytbare vingene gir deg ekstra arbeidsbredde og nye arbeidsmuligheter. Som standardutstyr får du roterende (290 mm brede) støttehjul, roterende pigger, trykkavlastningsmuffer for slanger med oppsamler, verktøykasse med reservestifter og verktøy for å bytte pigger, og akkumulatorer. Du kan få hydraulisk betjente støttehjul som ekstrautstyr.

Pris fra 169 500 + mva og frakt

Utskytbare vinger kommer i tillegg

Standardutstyr: skjær på tre meter, roterende pigger, roterende støttehjul, hydraulisk toppstag, hydraulisk trykksylinder, hydraulisk dreiing (+/-27 grader), trykkavlastningsmuffer for slanger, verktøykasse, verktøy for å skifte pigger.

Ekstrautstyr: hydrauliske utskytbare vinger (venstre og/eller høyre), støttehjul hydraulikk (venstre og/eller høyre).