share

Om Valtra

VALTRA ER DEN ENESTE TRAKTORPRODUSENTEN I NORDEN

DER VI KOMMER FRA, LAGER VI VÅRE EGNE VEIER

Valtra traktorer med sine nordiske røtter, er kjent for sin pålitelighet, allsidighet og holdbarhet. Hver traktor skreddersys til kundens behov og produseres til å virke i et av verdens tøffeste klima. 

Dagens Valtra traktor kombinerer arven etter Finlands Valmet og Sveriges Volvo BM. Forgjengeren til alle Valtra-traktorene ble avduket for mer enn hundre år siden i 1913 da Munktell lanserte 30-40-modellen. Selskapets røtter strekker seg tilbake til 1832 i Sverige og 1951 i Finland.

Les hele historien

KONTAKTINFORMASJON

Vi håper at du finner alle opplysningene som du trenger, på dette nettstedet. Hvis du har flere spørsmål, må du ikke nøle med å kontakte din lokale Valtra-representant. Valtra PR-teamet svarer på spørsmål fra pressen og media, arrangerer pressekonferanser og tilrettelegger for intervjuer med ledelsen hos Valtra.

Du kan også kontakte oss direkte ved å bruke siden Kontaktinformasjon.

Kontakt oss

NYHETER OG ARRANGEMENTER

Les de siste Valtra-nyhetene, og hold deg informert om fremtidige arrangementer og tidspunkter hvor du kan prøvekjøre en traktor.

Lær mer

KARRIERE HOS VALTRA

Valtra har en kombinasjon av lang og imponerende historie og dagens topp teknologisk ekspertise. Vi er et internasjonalt selskap som er synlig innen nesten alle delene av vårt arbeid. Valtra er en del av det globale AGCO-konsernet. Dette betyr av vi kan tilby allsidige utviklingsmuligheter og attraktive karriereplaner innen organisasjonen.

Les mer

Cookie Notice

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre og tilpasse nettstedene og tjenestene våre. Dette omfatter informasjonskapsler fra tredjepartsnettsteder for sosiale medier, som kan spore din bruk av nettstedet vårt. Hvis du fortsetter uten å endre innstillingene, går vi ut fra at du er glad for å motta alle informasjonskapslene på nettstedet vårt. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst. Les mer

Forstått!