share

Om Valtra

HVEM ER VI

Valtra er en pioner innen utvikling og tilpasning av brukervennlige traktorløsninger for et bredt spekter av bruksområder. Vår målsetning er å hjelpe våre kunder med å utvikle deres forretning ved å maksimalisere deres avkastning på investeringer. Vi tror fast og fult på at en traktor er den mest allsidige maskinen for mange foretak og tilbyr ubegrensede funksjoner tilpasset våre kunders behov.

Valtra traktorer og tjenester er kjent for sin pålitelighet, allsidighet, holdbarhet og nordiske røtter. Hver traktor skreddersys til kundens behov og produseres til å virke i et av verdens tøffeste klima. 

Dagens Valtra traktorer kombinerer arven etter Finlands Valmet og Sveriges Volvo BM. Forgjengeren til alle Valtra-traktorene ble avduket for mer enn hundre år siden i 1913 da Munktell lanserte 30-40-modellen. Selskapets røtter strekker seg tilbake til 1832 i Sverige og 1951 i Finland.

 

VÅRE VERDIER

Våre verdier er fundamentet Valtra er bygget på. De danner grunnlaget for våre beslutninger og styrer vårt forhold til kundene, leverandørene, forhandlerne, moderselskapet, lokalsamfunnet og hverandre. Våre fem kjerneverdier er ansvarlighet, integritet, lagånd, gjennomsiktighet og respekt.

Ansvarlighet

Vi tar ansvar for vårt påvirkningsområde på samme måte som vår egen virksomhet.

Lagånd

Vi jobber hele tiden som team for å løse utfordringer.

Integritet

Vi gjør det vi sier. Vi har forpliktet oss på tiltak som er konsekvente, ærlige og pålitelige. 

Gjennomsiktighet

Vi skal levere alle opplysninger som trengs. Vi skal kommunisere på en åpen og ærlig måte. Vi setter pris på tilbakemeldinger. 

Respekt

Vi setter pris på den enkelte med deres egen kulturelle identitet. Vi er åpne for forskjeller. 

VALTRA ER DEN ENESTE TRAKTORPRODUSENTEN I NORDEN

SIDEN 1951

Valtra har produsert traktorer siden 1951, men selskapets røtter går tilbake til 1800-tallet. Dagens Valtra-traktorer representerer en sammensmelting av to tradisjoner: Finlands Valmet og Sveriges Volvo BM som igjen sporer sin virksomhet tilbake sitt opphav til Eskilstuna Mekaniska Werkstad grunnlagt av Theofron Munktell i 1832.

Helt fra begynnelsen har Valmet gjennomgått enorme endringer og enorm utvikling, ikke bare fordi navnet er endret fra Valmet og Valtra Valmet til Valtra, men også med sine innovative produkter og tjenester.

NORDISK TRADISJON

Valtra holder på sine nordiske tradisjoner med sterk fokus på miljøvern og våre omgivelser. Ved alt fra våre produksjonsanlegg til utvikling av nye produkter søker vi proaktivt å øke hensynet til miljøet.  

HVOR LIGGER VIRKSOMHETENE

Valtra er den ledende produsenten og serviceleverandøren i de nordiske landene og ett av de mest populære merkene i Latin-Amerika. Vi produserer traktorer ved våre fabrikker i Finland og Brasil. 

Flere enn 1700 ansatte jobber innen en rekke forskjellige deler av produksjon, utvikling og service rundt om i verden.

Valtra-traktorer selges nå i over 75 land. Se forhandlersøk-siden for å finne din lokale Valtra-representant. 

KONTAKTINFORMASJON

Vi håper at du finner alle opplysningene som du trenger, på dette nettstedet. Hvis du har flere spørsmål, må du ikke nøle med å kontakte din lokale Valtra-representant. Valtra PR-teamet svarer på spørsmål fra pressen og media, arrangerer pressekonferanser og tilrettelegger for intervjuer med ledelsen hos Valtra.

Du kan også kontakte oss direkte ved å bruke siden Kontaktinformasjon.

Kontakt oss

NYHETER OG ARRANGEMENTER

Les de siste Valtra-nyhetene, og hold deg informert om fremtidige arrangementer og tidspunkter hvor du kan prøvekjøre en traktor.

Lær mer

KARRIERE HOS VALTRA

Valtra har en kombinasjon av lang og imponerende historie og dagens topp teknologisk ekspertise. Vi er et internasjonalt selskap som er synlig innen nesten alle delene av vårt arbeid. Valtra er en del av det globale AGCO-konsernet. Dette betyr av vi kan tilby allsidige utviklingsmuligheter og attraktive karriereplaner innen organisasjonen.

Les mer

VALTRA ER EN GLOBALT MERKEVARE TILHØRENDE AGCO

Hovedkontoret til AGCO ligger i Duluth, Georgia, USA og er den globale lederen innen design, produksjon og distribusjon av landbruksløsninger og støtter mer produktiv jordbruk med sine komplette serier med utstyr og tilhørende tjenester. AGCO-produktene selges via fem kjernemerker, Challenger®, Fendt®, GSI®, Massey Ferguson® og Valtra® som støtter Fuse®-presisjonsteknologier og jordbruksoptimeringstjenester.  

Teknisk allsidighet og kvalitetsmessig design av produktene kombinert med sterk fokus på kundene, har gjort AGCO til det foretrukne valget blant fagfolk rundt om i verden.

www.agcocorp.com