share
Valtra Guide teknologiløsninger

Valtra Guide

Presisjonslandbruk
Gjort enkelt

Bestill prøvekjøring

OVERLAT STYRINGEN TIL TRAKTOREN

Med Valtra Guide sparer du både tid og kostnader, og du får en enklere arbeidsdag og bedre utnyttelse av jorda. Alt dreier seg om nøyaktig, jevn kjøring hver gang, på hvert felt, på alt du gjør.

Beste GPS-løsningen på markedet

I en uavhengig test utført av de respekterte fagpublikasjonene Koneviesti fra Finland, Trekker fra Nederland, Bedre Gårdsdrift fra Norge og TraktorTech fra Danmark, ble Valtras navigasjonsfunksjoner og brukergrensesnitt kåret til det beste.

Les mer her

VALTRA GUIDE GJØR DET ENKELT

Valtra Guide bruker du gjennom din SmartTouch 9” berøringsskjerm. Valtra Guide styrer traktoren for deg ved hjelp av GPS satellittnavigasjon og sørger for nøyaktig kjøring på jordet, uten at du trenger å røre rattet. Den følger linjer og kjørespor nøyaktig, noe som gjør hvert drag og sving mer effektiv. Dette reduserer overlapping og maksimerer det dyrkede arealet, selv på vendeteigene og i åkerkantene. Enten du planter, pløyer, sprøyter eller høster, vil Valtra Guide spare deg for tid, drivstoff og penger.

JOBB SMART. LEVE MER.

Med nøyaktig styring kan du redusere arbeidstiden, spare drivstoffkostnader og få mer fritid. Fordi det er mindre overlapping, vil du bruke mindre frø, gjødsel og plantevernmidler, samtidig som du forbedrer utbyttet. Dette vil bidra til å gjøre gården din mer lønnsom med mindre innsats og gi deg høyere avkastning på investeringen. Fordi du ikke trenger å fokusere på styringen, blir du mindre sliten også.

Valtra Guide er tilgjengelig med det beste utvalget av mottakere og korreksjonssignaler på markedet, og den lar deg velge nøyaktighetsnivået du trenger, helt ned til centimeternivå. Oppgrader nøyaktigheten til systemet ditt når som helst ved å kjøpe en opplåsingskode fra AGCO Parts.

Be om et tilbud

DINE FORDELER

Last ned Quick Start Guide

Last ned

Wayline Assistant

Få mest mulig ut av din Valtra Guide

Valtras Wayline Assistant er nå tilgjengelig for G-N-T-Q- og S-serien! Med denne nye funksjonen blir Valtra Guide enda enklere å bruke: den gir deg muligheten til å lage flere kjørelinjer med et tastetrykk basert på feltgrensen din.

Valtra Wayline Assistant legger til kjørelinjevariantene Segmented Wayline og Single Contour til de eksisterende kjørelinjevariantene.

HVORDAN BRUKE WAYLINE ASSISTANT

Les mer om våre teknologiløsninger

Back