share

Smart Farmer
BESTILL PRØVEKJØRING

Ved å registrere deg godtar du at AGCO behandler personopplysningene dine som angitt i AGCOs personvernerklæring:

https://www.agcocorp.com/privacy.html

Samtykkeerklæring

Vi trenger ditt samtykke for at du skal få tilgang til alle funksjonene i portalen, og så vi kan gi deg en personlig tilpasset opplevelse. Samtykkeerklæringen er frivillig og kan tilbakekalles når som helst.

  • Jeg samtykker til at personopplysningene mine kan brukes av AGCO Corporation og deres datterselskaper («AGCO») for markedsførings-, markedsforsknings- og reklameformål og samles inn, behandles og brukes for disse formålene. Hva innebærer dette? Med personopplysninger mener vi informasjon om deg selv (dvs. navn, e-postadresse, postadresse, telefonnummer, forretningskontaktopplysninger, yrke og lignende informasjon om din person), demografisk informasjon (dvs. alder, kjønn, bosted) og informasjon om din næringsvirksomhet. Disse opplysningene kan overføres til AGCO Corporation og deres datterselskaper («AGCO») for markedsførings-, markedsforsknings- og reklameformål og samles inn, behandles og brukes for disse formålene. Du kan dermed motta informasjon om produkter og tjenester som tilbys av AGCO.

Vi ønsker også å gi deg informasjon og tilbud om AGCO-produkter og tjenester via telefon (inkludert SMS), vanlig post og e-post. For å gjøre dette trenger vi separat skriftlig bekreftelse fra deg:

  • Jeg ønsker å motta informasjon og tilbud om Valtras produkter, tjenester og hendelser via

Hvis du ikke gir din tillatelse, vil vi ikke kunne kontakte deg eller gi deg informasjon om spesielle tilbud og kampanjer.

Du kan når som helst tilbakekalle samtykket ditt helt eller delvis uten å oppgi årsak til AGCO. Du kan utøve din rett til tilgang, korrigering, sletting og innsigelser ved å skrive til AGCO på AGCO International GmbH, Data Privacy, Victor von Bruns-Strasse 17, 8212 Neuhausen am Rheinfall, Sveits, eller ved å sende en e-post til: dataprivacy@agcocorp.com