share

Traktorer for skogbruk

Skreddersydd for alle oppgaver

Varierende skogsterreng stiller store krav. Utstyr traktoren enkelt med de rette redskapene for skogbruk.

Ingenting reagerer på skiftende værforhold så raskt som skogbunnen. Men det er mange skogbruksoppgaver som fortsatt må gjøres, uansett omstendigheter. Det er her overlegenheten til traktorer i skogbruksoppgaver er krystallklar. En Valtra-traktor er smidig, allsidig og kostnadseffektiv.

Enten du feller, kvister, kjører med skogshenger, stammelunner eller kutter flis, er en traktor akkurat den rette løsningen. Traktorer blir fremdeles i stor grad sett på som landbruksutstyr, men spesielt i Nord-Europa fortsetter populariteten til traktorer i skogbruket å øke. Takket være Valtras gode sikt og et bredt utvalg av redskaper, brukes traktorene våre mer og mer til forskjellige - og krevende - oppgaver i skogbruket.

Vil du prøve selv?

Bestill prøvekjøring

En traktor som føler seg hjemme i skogen

Skogen er et ideelt terreng for den smidige og kraftige Valtra-traktoren. Med riktig valgte redskaper fra vårt sterke nettverk av partnere, kan en Valtra håndtere mange forskjellige skogbruksoppgaver, for eksempel:

  • Stubbfresing
  • Fliskutting
  • Tømmertransport
  • Stammelunning
  • Felling og kvisting

HVORFOR VALTRA

Den høye bakkeklaringen, jevne vektfordelingen og solide bukbeskyttelsen på Valtra-traktorer passer perfekt til skogen. I tillegg til standardfunksjonene, kan et stort utvalg av redskap monteres på traktoren i Valtra Unlimited Studio. 

Kontakt din Valtra-representant for å snakke om alternativer

Finn din lokale forhandler

FORDELER

Mer utført arbeid

Med Valtra skogspakker er du godt rustet til å tilbringe mer effektive arbeidstimer i skogen.

Minimer skader

Minimer skader forårsaket av stubber, grener eller vanskelig terreng med f.eks. våre polykarbonatvinduer og andre sikkerhetsløsninger.

Øk effektiviteten

Med riktig utstyr får du mest mulig ut av arbeidet ditt, dette vil også øke bruktverdien på traktoren.

Be om et tilbud

LØSNINGER FOR SKOGBRUK

Valtra får jobben gjort

Bransjer

Cookie Notice

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre og tilpasse nettstedene og tjenestene våre. Dette omfatter informasjonskapsler fra tredjepartsnettsteder for sosiale medier, som kan spore din bruk av nettstedet vårt. Hvis du fortsetter uten å endre innstillingene, går vi ut fra at du er glad for å motta alle informasjonskapslene på nettstedet vårt. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst. Les mer

Forstått!