share

Valtra med ny SmartGlass-skjerm

Valtra avslører den endelige utformingen av sitt nye heads up display (HUD) SmartGlass på Agritechnica 2019.

Valtra SmartGlass er plassert i midten av traktorens frontrute og er basert på gjennomsiktig displayteknologi, laminert mellom to glassflater. Dette gjør løsningen veldig robust og godt egnet under krevende driftsforhold i landbruksmaskiner.

Valtra presenterte SmartGlass allerede på Agritechnica 2017.

– Etter den første introduksjonen av konseptet gikk vi inn i mer omfattende testing. Tilbakemelding fra kunder avslørte at konseptet var utmerket, men at utformingen av HUD måtte forbedres, kommenterer produktansvarlig Sam Hardy.

– Dette er grunnen til at vi bestemte oss for å stoppe innfasingen og gjøre noen endringer på skjermen, slik fikk vi dekket et større område og forbedre synligheten, selv under lyse forhold.

SmartGlass viser viktig informasjon om traktoren som oppfattes uten at traktorføreren trenger å ta øynene vekk fra arbeidet. Føreren kan ha et sterkt fokus på frontlasterarbeid samtidig som SmartGlass viser forskjellig informasjon fra den fabrikkmonterte Valtra-lasteren, som tippvinkel eller lastvekt. Grunnleggende informasjon om traktoren slik som girvalg, motorturtall eller kjørehastigheten kan også vises. Føreren kan velge hva som er synlig på heads-up-skjermen via SmartTouch 9”-terminalen.

Valtra SmartGlass er tilgjengelig som et alternativ fra Unlimited studio. Etter Agritechnica vil Valtra dele ut 20 pilotenheter til utvalgte kunder. Serieproduksjon har planlagt oppstart senere i 2020.

Cookie Notice

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre og tilpasse nettstedene og tjenestene våre. Dette omfatter informasjonskapsler fra tredjepartsnettsteder for sosiale medier, som kan spore din bruk av nettstedet vårt. Hvis du fortsetter uten å endre innstillingene, går vi ut fra at du er glad for å motta alle informasjonskapslene på nettstedet vårt. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst. Les mer

Forstått!