share

FRA DET VIRTUELLE TIL DET VIRKELIGE – TVEKAMP I LANDBRUKET

Farming Reality er en virkelig konkurranse basert på det populære spillet Farming Simulator. De franske influenserne Stervio & Germain og vennene dere inviterer spillere til en IRL-konkurranse, som blir lagt ut på YouTube. Målet er å  friste Farming Simulator-spillere med både utdannelse og jobber innen landbruket.

De går fra det virtuelle til det virkelige på «Lycée agricole du Bourbonnais», et fransk landbruksgymnas. Farming Reality foregår på en gård med ekte maskiner og et stort antall motiverte lag og influensere på plass.

Første dag er satt av til kampen mellom influenserne og konkurransen dreier seg om grasslått, ballepressing, pakking og transport. Kampen sendes 13. mai på Stervios Youtub-kanal med 400 000 abonnenter.

Den andre dagen er planlagt 28. april. Her vil influencerne møte publikum og fansen. Denne dagen vil ta utgangspunkt i «Agrinnov»-forumet, i regi av landbruksskolen og et førtitalls lokale landbruksaktører. Mer enn 1200 studenter forventes å delta, så vel som publikum, for å se på innovasjon innen dyrehold.

I forkant vil det bli arrangert en virtuell konkurranse i Farming Simulator for å velge ut ungdommene som skal konkurrere med landbruks-influensere. Det skjer i nært samarbeid med GIANTS, skaperen av det legendariske videospillet Farming Simulator. Målet er å bli det første videospillet som rekrutterer virkelige studenter!

Følg Stervios Youtube-kanal, samt Farming Reality og sosiale nettverk «Sous le Hangar» for å følge sendingene av denne unike begivenheten.

Farming Reality er et arrangement eid av fire partnere:

  • Valtra
  • LesBlacksMoutons: et byrå spesialisert på arrangementer, digital kommunikasjon og påvirkning i landbrukssektoren
  • Bastien COUTURE aka Stervio: YouTuber og Farming Simulator Pro-spiller
  • Germain CHOISEL aka Germain Vlog Agricole, YouTuber

I tillegg har du de to medgründerne, Mickaël JACQUEMIN, APECITA & Jean-Paul HEBRARD, PowerBoost.

Initiativet er støttet av store partnere:

  • Offisielle sponsorer: AGCO Finance, Michelin, Dieci, Mc Hale, Alö Quicke, Agriaffaires, Revolution Race, JobAgri & Farming Simulator via PLAION France.
  • Influensere som støtter prosjektet: Thierry Agriculteur d'aujourd'hui, JFIT Farmer, Dams en Folie, Adrien Ostins «Le Viticulteur », Robin Millet, David Mg 33, Pauline «EthoDiversité » og mange flere
  • Bourbonnais landbruksskolen i Neuvy