share

Møt Valtra på Vei og Anlegg 2024

Nordens største anleggsmesse arrangeres på NOVA Spektrum, Lillestrøm 24. til 27. april. Vi viser blant annet fram Valtra Q-serie, N-serie og F-serie sammen med veivedlikeholdsprodukter fra FMG og Noremat kantklippere.

Valtra er en av de mest populære traktormerkene i entreprenørmarkedet. Gjennom Valtra Unlimited kan vi skreddersy traktoren akkurat slik du trenger den. Uansett om du trenger underliggende skjær, varselfarger og varsellys, kantklipper eller annet spesialutstyr vil traktoren bli ferdig bygget på fabrikken og være klar til bruk når den ankommer Norge.

Du møter Valtra på standen til Akershus Traktor i Hall E03-25. Kom innom for en fagprat og en kaffekopp. Onsdag 24. april er det egen ungdomsdag på Vei og Anlegg, noe du kan lese mer om her.

Vi viser blant annet frem en N-serie med fabrikkmontert Noremat 63T kantklipper fra Valtra Unlimited, av samme type Ål kommune tok i bruk for noen år siden. Det kan du lese mer om og se video her.

FMG veihøvler er profesjonelle og økonomiske løsninger for vedlikehold av grusveier. FMG veihøvler kan trekkes av mellomstore eller store landbrukstraktorer. Vi viser en topputstyr TLN 370 med sensorstyring under messa.

Vaktmesterkompaniet på Romerike kjøpte 19 Valtra A115 fra Akershus Traktor, ferdig utstyrt med piggdekk fra fabrikken. Les mer om det her.