share

Ny F-serie vingårds- og frukthage-traktorer

Valtra lanserte sine nye F-serie vingårds- og frukthage-traktorer på Agritechnica. F-serien består av fire modeller som strekker seg fra 75 til 105 hestekrefter. Basismodellen er omtrent 1,5 meter bred og den smale modellen kun 1,3 meter bred. Standardutstyr er oppvarmet førerhus med Air Condition, den brede modellen er også tilgjengelig med åpent førerhus og veltebøyle. Med nedfoldet veltebøyle blir høyden bare 1,4 meter på modellene uten førerhus, noe som gjør den ideell for bruk der det dyrkes under tak eller duk.

Traktorer i F-serien har små ytre mål, men tilbyr lettbetjent hydraulikk og kraftuttak som kan brukes på et bredt spekter av redskaper. I tillegg til intensiv dyrking av frukt og grønnsaker, er F-serien også egnet for entreprenører og flere andre oppgaver.

F-serien leveres med en 24-trinns girkasse med valg mellom mekanisk eller hydraulisk vendegir og kløtsjfrie hurtiggir. Den allsidige hydraulikken leverer 68 eller nesten 100 l/min olje, avhengig av modell. Kraftuttaket har to hastigheter, 540 + 540E eller 540 + 1000, samt veiavhengig kraftuttak. Den 4-sylindrede 3,4 liter common rail-motoren, oppfyller Stage III B-utslippskrav for små traktorer.

F-serien vil være tilgjengelig hos Valtra-forhandlerne i begynnelsen av 2020, først i Frankrike, Italia, Spania, Portugal, Polen, Storbritannia, Østerrike og Tyskland, senere også i andre markeder.

Modell hk kw dreiemoment Nm
Valtra F75
75 55 320
Valtra F85
85 64 365
Valtra F95
95 71 395
Valtra F105
105 77 405

Cookie Notice

Vi bruker informasjonskapsler til å forbedre og tilpasse nettstedene og tjenestene våre. Dette omfatter informasjonskapsler fra tredjepartsnettsteder for sosiale medier, som kan spore din bruk av nettstedet vårt. Hvis du fortsetter uten å endre innstillingene, går vi ut fra at du er glad for å motta alle informasjonskapslene på nettstedet vårt. Du kan endre innstillingene for informasjonskapsler når som helst. Les mer

Forstått!