share

Valtra introduserer F-serie Stage V-modeller

Valtra F-serien er den perfekte traktoren for spesialproduksjoner som frukt og grønnsaker. Den er ideell for de trange passasjene mellom disse verdifulle avlingene. Nå kommer den med Stage V-motorer.

Den smale traktorkroppen kombinert med tilpasset foraksel muliggjør trange svinger. Valtra F-serien er en kompakt maskin med lav høyde på kun 1450 mm (med veltebøyle) eller 2450 mm (med hytte). Den kraftige hydraulikken er ideell for like effektive redskaper, noe som gjør denne traktoren til en perfekt arbeidsmaskin for spesialproduksjoner.

F-serien er basert på den populære Stage IIIB-modellen, men kommer nå med en helt ny 2,8 liters 4-sylindret FPT-motor, som er ekstremt kompakt, men drivstoffeffektiv, overholder Stage V-utslippsstandarder og har opptil 10 prosent høyere dreiemoment . Tre forskjellige transmisjonsalternativer er tilgjengelige.

F-serien er tilgjengelig i tre forskjellige størrelser, noe som gjør den ideell for en lang rekke oppgaver i vingårder, fruktgårder og i annen spesialisert dyrking. Kundene kan velge traktor med eller uten førerhus, eller gå for den smale modellen for bruk på ekstra trange områder, som f.eks. vingårder.

De nye modellene av F-serien vil bli lansert under EIMA-messen i Italia i november. Produksjonen vil gradvis økes og første kundeleveranser kan forventes i andre kvartal 2023.

Modeller:

  • F75 med 75 hk motor og 305 Nm dreiemoment
  • F95 med 95 hk motor og 370 Nm dreiemoment
  • N115 med 115 hk motor og 415 Nm dreiemoment