share

Valtra går inn i e-sport med eget Farming Simulator League-lag

Valtra trer inn i e-sport verdenen ved å gå inn med eget lag i den kommende FSL sesong 3, som starter i slutten av november 2020. Laget består av seks spillere som allerede har vist seg å være på høyeste nivå i konkurranser, tre av dem ble nummer to i finalen av den siste FSL Season. Valtra har vært sterkt til stede i Farming Simulator-spillet siden 2015, og nylig ble den nye G-serien introdusert samtidig både i det offentlige lanseringsarrangement og inne i spillet.

– Farming Simulator har vært en viktig plattform for Valtra, siden den har gjort det mulig for oss å nå både våre tilhengere samt et publikum utenfor landbrukssektoren. Å sende et dedikert Valtra-team til FSL-konkurransen er det neste logiske trinnet for oss. E-sports er klart på vei opp, og spill gir interessante perspektiver på hvordan virtuelle opplevelse kan være til fordel for utfordringer i den virkelige verden. Valtra vil absolutt være i forkant med å utforske disse mulighetene, sier Pamela Engels, Senior Manager Communications & Digital Marketing, Valtra EME.

Spillerne som er med i Team Valtra er erfarne Farming Simulator League-spillere med et potensial til å konkurrere om en plass på FSL-podiet samt premiepotten.

Team Valtra består av:
Malte “Monti” Schünemann
Martin “Martin” Paulsen
Thomas “Scotty” Gottbehöde
Vincent “Hightower” Laatz
Marcel “MrMarcel5” Renke
Marcel “Marci “Rusche
 
– Vi er glade for å fortsette utviklingen i Farming Simulator League med Valtra for sesong 3. Laget består av spillere med et bredt utvalg av bakgrunnskunnskap og ferdigheter, som hver og en vil bidra til lagets suksess denne sesongen. Vi kan til og med vise noen unike teknikker i kampene våre, så publikum bør se opp for dem, kommenterer Marcel Renke.

Profesjonell coaching

Valtra leder FSL-teamet i samarbeid med den finske e-sportsorganisasjonen KOVA Esports. Basert i Sentral-Finland administrerer KOVA for tiden lag i syv forskjellige spill inkludert CS:GO, League of Legends og Starcraft 2.

– Farming Simulator League er en ny utfordring for oss, og vi gleder oss veldig til sesongen starter. Selv om Farming Simulator ikke er det største e-sportspillet, har det en stabil spiller- og tilhengerskare. Å lede et team sammen med Valtra i dette spillet skaper nye og interessante muligheter. Denne typen samarbeid er faktisk noe helt nytt i den finske og sannsynligvis til og med den globale e-sportscenen, sier Timo Tarvainen, General Manager for KOVA Esports.

Valtra FSL Team tidsplan og nyheter

Farming Simulator League sesong 3 starter 27. november i Erlangen, Tyskland. Team Valtra vil delta i de fleste av FSL sesong 3-arrangementene, som på grunn av den nåværende situasjonen hovedsakelig vil bli organisert som online-arrangementer. Finalen I FSL sesong 3 finner sted i november 2021 under Agritechnica messen I Tyskland.

Informasjon om Valtra FSL Team er tilgjengelig via lagets egne kanaler

Facebook: https://www.facebook.com/ValtraFSL @ValtraFSL

Twitter: https://twitter.com/ValtraFSL @ValtraFSL

Instagram: https://www.instagram.com/valtrafsl/ @ValtraFSL