share

Valtra nominert til Tractor of the Year 2022

Vi er stolte av å kunne meddele at vi igjen er nominert til Tractor of the Year Award! Valtra T235 Direct er finalist i kategorien «Tractor of the Year», og A115 HiTech i kategorien «Beste flerbrukstraktor».

Valtra A115 HiTech4 er en populær modell med firetrinns Powershift-transmisjon med elektrisk kontroll. A-serien er ergonomisk utformet, brukervennlig og har kreftene du trenger til redskapen din. Alle traktorer i A-serien leveres med Valtras velkjente vendegirkasse, inkludert en integrert håndbrems. Dette er den lille kjempen som redder dagen.

T235 Direct –utseende, intelligens og muskler. T-serietraktorer kombinerer kraften i smart teknologi med styrken i en 6-sylindret motor. Den praktiske A-stolpen gir deg informasjon og kontroll der du trenger den. Med perfekt sikt i alle retninger har du full kontroll over marken fra førerhuset. Alle smart-funksjoner kan kontrolleres med vårt nyskapende SmartToucharmlene. Hvis du setter pris på kraft, presisjon og fortjeneste, er T-serien arbeidsmaskinen for deg.

A-serietraktorer | 75–135 HK liten kjempe | Valtra

T-serietraktorer | 155–271 HK kraft og effektivitet | Valtra