share

Valtra Q-serie vant Farm Machine 2023

Den helt nye Valtra Q-serien har vunnet den meget ettertraktede FARM MACHINE 2023 Jury Award. FARM MACHINE-prisen, tidligere kjent som Machine of the Year, er en av de mest prestisjefylte prisene innen landbruksteknikk.

Q-serien ble lansert i september 2022 og er Valtras nyeste tilskudd til 5. generasjonsserien. Q-serien, kjent som «The Beast», kompletterer Valtras hk-klasser med et effektområde på 230 til 305 hk.

The Beast har raskt fått bransjens oppmerksomhet for sin effektive og kraftige trinnløse transmisjon, drivlinje og smartteknologi som Valtra Guide, Variable Rate Control og SmartTurn som alle kommer som standard. Både bønder og entreprenører har berømmet Q-serien for dens komfort, manøvrerbarhet og ergonomi.

Til syvende og sist var det Q-seriens allsidighet og landbruksentreprenør-fokuserte tilnærming som vant FARM MACHINE 2023-juryen på SIMA i Paris 6. november. Vinnerne av FARM MACHINE Jury Award kåres av en internasjonal jury bestående av landbruksjournalister fra over et dusin land.

«Vi vet at vi har en vinnermaskin med Q-serien. Den har akkurat den kraften, komforten og teknologien store gårder og entreprenører ser etter i en traktor i denne hk-klassen. Videre garanterer vi den beste traktoropplevelsen for våre kunder med Q Certified Dealer-programmet. Q-sertifiserte forhandlere tilbyr skreddersydd finansiering, eksepsjonell ettermarkedsservice, og sikrer at hver Q-serie er satt opp med alle smart farming-funksjoner helt fra dag én. Vi er sikre på at The Beast vil fortsette å imponere kunder og juryer”, kommenterer Mikko Lehikoinen, Vice President Marketing.

Kunder og Valtra-fans i deler av Norge har allerede møtt The Beast i forbindelse med Valtra SmartTour 2022 og Agrovisjon. Forøvrig kan man møte Q-serien på forskjellige arrangementer rundt om i Europa når Q-serien blir med på resten av Valtra SmartTour i 2022. Alternativt kan Q-serien ses når som helst i Valtra Virtual Showroom.